Panda Sport A2

  • 1
5.00 | 5 ocena

O nama - PANDA SPORT A2


Fitnes klub Panda Sport A2 je jedinstveni prostor u gradu koji nudi idealne uslove za vežbanje u predivnom ambijentu sa božanstvenim pogledom na lepote Beograda. Smešten na samom obodu košutnjačke šume i Skojevskog naselja, naš fitnes studio koji vodi porodica DIFovaca ispunjava sve zahteve ljubitelja aktivnog načina života.

Bilo da je Vaš izbor aerobik, joga, pilates, zumba, personalni ili vođeni trening, fitnes studio Panda Sport A2 pruža najbolje uslove za rekreaciju i opuštanje u maštovito uređenom prostoru. Pored vrhunskih uslova za vežbanje, možete da uživate i u nesvakidašnjem pogledu kao iz bajke, na Avalu i Rakovačku šumu.

U ponudi fitnes kluba Panda Sport A2 očekuju Vas sledeći programi:

Svi treninzi su vođeni od strane licenciranih trenera koji su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Pored kvalitetnog rada i pravilnog izvođenja vežbi, naši treneri se trude da trening učine opuštenim i zabavnim. Vežbanje se odvija u malim grupama, uz stalni nadzor trenera koji će Vam rado ponuditi i sve neophodne savete o pravilnoj ishrani i suplementaciji.

Pored treniranja u zatvorenom i moderno opremljenom prostoru, naši članovi imaju mogućnost da tokom letnjeg perioda vežbaju na suncem okupanoj terasi, po čemu smo jedinstveni u gradu. Kada Vam zatreba predah nakon napornog treninga, možete se opustiti i osvežiti u našem kafeu.

Fitnes studio Panda Sport A2 nudi i mogućnost iznajmljivanja moderno opremljene sale koja je pogodna za različite sportske aktivnosti i druženje. Stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora, a postoji i mogućnost korišćenja stola za stoni tenis.

Uživajte vežbajući u jedinom fitnes klubu sa pogledom u kome proširujemo vidike, a smanjujemo obime!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-22h
subota i nedelja od 10-14h

Pratite nas putem Facebook-a: www.facebook.com/pandasporta2/

Panda Sport A2, Luke Vojvodića 20a, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

30.08.2018 02:10
Teodora Ljubicic
Odlican nacin da vezbate sa stilom jeste da dodjete u sektor A. odlicni su!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Fitnes klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Panda Sport A2
  • Panda Sport A2,
  • Panda Sport A2 Rakovica,
  • Fitnes klub Panda Sport A2 Beograd,
  • Panda Sport A2 radno vreme,
  • Fitnes klub Rakovica