O nama - STAR WELLNESS & SPORT FITNESS CENTAR


Star wellness & sport je novootvoreni sportski centar namenjen svima koji vode računa o svom zdravlju i izgledu. Smešten je u srcu Voždovca, u naselju Braće Jerković.
Fitness deo centra se sastoji od 3 teretane i sale za jogu.

Teretane su namenjene aktivnim vežbačima i opremljene su najmodernijim spravama za oblikovanje i jačanje mišića, kao i svim neophodnim rekvizitima. Iskusni sportski treneri će Vam dati pravi savet kako da svoje telo brzo dovedete do željene forme, kombinujući pravilnu ishranu i adekvatne vežbe. Možete vežbati sam ili u paru, kako god Vama više odgovara.

Sala za jogu je namenjena svim osobama koji žele da stimulišu sve delove tela kako bi došlo do dobrog funkcionisanja organizma. Kroz vežbe disanja i vežbi položaja tela, naučićete kako da se opustite, steknete samopouzdanje i svoje telo dovedete u formu.

U sportskom delu se nalazi i velika sala sa multisport podlogom pogodnom za grupne sportove poput tenisa, odbojke, košarke i fudbala, kao i mala sala opremljena stolovima za stoni tenis.

Centar vam nudi određena članstva kako na mesečnom, tromesečnom, polugodišnjem tako i na godišnjem nivou. Takođe u ponudi su i dnevna karta kao i poklon vaučeri!

Fitness centar Star Wellness & Sport ima i sopstveni parking (40 parking mesta) namenjen gostima.
Nakon napornog treninga možete se opustiti u kafiću. Imate mogućnost da se osvežite raznim voćnim miksevima i drugim napicima.

Pratite nas na društvenim mrežama – Facebook: Star Wellness & Sport i Instagram: @star_wellness_sport.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota: 08 – 22 h
Nedeljom ne radimo.

Star Wellness & Sport fitness centar
Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Star Wellness & Sport Fitness Centar
  • Star Wellness & Sport Fitness Centar,
  • fitnes centar Vozdovac,
  • fitnes centar Beograd,
  • sportski centar Vozdovac,
  • Star Wellness & Sport radno vreme