O nama - XTEAM ISLAND CROSSFIT I YOGA CENTAR


Vežbajte u jedinstvenom ambijentu sa fantastičnim pogledom na reku Savu, izaberite Crossfit i yoga centar Xteam, u bloku 45 na Novom Beogradu. U prvom i jedinom trening centru smeštenom na vodi, dostupni su funkcionalni treninzi na bazi crossfit metodologije, yoga, personalni treninzi, kao i termini za slobodno vežbanje.

Crossfit i yoga centar Xteam prostire se na 500 m2 najmodernije opremljenog prostora koji pruža idealne uslove za trening, u prelepoj oazi reke Save. Prijatan ambijent komplet uređen u drvetu, vrhunska ventilacija i klimatizacija, najbolje osvetljenje, moderno opremljene svlačionice i visok nivo higijene, samo su neke od prednosti našeg trening centra.

Xteam centar nudi sledeće vrste treninga:

Funkcionalni trening je izuzetno efikasan i zanimljiv način vežbanja koji daje brzo vidljive rezultate, što ga čini trenutno jednim od najpopularnijih u svetu. Kombinacijom najboljih elemenata iz gimnastike, vežbi snage, olimpijskih dizanja i kondicionih vežbi, za samo par sati treninga nedeljno, podiže se nivo fitnesa i ostvaruju vidljive promene u strukturi i funkcionalnosti tela.

Treninzi u centru Xteam održavaju se u malim grupama koje ne broje više od 20 polaznika sa kojima rade 1-2 trenera. To znači da je svakom vežbaču zagarantovano najmanje 7 kvadrata prostora, što je standard kako bi trening bio bezbedan i profesionalno odrađen. Naš tim čine stručni treneri sa dugogodišnjim iskustvom koji su maksimalno posvećeni vežbačima.

Jedan smo od retkih fitness centara u gradu koji nudi jutarnje treninge u terminu od 07:15h, idealne za sve zaposlene koji žele da vežbaju pre odlaska na posao. Novina u našoj ponudi je proslava sportskih rođendana za decu u nešto drugačijem ambijentu i uz brojne zanimljive aktivnosti.

Pored 250 kvadrata koji su namenjeni isključivo za vežbanje, na drugom spratu centra nalazi se Fit & Coffee bar. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor proteinskih šejkova, ceđeni sokovi, smoothies, kremaste kafe..., za potpuno okrepljenje nakon treninga. U letnjem periodu otvorena je prelepa terasa na vodi, idealna za kupanje, sunčanje i brojne sportove na vodi.

Radno vreme
Trening centar: svaki dan od 07-22h
Kafić: svaki dan od 11-22h

Posetite Instagram stranicu: @xteamisland

Crossfit i yoga centar Xteam, Nehruova 234, Savski kej, blok 45, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu XTEAM ISLAND - Crossfit i yoga centar
  • Xteam Island,
  • Xteam Island training center Novi Beograd,
  • Xteam Island Novi Beograd,
  • Crossfit i yoga centar Xteam,
  • Crossfit na Novom Beogradu,
  • Yoga na Novom Beogradu,
  • Xteam Island radno vreme