Fitnes centar Urban Gym
Fitnes centar Urban Gym
Dr. Andre Jovanović 6
Šabac Pozovi

Fitnes centar Urban Gym nalazi se u strogom centru Šapca i opremljen je najkvalitetnijim spravama vodećih proizvođača: Technogym, LifeFitness, Reebok. Takođe, nudimo Vam mogućnost održavanja individualnih treninga u dogovoru sa trenerom....
Pročitaj više

  • 1
5.0 | 1 ocena
Individualni treninzi Milan Vujasin
Individualni treninzi Milan Vujasin
Oslobodjenja 5
Šabac Pozovi

U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim t...
Pročitaj više

  • 6
5.0 | 2 ocena
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi

Iskustva i preporuke posetilaca

Maja Matic
12.02.2017 09:02

Individualni treninzi pod vođstvom Milana Vujasina su pazljivo osmisljeni i prilagodjeni potrebama i mogucnostima klijenata,kako bi zajednicki dosli do cilja,a to je vrhunska fizicka pripremljenost.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu,Milan Vujasin svakom klijentu pristupa individualno.

Kristina Milosevic
12.02.2017 08:58

Zahvaljujuci visokom kvalitetu opreme koju posedujemo,kao i adekvatnoj ventilaciji svim clanovima nude optimalne uslove treniranja kako leti,tako i zimi.Pre i posle treninga, svim vezbacima na raspolaganju su moderno i funkcionalno opremljene svlacionice.

Ana Maric
04.08.2015 10:17

Zahvaljujući treninzima dovela sam liniju do savršenstva. Ukoliko su Vam potrebni individualni treninzi ili Lični trener, Milan Vujasin Panter je pravi izbor za Vas.