Dodaj firmu

Filteri za kompresore Tehnogama

Tehnogama d. o. o. Beograd je kompanija čiji je osnovni koncept pružanje servisnih usluga i uopšte praćenje i pružanje podrške sve većem broju proizvodnih kompanija u ovom delu Evrope.
Pročitaj više

Dečka 157, Šimanovci
Beograd

Za sam početak ovog teksta, upoznaćemo se sa definicijom pojma kompresor, pa potom i sa time sta su to filteri za kompresore. Naime, radi se o reči koja je izvedena iz latinskog jezika – compressus, što znači – stisnut. Dakle, kompresori su uređaji ili mašine koji služe za kompresiju pare ili plina.

U ovom tekstu ćemo se pozabaviti filterima za kompresore.

Filteri za kompresore – prodaja

Postoje zamenski filteri ulja, filteri vazduha, kao i separatori ulja.

Firme koje se bave održavanjem i servisiranjem kompresora na svojim lagerima imaju uljne filtere, filtere vazduha, regulatore ulja (termostate), filtere separatora, kao i ventile minimalnog pritiska koji se drugačije nazivaju nepovratni ventili.

Ovi delovi se odnose na sve tipove i vrste klipnih i vijčanih kompresora za vazduh.

Nabrojani filteri se proizvode u vodećim svetskim kompanijama koje se bave proizvodnjom filtera i separatora. Na taj način znate da kupujete originalni deo, zahvaljujući kome će i vaš kompresor imati dug radni vek.

Separatori, filteri vazduha, filteri ulja, kao i ostali rezervni delovi za kompresore, vijčane i vazdušne, osigurani su garancijom koja je jednaka garanciji samog proizvođača.

Možete da pronađete i ostale rezervne delove, kojima se garantuje kvalitet i poreklo, kao i to da će njihov rad biti besprekoran i bez ikakvih poteškoća.

Iako kompresor naizgled radi veoma dobro i nema nikakvih zastoja, savet stručnjaka je da obavljate periodične kontrole i preglede kod nadležnih majstora u ovlašćenim servisima. Razlog je taj da od jednostavnog kvara može da nastane mnogo veći, ukoliko ste zanemarivali kroz duži vremenski period sitne nepravilnosti u radu kompresora.

Tada taj mali kvar postaje ozbiljniji, i dovodi do prekida rada komresora koji može da ne nabija vazduh, da samo stane iz čistog mira, da se pregrejava i slično.

Filteri za kompresore - iskustva

Preventivne kontrole rada kompresora obezbeđuju i vama sigurno i bezbedno rukovanje, a i samim uređajima omogućavaju duži upotrebni vek, što sve odlaže kupovinu novog kompresora, koja je svakako, daleko veći izdatak.

Filteri za kompresore su nešto što bi trebalo proveriti s vremena na vreme, onako kako vam to majstor savetuje, jer njihove zamene nisu skupe, a omogućavaju ispravan rad.

Garancija vam omogućava da ćete jedno vreme biti mirni barem kada su u pitanju filteri, čija je uloga značajna za celokupnu funkciju kompresora.

Filteri za kompresore – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti, zavisi koji filter vam je tačno potreban – da li je reč o filteru za vazduh, uljnom filteru, filteru separatora i slično.

Zbog toga predlažemo da se obratite firmama koje su oglašene na stranici na kojoj se upravo nalazite i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane