Circus Fitness

4.0 | 4 ocena
Ulica: Grozde Gajšin 5
Grad: Novi Sad
Circus Fitness
Mobilni: 063/

O nama

FITNES KLUB CIRCUS FITNESS

Fitnes klub Circus Fitness predstavlja Vam nešto potpuno novo i jedinstveno na teritoriji Novog Sada kada je u pitanju vežbanje. Naša inovativna metoda u samo jednom treningu kombinuje različite veštine, sa ciljem da sve motoričke sposobnosti jednako razvijate.

Ukoliko želite da doživite jedno potpuno novo fitnes iskustvo koje ća Vam omogućiti da osetite svaki deo Vašeg tela, pridružite se Cirus timu. Neće biti nimalo lako, jer ćete morati da se borite sa samim sobom i pomerite sopstvene granice, ali garantujemo da ćete na kraju svakog treninga uživati u ostvarenim rezultatima.

Circus Fitness treninzi održavaju se u strogom centru Novog Sada, u moderno opremljenom prostoru koji obuhvata 330 m2. Sama sala za vežbanje prostire se na 160 m2 i kompletno je prilagođena potrebama vežbača. Pored toga, klijentima su na raspolaganju svlačionice sa tuševima.

Ono po čemu se fitnes klub Circus Fitness izdvaja od drugih jeste pažljivo osmišljena i jedinstvena metoda treninga kojom nastojimo da stvorimo najbolju verziju Vas. Tokom treninga koriste se brojni rekviziti koji izvođenje vežbi čine zanimljivijim: štapovi, medicinke, džakovi, vijače, buđice, gume, kanapi, kao i prirodni oblici kretanja.

Treninzi se održavaju u malim grupama od 12-14 vežbača i vođeni su od strane iskusnog trenera Igora Radića. Pažljivo prateći i koordinirajući rad svih članova grupe, trener Igor je tu da Vas dodatno motiviše i otkloni eventualne nepravilnosti prilikom izvođenja vežbi.

Fitnes klub Circus Fitness nudi veliki broj termina u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima, tako da svako može izabrati grupu koja mu najviše odgovara. Postoji i mogućnost organizovanja individualnih treninga.

Postanite član Circus tima i uverite se zašto smo drugačiji od ostalih!

Radno vreme:

svaki dan od 00-24h

Posetite Facebook stranu:

Fitnes klub Circus Fitness, Grozde Gajšin 5, Novi Sad

Cenovnik

1. Mesečna cena za 3-5 treninga nedeljno
2.700 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  16.03.2020 09:34

  Nesvakidašnje dobra energija..za dušu i telo! Vežbe primerene svim uzrastima i moćima ljudskim.

  Nikola Pejovic
  18.04.2019 09:51

  Najbolji kruzni treninzi u centru Novog Sada! Dinamicno, intenzivno, zdravo i zabavno! Svakom preporucujem da dodje da se oproba. eleli da nabacite mase, skinete visak kilograma ili da popravite drzanje- sve mozete uraditi u Circus Fitness klubu

  Firme u blizini

  Crossfit NS, Danila Kiša 3, Novi Sad
  Studio Top Form, Rumenačka 33, Novi Sad
  Fokus EMS Studio, Bulevar Patrijarha Pavla 1, Novi Sad
  Joe Fitness, Mite Ružića 4, Novi Sad
  Fitnes klub the Classic Gym, Lasla Gale 10, Novi Sad
  Bodytec Sudio 021, Augusta Cesarca 18, Novi Sad
  Ana Z Fit, Janka Čmelika 53, Novi Sad
  Milica Fitness Studio, Bulevar Mihajla Pupina 28, Novi Sad
  Body Space, Ognjena Price 1, I sprat, stan 2, Novi Sad
  RESET STREAM EMS FITNESS, Miše Dimitrijevića 10a, Novi Sad