O nama - FIZIKALNA TERAPIJA ŽIVANOVIĆ TIM

Detaljan pregled, dobro uzeta anamneza, pravilna interpretacija nalaza, timski rad fizijatra i fizioterapeuta i individualno osmišljen plan lečenja - to je ono što je neophodno za upešno lečenje svih problema sa kičmom i zglobovima. Da bi se u lečenju postigli maksimalni rezultati i da se tegobe ne bi stalno vraćale, najvažnije je pronaći pravi uzrok bola i na njega delovati. Ako vam neko kaže da morate da trpite bol, da kičma ne može biti bolje već samo gore, da s godinama mora da boli i da je neophodno do kraja života da dolazite na terapije na svakih 3-6 meseci, potražite drugo mišljenje. Delujući na uzrok i primenom pravog pristupa u lečenju telo se vraća u balans, a tegobe nestaju na duge staze. Deviza Živanović tim-a je upravo lečenje uzroka a ne samo simptoma.

Živanović tim nudi:

  • pregled fizijatra
  • fizikalne terapije (elektroterapije - laser, struje, ultrazvuk, terapija ventuzama, masaža triger tačaka, mobilizacija zglobova...)
  • specijalne programe vežbi za vrtoglavice, glavobolje, išijas, cervikalni sindrom, kolena i sve druge probleme vezane za kičmu i zglobove
  • terapeutske i relax masaže

Ljubaznost, posvećenost i dugogodišnje iskustvo u radu našeg dr Peđe Živanovića, ali i edukacija i odgovori koje dobijete pri samom pregledu ono su što nas čini drugačijima. Diplomirani fizioterapeut sa iskustvom pružiće Vam najbolju uslugu u oblasti fizikalne terapije i dati odgovarajuće savete kako da se ophodite prema svom telu sa poštovanjem, jer će ono takav Vaš pristup višestruko nagraditi. U slušaju da Vam je potrebna pomoć i druge vrste, ordinacija Živanović u svojim redovima ima još i savetnika za ishranu i psihologa, koji zajedno menjaju kvalitet Vašeg života na bolje.

Bolovi u vratu, hronične ili povremene glavobolje, zujanje u ušima (tinitus); problemi sa viličnim zglobom; bolovi u ramenima (sindrom rotatorne manžetne / smrznuto rame); TOS i sindrom karpalnog tunela; bolovi u leđima i išijas; nepravilno držanje (skolioza / kifoza); bolovi u kukovima, kolenima, skočnim zglobovima ili stopalima; stanja posle povreda, preloma ili operacija; oporavak neuroloških bolesnika (šlog, traume mozga, MS..), kao i bolovi kod trudnica - sve su to naše oblasti delovanja. Vaše je samo da sebi obezbedite prave stručnjake.

Živanović tim uvek na raspolaganju. Nazovite za detalje.

Radno vreme (dvokratno):

ponedeljak - petak 8 - 14 i 16 - 21

Adresa: Rumenačka 35, Novi Sad

E-mail: sandrazivanovic82@gmail.com

Brojni su načini da dođete do nas. Odaberite koji Vama najviše odgovara.

Facebook: Živanović Tim

Instagram: @zivanovictim

Youtube: Živanović Tim

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Fizikalna terapija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fizikalna terapija Živanović tim
  • Fizikalna terapija Živanović tim,
  • Fizikalna terapija novi sad,
  • Živanović tim novi sad,
  • Živanović tim radno vreme