Masaža Kao Lek fizioterapeuti

0.0 | 0 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Mobilni: 061/

O nama

MASAŽA KAO LEK FIZIOTERAPEUTI

Ukoliko provodite previše vremena ispred kompjutera u sedećem položaju ili predugo stojite na poslu, sigurno je da osećate neke od posledica, kao što su: glavobolja, ukočenost, napetost, nervoza... Šta biste dali da se u tom trenutku u kancelariji nađe fizioterapeut koji bi Vas izmasirao ili održao desetominutni trening?

Tim visoko stručnih fizioterapeuta Masaža Kao Lek bavi se prevencijom radnog invaliditeta, bolesti i deformacija. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu, kako u oblasti higijensko-estetskih tretmana, tako i u terapijskim procedurama i lečenju povreda. Pored masaže, naš tim se trudi da kroz jedinstvene edukacije zaposlenih smanji dane bolovanja i odsustvo sa posla.

Masaža predstavlja efikasno sredstvo u borbi protiv stresa koji je uzrok najvećeg broja bolesti, napetosti, nervoze i nesanice. Redovnom primenom masaže smanjuju se bol i ukočenost, i poboljšava fleksibilnost zglobova, podstiče se cirkulacija što doprinosi efikasnom odstranjivanju toksina iz organizma, poboljšavaju se struktura i tonus kože, a depresija i anksioznost se mnogo ređe javljaju.

Zahvaljujući timu profesionalnih masera Masaža Kao Lek svaki prostor u Vašoj firmi može se pretvoriti u udoban prostor za masažu. Nagradite Vašeg zaposlenog posle uspešnog i napornog dana, profesionalnom masažom koja će mu doneti opuštanje i učiniti ga spremnim za novi radni dan.

Masaže se vrše na profesionalnim stolovima koji se mogu adaptirati u bilo koji radni prostor, a tokom masaže se koriste najkvalitetnija ulja i kreme. Na Vama je samo da odredite trajanje i ritam masaže, a mi ćemo obezbediti čiste i udobne uslove. Adekvatno ćemo zaštititi Vašu kosu i odeću, a nakon završene masaže pažljivo ćemo ukloniti tragove ulja i kreme, kako bi nesmetano mogli da nastavite sa radom.

Ako želite da ulepšate dan Vašem zaposlenom, fizioterapeuti Masaža Kao Lek omogućiće mu prijatnu masažu u udobnosti njegovog doma pre nego što krene na posao i time poboljšati njegovu produktivnost tokom radnog dana. Takođe, dostupni smo za sve team building aktivnosti na bilo kojoj lokaciji.

Osim masaža, naš tim fizioterapeuta organizuje desetominutne časove zdravlja na kojima zaposleni mogu da nauče korisne vežbe za jačanje mišića koje će im pomoći da poprave držanje tela i olakšaju tegobe, kao što su: bol, napetost i ukočenost u predelu vrata, vratnog dela kičme i leđa, zatim spondiloza, diskus hernija, išijas i slično.

Za zdrave, odmorne i produktivne radnike – Masaža Kao Lek fizioterapeuti!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-17h

Pratite nas putem Facebook-a:

Masaža Kao Lek fizioterapeuti, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Laser Plus fizikalna terapija, Petra Martinovića 33, Čukarica, Beograd
  Fiziomedic ordinacija, Brace Jerkovica 185a, Voždovac, Beograd
  Ambulanta za fizikalnu terapiju UniFizio, Jurija Gagarina 36đ, Novi Beograd, Beograd
  Rehabilitacija Centar zdravlja Izvor, Vikend naselje Morak 1, Stojnik, 11233 Ralja, Beograd
  Atlas Plus Life - nameštanje prvog vratnog pršljena, Ratka Mitrovica 132, Filmski grad, Čukarica, Beograd
  Carbofit, Pukovnika Pejovica 8, Voždovac, Beograd
  Fizikalna terapija Fiziokinezis, Kornelija Stankovića 21, Vračar, Beograd
  ASAP fizikalni centar, Pukovnika Petra Mišića 8, Voždovac, Beograd
  Fizio A Plus fizikalna terapija, Kumodraška 42, Voždovac, Beograd