Fitnes klubovi Šabac

Kontakt podaci za vašu firmu

Fitnes centar Urban Gym

  • 1
5.0 | 1 ocena
Fitnes centar Urban Gym nalazi se u strogom centru Šapca i opremljen je najkvalitetnijim spravama vodećih proizvođača: Technogym, LifeFitness, Reebok. Takođe, nudimo Vam mogućnost održavanja individualnih treninga u dogovoru sa trenerom....
Pročitaj više
Dr. Andre Jovanović 6
Šabac

Individualni treninzi Milan Vujasin

  • 1
5.0 | 1 ocena
U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim...
Pročitaj više
Oslobodjenja 5
Šabac

Iskustva i komentari posetilaca

12.02.2017 09:02
Maja Matic
Individualni treninzi pod vođstvom Milana Vujasina su pazljivo osmisljeni i prilagodjeni potrebama i mogucnostima klijenata,kako bi zajednicki dosli do cilja,a to je vrhunska fizicka pripremljenost.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu,Milan Vujasin svakom klijentu pristupa individualno.
12.02.2017 08:58
Kristina Milosevic
Zahvaljujuci visokom kvalitetu opreme koju posedujemo,kao i adekvatnoj ventilaciji svim clanovima nude optimalne uslove treniranja kako leti,tako i zimi.Pre i posle treninga, svim vezbacima na raspolaganju su moderno i funkcionalno opremljene svlacionice.
04.08.2015 10:17
Ana Maric
Zahvaljujući treninzima dovela sam liniju do savršenstva. Ukoliko su Vam potrebni individualni treninzi ili Lični trener, Milan Vujasin Panter je pravi izbor za Vas.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Fitnes klubovi