Warrior Factory fitnes klub

  • 1
  • %
4.71 | 7 ocena

O nama - WARRIOR FACTORY FITNES KLUB


Warrior Factory fitnes klub je rezervisan za sve one koji žele da treniraju drugačije, a ne jače. Bilo da je Vaš cilj rekreacija, poboljšanje snage i funkcionalnosti, kondiciona priprema za neki sport ili korekcija držanja, u našoj sali možete uz stručnu pomoć vrhunskih trenera, da izaberete program koji najbolje odgovara Vašim potrebama i mogućnostima.

Glavni trener i jedan od osnivača fitnes kluba Warrior Factory je Gordan Nešović, licencirani trener sa dugogodišnjim iskustvom u radu. Nakon aktivnog bavljenja aikdoom koji je trenirao 12 godina i poseduje crni pojas 1. dan, nastavio je da se kontinuirano bavi fitnesom u cilju poboljšanja zdravlja, snage i funkcionalnosti.

Ponosni je nosilac sertifikata dodeljenih od strane Steve Maxvella (Pro coach LVL1, Integrated Breathing, Mobility condition i Kettlebell LVL1). Kao asistent je učestvovao na brojnim Steve Maxvell-ovim edukacijima i kampovima širom sveta. Najviše iskustva i znanja poseduje u oblasti funkcionalnog treninga i utemeljivač je Combat condition i PHM funkcionalnog treninga.

Fitnes klub Warrior Factory nudi veliki izbor različitih grupnih programa:
-PHM funkcionalni trening – zasnovan na prirodnim i primitivnim oblicima kretanja, kao što su: puzanje, bacanje, guranje, penjanje, vučenje, nošenje, trčanje, skakanje... Pored sopstvene težine, tokom treninga se koriste različiti rekviziti, kao što su: lopte, vreće, kanapi, ruska zona, tegovi, rastegljive gume, pilates lopte i nestabilne površine.
-Combat condition trening – vrsta funkcionalnog treninga na kome dominiraju vežbe koje su namenjene za opštu pripremu i specifične treninge boraca, uz primese tehnika boksa i kik boksa (udarački deo treninga). Svaki trening je drugačije osmišljen, tako da se periodično i simetrično obrađuju bazične motoričke sposobnosti (snaga, eksplozivnost, izdržljivost, percepcija...).
-Total body blaster – ekskluzivni program koji se trenira isključivo u fitnes klubu Warrior Factory, a čiji kreator je naš trener Nikola Marković. Ova jedinstvena kombinacija treninga snage i aerobnog treninga, omogućava smanjenje telesnih masti, čistu mišićnu masu i postizanje lepe figure, u što kraćem roku.
-Poligonski kružni treninzi – dinamičan trening namenjen svima koji žele da poprave svoju formu i fizičku spremu. Osnovu ovog treninga predstavljaju “stanice” na kojima se rade zadate vežbe određeni vremenski period, nakon čega sledi kraći period odmora i tako ukrug. Ono što ovaj trening čini posebno zanimljivim jeste uvek drugačije koncipiran poligon vežbi koje angažuju različite grupe mišića i motoričke sposobnosti.

Ukoliko niste sigurni koji trening je odgovarajući za Vas, u fitnes klubu Warrior Factory vršimo testiranje funkcionalnosti koje treneru pomaže da utvrdi stepen utreniranosti vežbača. Testiranje podrazumeva izvođenje različitih serija vežbi i obrazaca kretanja, a u skladu sa dobijenim rezultatima, određuje se najbolji tip treninga za Vas.

Svi programi u klubu Warrior Factory su dostupni u formi individualnog ili vođenog treninga.
Većinu treninga vodi glavni trener Gordan Nešović, koji u skladu sa zahtevima i ciljevima klijenta kreira poseban plan vežbanja, ali i ishrane. Ova vrsta treninga održava se u zasebnim terminima koji Vama najviše odgovara. Takođe, u našoj sali možete da zakupite biznis ili team building termine, za manje ili veće grupe zaposlenih.

