O nama - JOE FITNESS


Joe Fitness je studio za personalne treninge na bazi EMS sistema (elektrostimulacija mišića) koji se nalazi u strogom centru Novog Sada. U pitanju je inovativan, dinamičan, intenzivan, efikasan i zabavan trening koji je namenjen kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima.

EMS trening se zasniva na stimulaciji čitavog tela, čime se postižu maksimalni rezultati, uz minimalni utrošak vremena. Tokom treninga koristi se najsavremenija Wiemspro bežična tehnologija, koja je potpuno bezbedna po vežbača.

Za razliku od klasičnog vežbanja u teretani, EMS tehnologija omogućava da se za samo 20-25 minuta treninga, potroši 500 kalorija. Ali to nije sve, u narednih 4-6 sati izgubi se još 1.200 kalorija, dok se u roku od 48 sati nakon treninga izgubi 4.000 kalorija.

Još jedna prednost EMS treninga je personalni pristup svakom klijentu za koga se izrađuje individualni plan treninga prilagođen njegovim potrebama i mogućnostima. Ovaj vid vežbanja je idealan za sve generacije, jer je smanjeno opterećenje na vitalne delove tela, čime se minimalizuje mogućnost povreda.

Uz redovan rad sa personalnim trenerom i to samo dva puta nedeljno po 20 minuta, možete da smanjite procenat masti u organizmu, povećate snagu i obim mišića, smanjite celulit i zategnete kožu, kao i da povećate energiju.

Joe Fitness je moderno opremljen i komotan prostor od 75 kvadrata koji se nalazi u pešačkoj zoni Novog Sada i pruža maksimalni komfor i privatnost svojim klijentima. Pored najsavremenije opreme, našim članovima na raspolaganju su peškiri, kozmetika i suplementacija pre i posle treninga.

Uvek je pravo vreme za pozitivne promene – Joe Fitness!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-22h
nedelja neradna

Joe Fitness, Mite Ružića 4, Novi Sad

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Joe Fitness
  • Joe Fitness,
  • Joe Fitness Novi Sad,
  • Fitnes centar Joe,
  • Fitnes centar u Novom Sadu,
  • Fitnes klub Joe,
  • Joe Fitness radno vreme