NAJBRŽE SKIDANJE KILOGRAMA

0

Gojaznost je, prema procenama svetske zdravstvene organizacije, jedan od 3 osnovna fiziološka poremećaja koji doprinosi povećanom riziku za pojavu raznih oboljenja i bolesti. U Srbiji danas sve više ljudi pati od prekomerne telesne težine, a istraživanja pokazuju da danas preko 70% stanovništva ima prekomernu količinu masnog tkiva ili tečnosti u organizmu. Međutim, postavlja se pitanje da li je proces brzog gubljenja kilograma u potpunosti zdrav?
PROFEX Akademija zdravog života, pod rukovodstvom profesora Duška Ilića, kreirala je specifične individualne programe za umanjenje gojaznosti i redukciju telesne težine, pre svega na račun viška masnog tkiva i tečnosti, a koji su u potpunosti zdravi. Program se bazira na maksimalnoj posvećenosti svim aspektima života naših klijenata. Nakon detaljne višesatne dijagnostičke procedure, utvrđujemo sve faktore koji ugrožavaju zdravlje i normalno funkcionisanje organizma, određujemo individualne programe vežbanja i ishrane, što uz posebne savete koje daje profesor Ilić dovodi to jako efikasnih i efektnih rezultata.
Do sada je u našoj Akademiji preko 500 klijenata rešilo problem gojaznosti i unapredilo svoje zdravlje. Za razliku od drugih sličnih vežbovnih i dijetskih programa, program vežbanja i ishrane koje nudi „PROFEX - Akademija zdravog života” ne dovodi do dehidratacije i čuvenog „jo-jo” efekta. Sistematskim delovanjem na metabolizam, preko nekoliko različitih faktora, utiče se na brzo aktiviranje i maksimalno produžavanje trajanja lipolize (aktiviranja masti kao primarnog izvora energije u procesu vežbanja).
Više o našim programima pročitajte na našem veb sajtu.

Kategorija: Fitnes klubovi Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 04.08.2020.
# ID Oglasa: 046666
Website: profexacademy.com