Fitnes klub Warrior Factory nudi veliki izbor termina za grupne treninge:

-PONEDELJAK – SREDA – PETAK
Prepodnevni termini

08:00-09:00h Warrior Factory PHM Funkcionalni trening
09:00-10:00h Warrior Factory PHM Funkcionalni trening

Popodnevni termini
17:30-18:30h Warrior Factory PHM Funkcionalni trening
18:30-19:30h Warrior Factory PHM Funkcionalni trening

-UTORAK – ČETVRTAK
Prepodnevni termini
09:00-10:00h Warrior Factory PHM Funkcionalni trening

Popodnevni termini
17:30-18:30h Total Body Blaster
18:30-19:30h Combat condition trening

SUBOTA
Prepodnevni termini
09:00-10:00h Trening za naprednu grupu
10:00-11:00h Vežbe disanja sa mobilnošću
11:00-12:00h Kettlebell tehnika

Popodnevni termini
12:00-13:00h Warrior Factory PHM Funkcionalni trening
13:00-14:00h Combat condition trening
14:00-15:00h Total Body Blaster

Pratite nas putem Facebook stranice: WarriorFactoryBeograd

Warrior Factory fitnes klub, Zemunski put 7-9, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

25.01.2019 09:53
Predrag Arsić Predrag Arsić
Najbolja sala za treniranje u gradu, po ceni nekih fensi teretana imate sjajnog trenera Gordana Nesovica koji vodi trening. Radi se celo telo, mobilnost i pokret je prioritet i telo daleko brze ulazi u fizicku spremu nego u nekim teretanama. Velika prednost je ta da ovo nije neki kros fit, i ne rade se vezbe koje bi kod ljudi bez iskustva izazvale ozbiljne povrede, tu je trener da pomogne oko forme i izvodjenja vezbe i da pazi na vezbace. Postoje napredni treninzi, treninzi za pocetnike, rekreativni i kardio boks i treninzi namenjeni damama i oblikovanju tela. Povrh svega toga, ekipa koja trenira je odlicna i treninzi nikad nisu dosadni, sve preporuke :)
06.09.2018 04:02
Emili Fink Emili Fink
Najbolji trening u gradu, za svaku preporuku, ako zelite da se osecate sjajno i da budete fizicki spremni. Pet zvezdica.
04.09.2018 09:34
Vladimir Gađanski
Odlično osmišljene i izbalansirane vežbe za celo telo na sve teme-za snagu,kondiciju,izdržljivost,fleksibilnost,eksplozivnost.Sve na jednom mestu kod najboljeg trenera za ovakav tip treninga - GORDANA NEŠOVIĆA gde se istovremeno stiče, i snaga i ,izdržljivost i ,kondicija.Svaki put pomera granica na više i bolje.Naravno da ,itekako,utiče na kvalitetnije zdravlje.Šta da kažem kada na trening dolazim "mrtav " umoran posle posla a posle treninga imam osećaj nekog ne viđenog mentalnog i fizčkog poleta,svežine i optimizma.
04.09.2018 01:42
Dimitrije Petrovic
Odlično mesto za trening! Treneri su maštoviti, svaki trening je drugačiji i nikad nemaš osećaj dosade. Za razliku od tradicionalnih treninga ovde rade i mišići koji često bivaju zapostavljeni prilikom standardnih vežbi. Dobra stvar je to što kilažu za vežbe možeš sam da odabereš pa time i utičeš na to da li ćeš ići dok svog maksimuma ili samo doći da se malo rekreiraš. Sve pohvale.
29.08.2018 02:04
Djordje Markovic
Odlican izbor razlicitih vrsta treninga.Uz veoma kvalitetnog i uspesnog trenera Nikolu Markovica uspeo sam za kratko vreme da izgubim masti a izgradim misicnu masu.kreator je fenomenalnog programa koji mi je pomogao a u piytanju je Total Body Blaster!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Warrior Factory fitnes klub
  • Warrior Factory,
  • Warrior Factory fitnes klub Novi Beograd,
  • fitnes klub na Novom Beogradu,
  • Warrior Factory Beograd