Milica Fitness Studio

4.5 | 2 ocena
Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 28
Grad: Novi Sad
Milica Fitness Studio
Mobilni: 069/

O nama

MILICA FITNESS STUDIO

Milica Fitness Studio gotovo da je savršeno mesto na kojem ćete uz dobro raspoloženje dostići sve zadate ciljeve, jer je nama, pored postizanja rezultata, najvažnije da sve devojke i žene koje dođu kod nas rado dolaze ponovo. U prijatnoj atmosferi, odličnim uslovima treniranja i uz vrhunsku stručnu pomoć možete vežbati radi zatezanja, bolje forme, formiranja mišićne mase, mršavljenja ili razgibanosti.

Milica Fitness Studio na raspolaganju Vam je za:

 • personalni (individualni) trening
 • polupersonalni trening (max 2 osobe)
 • funkcionalni / kružni trening (max 6 osoba)
 • Fitness Mix (grupni trening max 20 osoba)
 • Booty and Core - ciljano zatezanje guze i stomaka
 • Start Challenge
 • Yoga
 • Zumba

Start challenge je program namenjen ženama koje imaju problema sa viškom kilograma, povrede kolena, oslabljenu kičmu, dugo sede, nedovoljno se kreću... Start Challenge program omogućuje im neophodnu dodatnu pažnju kako bi proces mršavljenja bio što efikasniji.

Brzina postignutih rezultata zavisiće od Vaše discipline prilikom vežbanja, a mi ćemo se postarati da svaku od njih uradite pravilno i za odgovarajuće vreme, jer samo tako ćemo zajedno doći tamo gde smo želele - do savrešeno oblikovanog i zategnutog tela.

Personalni treninzi najčešći su vid vežbanja za sve one koje žele maksimalnu posvećenost trenera i individualni pristup. Uz merenja i konsulatacije pravi se poseban plan vežbi, sa savetima u vezi sa ishranom, prilagođen svakoj od Vas pojedinačno. Po potrebi tu smo i da Vam pružimo odgovorajuće informacije u vezi sa korišćenjem suplemenata u ishrani, kao i pomoć pri odabiru najboljih. Naš studio brendiran je od strane BioTech-a.

Polupersonalni treninzi su u stvari individualni, ali za dve osobe istovremeno. Mnogo devojke ne vole da vežbaju same, ili pak mnogo više uživaju kada je to u društvu nekog sebi dragog. Zato slobodno povedite sestru, majku, prijateljicu, koleginicu.. Imaćete i maksimalan tretman i odlično društvo.

Funkcionalni odnosno kružni treninzi su posebno zanimljiv vid fitnesa koji takođe možete probati u Milica Fitness Studiju. Odvijaju se u malim grupama, najviše 6 devojaka, gde se određene zadate vežbe kružno smenjuju i rade u određenim vremenskim intervalima.

Milica Fitness Studio pruža i mogućnost grupnog vežbanja u grupama do najviše 20 žena u svim životnim dobima, na kojima kombinujemo više vrsta treninga (Fitness Mix) po danima ili se ciljano posvećujemo samo određenoj grupi mišića koju najviše želite da ojačate i zategnete, kakvi su često mišići guze i stomaka (Booty and Core). Poseban specijalitet Milica Fitness Studija predstavljaju i tabata vežbe, koje se izvode uz posebnu vrstu tabata muzike i po određenom planu sa merenjem vremena.

Bez obzira za koji se vid vežbanja odlučite važno je da znate da Milica Fitness Studio okuplja tim licenciranih trenera koji Vam nude različite mogućnosti, ali uvek sa jednakom posvećenošću svakoj od Vas, jer su nam ciljevi isti - Vaše zdravo i lepo oblikovano telo i dobro raspoloženje.

Naš prostor za vežbanje nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, na Keju, prostrana sala za vežbanje je površine oko 150 m2, a tu su i svlačionice i toaleti i sve je uvek besprekorno čisto. Higijena nam je jako važna, te se sve uvek blista i redovno provetrava. Opremljeni smo neophodnim rekvizitima, znanjem i stručnošću i uvek smo spremni da Vas saslušamo uz maksimalnu ljubaznost i strpeljenje. Vaše je samo da se odvažite i počnete sa vežbanjem što pre.

Naš slogan je: "Nije pitanje možeš li, nego želiš li?". Opremite se željom, mi Vam dajemo sve ostalo.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 8 - 21h

Milica Fitness Studio, Bulevar Mihajla Pupina 28, Novi Sad

Pratite naš rad i na društvenim mrežama:

Facebook -

Instagram -

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  12.06.2019 09:19

  Milica je devojka koja je izuzetno predana svom poslu i isti obavlja sa puno ljubavi. Posvecena i strucna dovesce vas vrlo brzo do zeljenih rezultata. U sjajnoj atmosferi prelepog Fitnes Studia uzivacete i napredovati iz treninga u trening. Puno uspeha svima!!!

  Firme u blizini

  Crossfit NS, Danila Kiša 3, Novi Sad
  Studio Top Form, Rumenačka 33, Novi Sad
  Ozzy gym, Bulevar Patrihaja Pavla 8, Novi Sad
  Circus Fitness, Grozde Gajšin 5, Novi Sad
  Fokus EMS Studio, Bulevar Patrijarha Pavla 1, Novi Sad
  Joe Fitness, Mite Ružića 4, Novi Sad
  Fitnes klub the Classic Gym, Lasla Gale 10, Novi Sad
  Bodytec Sudio 021, Augusta Cesarca 18, Novi Sad
  Body Space, Ognjena Price 1, I sprat, stan 2, Novi Sad
  RESET STREAM EMS FITNESS, Miše Dimitrijevića 10a, Novi Sad