Profizikal ambulanta za rehabilitaciju

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - PROFIZIKAL - AMBULANTA ZA REHABILITACIJU

U Profizikal ambulanti za rehabilitaciju postoje mnogobrojni tretmani za kvalitetan oporavak vašeg tela, saniranje povreda i pomoć u vidu bržeg oporavka nakon sportskih i drugih povreda kao i u procesu oporavka nakon operacije.

U Profizikal ambulanti za rehabilitaciju radi veom stručan tim sastavljen od edukovanih i viših strukovnih fizioterapeuta koji dobro poznaju tajne fizikalne terapije i umeju da iskoriste najbolje efekte terapija koje je najdelotvornije za problem koji imate.

U našoj ambulanti maksimalno smo posvećeni da vaše telo učinimo zdravijim ali i lepšim. U ponudi su mnogobrojni tretmani za oporavak nakon sportskih povreda ali veliki broja masaža koje istovremeno postižu efekat na zdravlje ali i lepotu tela.

Zdravlje i lepota tela kao dve neodvojive celine postižemo putem sledećih tretmana:

Fizikalna terapija:

Fizikalna terapija kao majka svih tretmana koji služe za sprečavanje bola bez obzira da li je povreda stečena ili urođena i poboljšava sveukupni kvalitet života i vitalnost tela je jedan od tretmana kome pridajemo mnogo pažnje.

Fizikalna terapija je blagotvorna kod mnogih bolesti, ali samo kada je izvode stručni fizioterapeuti.
Fizikalna terapija izvodi se tačno definisanim pokretima tokom tretmana 1 na 1 sa pacijentom a cilj fizikalne terapije je smanjivanje bola, poboljšanje cirkulacije, poboljšanje opšte pokretljivosti tela, poboljšanje metabolizma i mnogo drugih pozitivnih efekata.

U okviru Fizikalne terapije koristimo i blagodeti kineziterapije kao oblika fizikalne terapije.

Kineziterapija se može najjednostavnije prevesti kao lečenje pokretima, što bi značilo da se određena stanja tela leče jasno definisanim pokretima odnosno kompleksom vežbi koje će uticati na kritični deo tela.

U Profizikal ambulanti za rehabilitaciju koristimo i elektroterapiju koju primenjujemo kroz vakum elekrode koja ima za cilj oporavka određenog dela tela koji je pretrpeo povredu.

Osim ovih tretmana u ponudi je i kiropraktika i veliki broj masaža koje blagotvorno utiču na psihofizičko stanje pacijenta i mogu se kombinovati sa drugim tretmanima.

Od drugih se razlikujemo i po inovativnim tretmanima koji doprinose još boljim rezultatima u procesu oporavka tela od povreda i opšteg stanja organizma.

Tu su:

Easy Flosing tehnika: Deluje na krvotok zahvaljujući posebnim elastičnim gumenim trakama.
Ergon tehnika: Svrha Ergon tehnike je da se otkriju mesta adhezije i smanji mišićan napetost i bol.
Shockwave aparat koristimo u Profizikal centru jer je on ostvario značajne rezulatate. Ima primenu u poboljšanje cirkulacije, stimuliše metabolizam što je estetski i zdravstveni pogodak.

Ukoliko se nalazite u procesu oporavka nakon povrede ili hroničnog bola a lekar vam je preporučio fizikalnu terapiju, pozovite nas.

Nakon detaljnog pregleda i procene vašeg zdravstvenog stanja preporučićemo vam tretman ili više njih koji će postići najbrži efekat tokom faze oporavka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: 9-21h
Subota: 9-17h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Fizikalna terapija
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Profizikal ambulanta za rehabilitaciju
  • Profizikal ambulanta za rehabilitaciju,
  • Profizikal ambulanta za rehabilitaciju Novi Beograd,
  • Profizikal ambulanta za rehabilitaciju Beograd,
  • Profizikal ambulanta za rehabilitaciju radno vreme