Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fluo rasveta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Fluo rasveta

Kada opremate životni ili radni prostor, veoma je važno kakvu ćete rasvetu izabrati. Naime, od rasvete mnogo toga zavisi – ona može staviti akcenat na neke detalje u prostoru, ali isto tako može enterijer da vizuelno učini manjim ili većim...

fluo rasveta

 

U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o fluo rasveti, gde da istu nabavite, po kojim cenama, kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Fluo rasveta prodaja

Ukoliko je vaš prostor većih dimenzija, onda bi dodatnu pažnju trebalo da posvetite izboru rasvete. To na primer, mogu da budu radne i poslovne prostorije, čija je površina od par desetina do više od sto kvadratnih metara.

To su obično kancelarije, maloprodajni objekti, radionice i drugi poslovni prostori... Kada se projektuje osvetljenje za ovako velike prostore, dobro je da se posavetujete sa stručnjacima u vezi pravilnog odabira. To može da znači više stvari – kao prvo, prostor će biti dobro osvetljen, a kao drugo, doći će do uštede u potrošnji električne energije, što automatski znači niže račune za struju na mesečnom nivou.

Baš zbog toga savet stručnjaka glasi, da ako u vašem objektu svetlo stoji upaljeno više od osam sati svakoga dana, da se tada odlučite za ugradnju napredne fluo rasvete. Fluo rasveta je takva vrsta osvetljenja sa kojom postižete značajnu uštedu, dok pri tome ne gubite ništa što se jačine svetlosti tiče.

fluo rasveta cena

Fluo rasveta će emitovati čak i do pedeset posto više svetlosti za određenu potrošnju koja je prikazana u vatima, i njen vek trajanja je čak do tri puta duži.

Ova rasveta pravi značajnu uštedu u odnosu na klasičnu, uz emitovanje iste količne svetla, dok je pri svemu tome odlikuje stabinost pri radu, tako da je vrlo lako da donesete odluku o tome šta je pravi izbor kada je rasveta u pitanju ukoliko imate prostor većih dimenzija.

Fluo rasvetu možete da nabavite putem interneta, na web prezentacijama prodavnica, koje svoje artikle predstavljaju kroz fotografije i detaljne tekstualne opise. Slike su obično iz više uglova, a opisi daju osnovne karakteristike rasvete.

Pored toga, jasno je naznačena cena artikla koju je moguće uporediti sa drugim srodnim proizvodima. Ako se odlučite na poručivanje, artikal jednostavno dodajete u korpu, nakon čega vršite potvrdu narudžbine. Sledi plaćanje putem e-bankinga, nakon čega željeni proizvod stiže na vašu adresu. Rok isporuke je minimalan, i obično iznosi do dva radna dana, osim u slučajevima kada odabrana fluo rasveta nije trenutno na lageru.

Kao što smo već naveli u našem tekstu, pošto se fluo rasveta često koristi da bi se osvetleli prostori koji su većih dimenzija, uvek je dobra odluka da se posavetujete sa stručnim licima. Pravilan izbor rasvete omogućava da prostor izgleda lepše, a pre svega da bude funkcionalan, što je ujedno i glavni smisao.

Fluo rasveta – cena:

Za fluo sijalice treba platiti od 150 dinara pa sve do 1200 dinara, za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

02.08.2018
Jovana Stefanovic

Fluo rasveta je takva vrsta osvetljenja sa kojom postižete značajnu uštedu, dok pri tome ne gubite ništa što se jačine svetlosti tiče.