O nama - BODY FITNES KLUB TITAN


Body Fitnes klub Titan postoji već 11 godina i mnogima je omiljeno mesto za vežbanje. Raspolažemo sa 400 m2 prostora koji je maksimalno opremljen, uvek besprekorno čist i prijatan.

Naša misija je da svakome od Vas omogućimo da pronađe svoj idealan način vežbanja i tako ostvari sve svoje fitnes ciljeve. U tu svrhu opremili smo se najmodernijim spravama kojih ima dovoljno za sve, obezbedili Vam čitav tim licenciranih trenera i priliku da vežbate kada god Vama to da odgovara, uz konstantan stručan nadzor.

Body Fitnes klub Titan nudi:

 • - Sportski pregled
 • - Prilagođeni trening
 • - kardio program
 • - vežbe istezanja
 • - vežbe oblikovanja
 • - personalne treninge (individualni plan vežbanja sa trenerom)
 • - program pravilnog načina ishrane

Omogućili smo Vam sistemsko i kontinuirano praćenje fizičkih i kondicionih sposobnosti, kao i sportski pregled i neophodna merenja pre i tokom perioda treniranja, od strane diplomiranog
fizioterapeuta.

Veoma važan prateći segment vežbanja svakako je i pravilna ishrana. U Body Fitnes klubu Titan na samom početku dobićete sve neophodne informacije u vezi sa ishranom koja Vašem telu najviše odgovara, sa istaknutim najvažnijim parametrima koji se tiču vremena unosa hrane, kao i vrste i količine namirnica. Individualni plan ishrane, između ostalog, izrađuje se na osnovu Vaše krvne grupe.

Osmišljavanjem posebnih programa prilagođenih Vama u potpunosti, koji će odgovorati kako Vašim sposobnostima tako Vas dovesti i do željenih rezultata, vreme i napor uloženi u postizanje zdravog i lepo oblikovanog tela maksimalno se skraćuju, a konstantan stručan nadzor garantuje da će sve biti u savršenom redu.

Body Fitnes klub Titan mislio je na sve Vaše potrebe, te smo Vam obezbedili i bicikle sa naslonom, koji omogućuju prijatan i udoban trening, bez nepotrebnog opterećivanja gornjeg dela leđa.

Takođe imamo i najnovije modele stepera koji obezbeđuju veoma visoku potrošnju kalorija i intenzivno zatezanje nogu i zadnjice, što je naročito popularno kod žena.

Kardio programi, jačanje mišićne snage, ili jednostavno oblikovanje i zatezanje, sve to imaćete u najboljim uslovima i na jednom mestu.

Visoki higijenski standardi, ženska i muška svlačionica sa tuševima, prateće osveženje i maksimalna posvećenost trenera je sve što Vam je potrebno da se osećate sjajno u svom telu.

Posetite nas i uverite se da je sve moguće. Body fitnes klub Titan nudi Vam neograničen broj termina za vežbanje u toku meseca, uključujući i subotu i nedelju.

Body Fitnes klub Titan, Kosovska 11, Kragujevac

Radno vreme:
Ponedeljak - petak 10 - 22.30h
Subota/nedelja 12 - 20h

E-mail1: titanfitness.kg@gmail.com
E-mail2: top-tech@sbb.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Body Fitnes klub Titan
 • Body Fitnes klub Titan,
 • Body Fitnes klub Titan Kragujevac,
 • Fitnes klubovi u Kragujevcu,
 • Fitnes Kragujevac,
 • Body Fitnes klub Titan radno vreme