Dodaj firmu

Fitnes centar Urban Gym

Fitnes centar Urban Gym nalazi se u strogom centru Šapca i opremljen je najkvalitetnijim spravama vodećih proizvođača: Technogym, LifeFitness, Reebok. Takođe, nudimo Vam mogućnost održavanja individualnih treninga u dogovoru sa trenerom.
Pročitaj više

Dr. Andre Jovanović 6
Šabac

Individualni treninzi Milan Vujasin

U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim t...
Pročitaj više

Oslobodjenja 5
Šabac
Iskustva i preporuke posetilaca
Maja Matic
12.02.2017 09:02

Individualni treninzi pod vođstvom Milana Vujasina su pazljivo osmisljeni i prilagodjeni potrebama i mogucnostima klijenata,kako bi zajednicki dosli do cilja,a to je vrhunska fizicka pripremljenost.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu,Milan Vujasin svakom klijentu pristupa individualno.

Individualni treninzi Milan Vujasin
Kristina Milosevic
12.02.2017 08:58

Zahvaljujuci visokom kvalitetu opreme koju posedujemo,kao i adekvatnoj ventilaciji svim clanovima nude optimalne uslove treniranja kako leti,tako i zimi.Pre i posle treninga, svim vezbacima na raspolaganju su moderno i funkcionalno opremljene svlacionice.

Fitnes centar Urban Gym
Ana Maric
04.08.2015 10:17

Zahvaljujući treninzima dovela sam liniju do savršenstva. Ukoliko su Vam potrebni individualni treninzi ili Lični trener, Milan Vujasin Panter je pravi izbor za Vas.

Individualni treninzi Milan Vujasin
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane