Studio Top Form

4.4 | 20 ocena
Ulica: Rumenačka 33
Grad: Novi Sad
Studio Top Form
Mobilni: 064/

O nama

Studio Top Form je fitnes centar namenjen dobrom zdravlju i lepom izgledu tela koji se nalazi u ulici Rumenačka 33 i Veselina Masleše 74 u Novom Sadu. U prijatnom ambijentu našeg fitnes centra nudimo Vam optimalne uslove za vežbanje, uz prirodnu provetrenost i dnevno svetlo.

Fitnes centar Top Form nudi Vam veliki broj individualnih i grupnih fitnes treninga koji će Vam omogućiti postizanje željenih rezultata. Programi koje Vam nudimo su:

U studiju Top Form na raspolaganju su Vam i brojni fitnes treninzi koji će Vam omogućiti efikasno vežbanje i zatezanje tela. Veliki izbor programa nudi mogućnost svakoj članici da izabere ono što joj najviše odgovara po intezitetu i sadržaju: Pilates, Zumba, Joga, Pump Workout, Cardio Kick Box, Body Forming i mnogi drugi.

Svi treninzi su vođeni od strane sertifikovanih instruktora koji će Vas uputiti u što efikasniji način treniranja kako bi postigli zavidne rezultate. Zahvaljujući velikom broju programa svaka članica ima mogućnost da izabere ono što Vam najviše odgovara, po intezitetu i sadržaju, kao i mogućnost kombinovanja istih.

Svim damama koje više vole samostalno da vežbaju nudimo izuzetno bogat kardio program najpoznatijih svetskih brendova: Tehnogym, Life Fitness, Nautilus (trake, bicikli, steperi, skijaško trčanje). Svaka članica prilikom upisa u teretanu vrši testiranje kako bi se odredio nivo telesne strukture i fizičke pripremljenosti. Na osnovu dobijenih rezultata i u skladu sa Vašim željama pravi se program vežbi koje se sprovode uz nadzor i asistenciju naših iskusnih i ljubaznih trenera, koji Vam uvek stoje na raspolaganju. U cilju praćenja efekata, merenje se ponavlja na svakih šest nedelja i na osnovu toga se određuje prelazak na novi, napredniji program.

Moderan način život uslovio je da deca veliki deo dana provode sedeći pred kompjuterom ili televizorom i da se malo kreću, što ima negativne efekte na njihov rast i razvoj. Ukoliko želite da Vašem mališanu omogućite pravilan razvoj tela, uz stručno vođenje i u društvu drugih mališana, studio Top Form nudi Vam zabavne dečije programe, kao što su: Sportska školica, Karate i Jazz balet.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 09h-22h
Subota od 10h-21h
Nedelja od 16h-22h

Sve dodatne informacije o našim programima, možete dobiti na telefone:

Mob: 064/ 114 80 81
063/ 782 87 98

Studio Top Form, Rumenačka 33, Bulevar Jovana Dučića 33, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Andrić
  04.08.2015 04:05

  Najbolji studio za Pilates u Novom Sadu. Zahvaljujući njima smršala sam 10 kg

  Ivana Jovanovic
  17.07.2015 11:36

  Odlicne sprave, i ljubazni treneri.

  Firme u blizini

  Crossfit NS, Danila Kiša 3, Novi Sad
  Circus Fitness, Grozde Gajšin 5, Novi Sad
  Joe Fitness, Mite Ružića 4, Novi Sad
  Fitnes klub the Classic Gym, Lasla Gale 10, Novi Sad
  Bodytec Sudio 021, Augusta Cesarca 18, Novi Sad
  Ana Z Fit, Janka Čmelika 53, Novi Sad
  Koloseum Trening Centar Novi Sad, Stevana Hristića 5, Novi Sad
  Releve Dance & Fitness Studio, Sentandrejski put 51, Klisa, Novi Sad
  Body Space, Ognjena Price 1, I sprat, stan 2, Novi Sad
  RESET STREAM EMS FITNESS, Miše Dimitrijevića 10a, Novi Sad