Carbofit

5.0 | 1 ocena
Ulica: Pukovnika Pejovica 8
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Carbofit
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.carbofit.rs

O nama

CARBOFIT

Prvi CARBOfit centar Srbija nudi Vam efikasnu rehabilitaciju nakon sportskih povreda i regeneraciju mišića i tela, uz pomoć jedinstvenog CARBOfit tretmana. Ova potpuno prirodna terapija preporučuje se odmah nakon sportske povrede, jer povećanjem koncentracije kiseonika u tkivu smanjuje se upalni proces i na taj način znatno smanjuje bol nakon preloma, povrede mišića, ligamenata ili posle različitih hiruških intervencija.

CARBOfit tretman je efikasna prirodna terapija koja postiže maksimalne rezultate kada su u pitanju:

 • rehabilitacija sportskih povreda
 • regeneracija tela
 • mršavljenje-celulit
 • hiruške intervencije
 • slaba cirkulacija
 • hronični bolovi


Fizikalna terapija je jedna od oblasti u kojoj je dokazana efikasnost CARBOfit tretmana koji znatno skraćuje vreme rehabilitacije nakon sportskih povreda. Ovaj potpuno prirodni tretman ne koristi mehaničku kompresiju i preporučuje se odmah nakon sportske povrede, jer smanjuje edem, sprečava zapaljenje, a bol se smanjuje već nakon prvog tretmana.

U zavisnosti od indikacije CARBOfit tretman traje 45-60 minuta, u prijatnom ambijentu prvog CARBOFIT centra u Srbiji, koji Vam pruža divan osećaj relaksacije. Da bi se ubrzalo dejstvo ugljen-dioksida u CARBOfit-u pre tretmana telo se priprema u sauni (10-15 min) na temperaturi 50-60° C. Deo tela koji se tretira hermetički je zatvoren u specijalnoj komori ispunjenoj stoprocentnim ugljen-dioksidom iz koje je prethodno izvučen ambijentni vazduh.

Tretman CARBOfit-om je potpuno prirodan i može se neograničeno ponavljati bez ikakvog rizika. Obično se preporučuje minimum 7 tretmana (2-3 nedeljno) da bi se osetio dugotrajni efekat, a optimalni broj seansi zavisi od indikacije. Važno je napomenuti da se Carbo terapijom na kraju svake seanse periferna cirkulacija može ubrzati 3-7 puta.

Nakon CARBOfit tretmana značajno je poboljšana mikrocirkulacija, što doprinosi bržem zarastanju povrede, kao i ubrzanju rehabilitacije posle hiruških zahvata. Takođe, ovaj potpuno prirodni tretman doprinosi poboljšanju elastičnosti tkiva i fleksibilnosti zglobova i smanjuje rizik od ponovne povrede u istoj oblasti. Ukoliko praktikujete sportske aktivnosti ili ste izloženi većem fizičkom naporu, CARBO terapija je pravo rešenje za Vas, jer doprinosi bržoj regeneraciji mišića.

Ukoliko osećate posledice svakodnevnog stresa i umora, CARBOfit tretman omogućava potpunu regeneraciju tela, tako što održava brzinu protoka krvi u mišićima na istom nivou, kao i tokom fizičkog vežbanja, a u isto vreme povećava oksigenaciju tkiva (sposobnost vezivanja kiseonika). Takođe, ubrzava i vaskularnu dinamiku krvnih sudova, što omogućava da krv bude ispunjena kiseonikom, i omogući brži protok ka umornim mišićima.

Efikasnost CARBO terapije je dokazana i kada su pitanju vaskularne bolesti, kao što su: loša periferna cirkulacija, Rejnova bolest - spazam malih arterijskih perifernih krvnih sudova, najčesće u prstima, Buergerova bolest - posledica učestalih upala arterija (ređe vena) koje uzrokuju trombozu krvnih sudova i poremećaj cirkulacije najčešće na nogama, hronični ulkusi na nogama zbog začepljenih sitnih krvnih sudova kod dijabetičara.

CARBO terapija je već odavno pokazala efikasnost i kada su u pitanju reumatske bolesti: Artroza - degenerativne bolne promene na zglobovima, Fibromijalgija - dugotrajni rasprostranjeni bol u mišićima i kostima, Polineuropatija - bolovi zbog oštećenja više perifernih nerava, Sudeck-ova bolest - upalna bolest vezivnog tkiva koja se najčesće javlja posle povreda ili operacija ekstremiteta, (najčešće posle preloma ručnog zgloba).

CARBOfit tretman ima veliki uspeh u borbi protiv celulita i obezbeđuje efikasno mršavljenje. Ključna prednost Carbo terapije je u korišćenju medicinskog ugljen-dioksida, koji može da prodre u kožu, u masno tkivo na neinvazivni način (zbog njegove lipo-solventnosti). CARBOfit je namenjen svima koji žele da preoblikuju svoje telo na zdrav način i predstavlja važan dodatak programima mršavljenja.

Povećana cirkulacija koju nudi CARBOfit omogućava bržu razmenu energije od masnih do mišićnih tkiva. Uključivanje CARBOfit-a u program mršavljenja pomaže lokalizovanju gubitka težine tamo gde je to stvarno potrebno – područje bokova, bedara i struka. Takođe, poboljšanjem elastičnosti kože sprečava se pojava strija i doprinosi koži da bude više glatka.

Očuvajte zdravlje, vitalnost, lepotu – posetite prvi CARBOfit centar Srbija
Potpuna relaksacija i regeneracija tela, uz potpuno prirodni tretman
Rehabilitacija sportskih povreda i regeneracija mišića

CARBOfit, Pukovnika Pejovića 8, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Fiziomedic ordinacija, Brace Jerkovica 185a, Voždovac, Beograd
  Kicma - Specijalisticka ordinacija fizikalne medicine, Gospodara Vucica 130, Beograd, Voždovac, Beograd
  Fizikalna medicina Euromedik, Alekse Nenadovića 8 i Gandijeva 122g, Savski venac, Beograd
  Atlas Plus Life - nameštanje prvog vratnog pršljena, Ratka Mitrovica 132, Filmski grad, Čukarica, Beograd
  Fizikalna terapija Fizikus, Deligradska 27, Savski venac, Beograd
  Centar za bol i fizikalnu terapiju Analgesis, Žička 11, Vračar, Beograd
  Fizikalna terapija Fiziokinezis, Kornelija Stankovića 21, Vračar, Beograd
  Fizikalna terapija Sloba, Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4, Zvezdara, Beograd
  ASAP fizikalni centar, Pukovnika Petra Mišića 8, Voždovac, Beograd
  Fizio A Plus fizikalna terapija, Kumodraška 42, Voždovac, Beograd