Broutality folije za stakla

5.0 | 9 ocena
Ulica: Petra Kočića 45
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Broutality folije za stakla
Mobilni: 064/
broutality.com

O nama

BROUTALITY FOLIJE ZA STAKLA

Firma Broutality već dugi niz godina uspešno se bavi zatamnjivanjem automobila, farova, stop svetala, stambenih i poslovnih prostora. U našoj ponudi nalazi se originalna folija vodećeg proizvođača Sun Controle sa sertifikatom i žigom.

Folije za stakla se koriste kako bi se unapredile karakteristike i bezbednost postojećeg stakla na objektima i vozilima. Broutality folije za stakla predstavljaju najsavremeniju zaštitu od sunca, štetnog UV zračenja, provala, kao i neprijatnih pogleda u Vaš automobil, stan ili lokal.

Broutality nudi i veliki izbor folija za zaštitu stakala Vašeg poslovnog ili stambenog objekta: reflektujuće, sigurnosne ili tamne folije. Reflektujuće folije poseduju različit procenat zatamnjenosti, kao i efekat ogledala koji na jakoj sunčevoj svetlosti sprečava vidljivost sa spoljašnje strane. Zahvaljujući činjenici da sprečavaju prolazak sunčevih zraka i do 80%, ova vrsta folija omogućava da bez ometanja funkcionišete unutar Vašeg doma ili kancelarije.

Prednost sigurnosnih folija je da obezbeđuju sigurnost, privatnost i udobnost Vašem prostoru. Nevidljivi zaštitini slojevi štite Vašu imovinu od provala i krađa, a prilikom pucanja stakla ne dolazi do njegovog raspršivanja, već komadići ostaju zalepljeni na sigurnosnoj foliji, smanjujući na taj način mogućnost od povreda. Zatamnjivanje objekata moguće je postavljanjem nekih od crnih nijansi folija sa različitim procentom zatamnjenosti.

U poslednjih par godina jako je popularan postupak zatamnjivanja vozila koji obezbeđuje zaštitu protiv toplote sunčevih zraka i garantuje lepši i estetski bolji izgled Vašeg vozila. Folije prvenstveno zaustavljaju štetne UV zrake i do 99%, prigušuju jaku sunčevu svetlost i samim tim smanjuju toplotu u vozilu. Postavljanjem folija na unutrašnjost stakla povećava se njegova čvrstoća, što omogućava da se prilikom loma komadići stakla zadrže na jednom mestu. Takođe, folije štite unutrašnjost vozila od izbleđivanja.

Nudimo Vam visokokvalitetne folije različitih namena:

 • Presvlačenje vozila: automobila, motora, čamaca
 • Zatamnjivanje automobila, farova i stop svetala, kao i stambenih i poslovnih prostora
 • Reklamne folije
 • Presvlačenje nameštaja, bele tehnike, kuhinjskih elemenata i svih ostalih čvrstih površina

Ukoliko želite da zaštitite boju Vašeg vozila od štetnog uticaja sunčevih zraka, sitnih ogrebotina, kamenčića, pucanja boje ili nemarnih vozača na parkingu, naša preporuka je presvlačenje vozila. To je najbrži i najjeftiniji način da poboljšate kako spoljašnji, tako i unutrašnji izgled Vašeg vozila. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor folija: 3D, kameleon, metalik, mat-metalik, sjajne... Nakon skidanja folije, posle 5 do 10 godina, Vaše vozilo će zadržati svoj prvobitni izgled.

Osim presvlačenja automobila, firma Broutality nudi i presvlačenje nameštaja koji će Vašem starom i dotrajalom nameštaju dati nov i moderan izgled. Takođe, ovaj postupak se može primeniti i na nove komade nameštaja. Bilo da želite da promenite izgled Vašeg ormana, stola, frižidera, pvc ili alu stolarije, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor folija različitih boja i dizajna, tako da će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg doma.

Još jedna od usluga koje Vam nudimo je štampa velikog formata na različitim materijalima:

 • folija
 • baner
 • mes
 • blue back
 • city light
 • camvas
 • roll up
 • zastava

Na sve usluge štampe visokog kvaliteta, kao i materijale koje koristimo dajemo garanciju od 3 godina pa naviše, u zavisnosti od mesta na kome je reklama postavljena. Stručan i profesionalni tim dizajnera nudi Vam kompletne usluge pripreme za štampu i pregršt jedinstvenih ideja. Rado ćemo saslušati sve Vaše predloge o izgledu logotipa ili reklame za Vašu firmu i pružiti svu neophodnu pomoć da zajedno dođemo do najboljeg rešenja.

Takođe, vršimo postupak sečenja na kateru koji se najviše primenjuje u izradi reklama i reklamnih natpisa, kao i za izradu nalepnica na automobilima, čamcima i ostalim ravnim i blago zaobljenim čvrstim površinama.

Broutality folije za stakla – sigurna zaštita za Vaš automobil, stan ili lokal.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 08-15h

Broutality folije za stakla, Petra Kočića 45, Beograd-Zemun.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miletic
  08.05.2018 10:10

  Zelite potpunu privatnost na svom radnom mestu,ili stanu automobilu onda vam BROTALITY folije za stakla mogu biti od velike koristi.Meni licno se jako dopadaju reflektujuce folije koje vam pod utiskom suncevih zraka deluje kao ogledalo sa spoljasne strane,dok vi na miru funkcionisete unutra i imate potpunu privatnost.

  Borislav Milic
  15.01.2017 03:08

  Zastitite se od stetnog uv zracenja tako sto cete ugraditi neku od njihovi mnogobrojnih folija.U opciji su vasi automobili,stambeni i poslovni prostor.Folije koje reflektuju zracenje su neophodne ako ste puno izlozeni suncu.

  Zoran Josipovic
  01.07.2016 05:13

  Svidelo mi se sto si radnici veoma strucni i pedantni.Broutality nudi i veliki izbor folija za zastitu stakala vaseg poslovnog ili stambenog objekta,reflektujuce, sigurnosne ili tamne folije.

  Firme u blizini

  FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA, Vodovodska 160, Čukarica, Beograd
  Dark Glass folije za stakla, Ariljska 2, Zvezdara, Beograd
  Folije za stakla Armolan, Vidikovački venac 81, Beograd
  Idi na vrh strane