Releve Dance & Fitness Studio

5.0 | 1 ocena
Ulica: Sentandrejski put 51, Klisa
Grad: Novi Sad
Releve Dance & Fitness Studio
Mobilni: 063/

O nama

Bez obzira da li ste dete ili odrasla osoba, upravo ste pronašli savršen studio za ples i rekreaciju u kojem ćete se osećati sjajno u svakom životnom dobu. Svoj bogat program zasnovali smo na aerobiku i različitim vrstama rekreacije, a u želji da udovoljimo i najmlađima, u njega uvrstili i gimnastiku i jazz balet.

Releve Dance & Fitness Studio pod tim imenom postoji od 2017. godine, ali je naše iskustvo mnogo duže i bogatije. Na raspolaganju Vam je čitav tim instruktora i trenera za različite programe.

 • aerobik
 • funkcionalni trening
 • joga
 • personalni trening
 • jazz balet
 • gimnastika
 • školica sporta
 • kombinovanje i individualni program po izboru

Već pri prvom susretu potrudićemo se da prepoznamo Vaše želje i mogućnosti i osmislimo najbolji program za Vas. Zajedničkim trudom i upornošću, sigurni smo da možemo da Vas dovedemo do zdravog i lepo oblikovanog tela, a deci osiguramo pravilan rast i razvoj uz mnogo zabave i dobrog druženja.

Deca koja treniraju kod nas imaju priliku da putuju, učestvuju na raznim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, što im umnogome može pomoći da razviju samopouzdanje i eliminišu strah od javnog nastupa na vreme.

Naš tim čine profesori sporta i fizičkog vaspitanja, licencirani treneri i instruktori plesa, a svima nam je zajedničko da volimo to što radimo.

Postoji mogućnost organizovanja individualnih treninga u rasporedu koji Vama odgovara, kako biste najbolje uskladili sve svoje obaveze. Redovno se prati napredak i po potrebi plan i program vežbanja prilagođavaju. Napredak je siguran, jer mi od Vas ne odustajemo!

Odrastanje kroz sport i ples veoma je važno za najmlađe, a odraslima je preko potrebna rekreacija. Odaberite nešto za sebe i dođite u Releve Dance & Fitness Studio po svoju dobru kondiciju i još bolje raspoloženje.

Releve Dance & Fitness Studio je Vaše omiljeno mesto za ples i rekreaciju u kojem ćete se osećati sjajno, bez obzira na godine.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 17 - 22 h

Adresa: Sentandrejski put 51, Novi Sad (Klisa)

Kontakt: pkreleve@gmail.com

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Crossfit NS, Danila Kiša 3, Novi Sad
  Studio Top Form, Rumenačka 33, Novi Sad
  Circus Fitness, Grozde Gajšin 5, Novi Sad
  Joe Fitness, Mite Ružića 4, Novi Sad
  Fitnes klub the Classic Gym, Lasla Gale 10, Novi Sad
  Bodytec Sudio 021, Augusta Cesarca 18, Novi Sad
  Ana Z Fit, Janka Čmelika 53, Novi Sad
  Milica Fitness Studio, Bulevar Mihajla Pupina 28, Novi Sad
  Body Space, Ognjena Price 1, I sprat, stan 2, Novi Sad
  RESET STREAM EMS FITNESS, Miše Dimitrijevića 10a, Novi Sad