O nama - FAST FOOD KOD JEFTE

Fast food Kod Jefte već 20 godina predstavlja prvi izbor svih istinskih gurmana u Novom Sadu kada požele kvalitetan obrok. Na našem meniju nalazi se najraznovrsnija ponuda jela sa roštilja na ćumur, sendviči, kao i najlepše slane i slatke palačinke.

Dugogodišnje uspešno poslovanje proizlazi iz činjenice da Kod Jefte uvek možete probati sveže proizvode koji se izrađuju od najkvalitetnijih namirnica. Kada niste u mogućnosti lično da nas posetite obezbeđena je dostava, a nudimo i usluge keteringa za različite vrste proslava.

Svakog dana Kod Jefte očekuju Vas vrhunski specijaliteti sa roštilja po kojima smo postali nadaleko čuveni: gurmanske, pikovane i Jeftine pljeskavice, ćevapi u slanini, razne vrste ražnjića, pileće meso, vešalice i kobasice.

Ukoliko želite da uživate u ukusnom ručku sa članovima porodice, preporučujemo pun oval koji podrazumeva 1kg najkvalitetnijeg mesa po izboru, kao i 2 pomfrita. Takođe, nudimo veliki izbor sezonskih salata koje idu besplatno uz roštilj. Iz raznovrsne ponude sendviča posebno se izdvaja sendvič sa jajima i slaninom.

Zasladite Vaš obrok palačinkama sa raznim premazima i dodacima. Fast food Kod Jefte pripremio je posebnu ponudu za sve ljubitelje palačinki, uz naručeno jelo sa roštilja dobijate slatke palačinke po akcijskoj ceni od 50 i 60 dinara. Pored slatkih, u našoj ponudi nalaze se i najukusnije slane palačinke.

Za sve proslave koje organizujete u Vašem domu ili poslovnom kolektivu, Kod Jefte možete naručiti ketering koji se dostavlja na željenu adresu. U skladu sa Vašim željama dostupni su svi proizvodi iz naše ponude, a hrana se dostavlja u specijalnim posudama koje čuvaju njenu toplotu i svežinu.

Možete nas posetiti na dve lokacije u Novom Sadu:

-Temerinska 32 (ugao sa Gundulićevom)

Radno vreme: svaki dan od 07:00-22:00h

-Bulevar Oslobođenja 115h

Radno vreme: nedelja – četvrtak od 08:00-23:30h
petak i subota od 08-01h

Kod Jefte se sprema brzo i jede natenane!

Iskustva i preporuke posetilaca

05.06.2019 10:07
Marko Jandric

Jefta mi je omiljeno mesto za klopu jos od studentskih dana.Posebna preporuka za batak i spikovanu.. ipak ono sto me je kupilo najvise od svega je lenjingradska salata kao prilog. Sve preporuke!

29.05.2018 05:14
Nikola Petrovic

Najukusnija fast food hrana u Novom Sadu, duga tradicija najbolji izbor hrane

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Fast food
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fast food Kod Jefte
  • Kod Jefte,
  • Fast food Kod Jefte,
  • Kod Jefte Novi Sad,
  • Fast food u Novom Sadu,
  • Fast food Kod Jefte radno vreme