Dark Glass folije za stakla

5.0 | 9 ocena
Ulica: Ariljska 2
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Dark Glass folije za stakla
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.darkglass.rs

O nama

DARK GLASS FOLIJE ZA STAKLA

Preduzeće Dark Glass Beograd nudi širok dijapazon folija za stakla vodećih proizvođača, koje se koriste u autoindustriji i građevini. Sa radom smo započeli 1995. godine, a zahvaljujući konstantnom unapređenju poslovanja i usavršavanju našeg tima, već dugi niz godina nalazimo se u samom vrhu srpskog tržišta. U prilog tome govori i činjenica da smo 2001. godine prerasli u privredno društvo Dark Glass, sa sedištem u Beogradu.

Bilo da su Vam potrebne folije za stakla ili folije za automobile, Dark Glass Beograd je prava adresa za Vas. Sa željom da našim klijentima ponudimo samo najbolje, opredelili smo se za saradnju sa vodećim svetskim proizvođačima: LLumar, 3M, Oracal, Grafityp, Avery Dennison...

Dark Glass folije za stakla poseduju izvanredne karakteristike i mogu biti:

 • Reflektujuće – poseduju svojstvo da NE-propuštaju čak do 79 procenata sunčeve energije i pružaju efikasnu zaštitu protiv sunčeve energije i zraka. Zahvaljujući svojim izvanrednim svojstvima filtriraju štetan uticaj toplote sunčevih zraka, kao i njihovo zaslepljujuće delovanje, a ujedno propuštaju svetlost i omogućavaju jasan vid;
 • Sigurnosne – predstavljaju nevidljivi zaštitini sloj na staklu koji pruža zaštitu od povreda za fizička lica, kao i protiv eventualne imovinske štete. U slučaju nezgode, folije sprečavaju raspršivanje delova stakla nastalih usled lomljena, koji mogu da izazovu ozbiljne telesne povrede. Takođe, štite našu imovinu protiv provalne krađe ili drugih nasilnih radnji, vandalizma i sl.
 • Dekorativne – mogu se uspešno primeniti kod promene izgleda bilo koje staklene površine: preuređenje kancelarijskog prostora, ulepšavanje enterijera u restoranima, kreiranje unikatnog poslovnog prostora, poboljšanje izgleda hotelskih soba;
 • Reklamne – folije sa digitalnom štampom (namenjena za digitalnu štampu solventnim i eko solventnim bojama i to najpre na štampačima velikog formata) i katovane folije (najveća primena u izradi reklama i reklamnih natpisa).

Ukoliko želite da Vašem stambenom ili poslovnom prostoru pružite pouzdanu zaštitu od provala, temperature, UV zračenja i mogućih povreda usled razbijenog stakla, naša preporuka su LLumar folije za ravnostaklene površine. To je poliester – folija, koja poseduje izvanredne karakteristike i neposredno se montira na staklo. Folije imaju zaštitni sloj protiv ogrebotina, tako da čišćenje stakla običnim metodama ne oštećuje folije.

Zbog činjenice da ne propuštaju čak do 99, 9% UV zračenja, LLumar folije štite Vaš nameštaj ili izloge od izbleđivanja i smanjuju pojave kožnih bolesti prouzrokovane UV zračenjem. Prednost ovih folija je što zimi zadržavaju toplotu i na taj način štede energiju, a leti smanjuju unutrašnje temperature. LLumar folije imaju i sigurnosni efekat, tako što drže razbijeno staklo u jednom komadu i na taj način sprečavaju eventualne povrede. Takođe, LLumar dekorativni filmovi imaju stilsku funkciju i ulepšavaju Vaš enterijer. Delotvorna neprovidna zaštita prouzrokuje smanjenje oslepljujuće svetlosti na svakoj površini ravnog stakla i pruža efekat peskiranog stakla.

Pored folija za stakla, Dark Glass Beograd nudi i veliki izbor folija za automobile koje garantuju lepši i estetski bolji izgled Vašeg vozila, obezbeđuju zaštitu protiv toplote sunčevih zraka i slepila koje sunčevi zraci mogu prouzrokovati i smanjuju mogućnost eventualnih automobilskih nesreća i provala. Takođe, vršimo brendiranje vozila, kao i presvlačenje automobila (car wrapping).

SVE OD FOLIJA NA JEDNOM MESTU!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-13h

Dark Glass folije za stakla, Ariljska 2, Zvezdara, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tihomir Senic
  08.05.2018 10:16

  Dark Glass folije za stakla vam nudi ogroman izbor folija.Nije vazno u koju svrhu vam zatrebaju,oni su vec dugi niz godina tu za vas i svojim kvalitetom vam nude efikasno resenje.Nisu dzabe prvi kod nas sa postavljanje folija.

  Firme u blizini

  FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA, Vodovodska 160, Čukarica, Beograd
  Broutality folije za stakla, Petra Kočića 45, Zemun, Beograd
  Folije za stakla Armolan, Vidikovački venac 81, Beograd