Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju FASADNI LIM

Beograd

1 Oktobar Građevinska limarija
Vojni put I/63
Zemun

Građevinska limarija “1. Oktobar” nalazi se u Zemunu. Nudi visokokvalitetnu sanaciju krovova, opšivanje krovova, pokrivanje i izradu oluka....
Pročitaj više

Pre 15 h poslednji put pozvana firma
Gradjevinska limarija Hardlim
Mihaila Petrovića 55
Borča

Izaberite najkvalitetnije proizvode iz oblasti građevinske limarije i crne metalurgije, posetite kompaniju Hardlim. U našoj ponudi nalazi se proizvodi od lima za krovove i fasade. Takođe, nudimo uslužno sečenje, savijanje i bušenje limova na ...
Pročitaj više

Pre 20 h korisnik je porucio Prodaja cetvrtastih cevi
Građevinska limarija Gardović
Mile Dimitrijević 11
Zemun

Građevinska limarija Gardović izvodi sve vrste limarsko-bravarskih radova bilo da su u pitanju privatne kuće, stambene zgrade ili poslovni objekti. Dugogodišnje iskustvo i stručnost naših majstora garantuje vrhunski kvalitet proizvoda koji će...
Pročitaj više

Pre 15 h poslednji put pozvana firma
A tim Miloš

Zvezdara

Ukoliko vam je potrebna popravka bilo koje vrste krova i pokrivki lli bilo koja vrsta građevinske limarije na Zvezdari ili bilo kom drugom delu grada, pozovite nas....

Kragujevac

Građevinska Bravarija Radivojević
Krajiških brigada 17

Bravarija Radivojević postoji od 2015. godine i stoji Vam na raspolaganju za izradu najrazličitijih proizvoda u oblasti građevinske bravarije....
Pročitaj više

Fasadni lim je zapravo jedna tanka ploča od metala, koja nalazi široku primenu u procesima gradnje. Koristi se i u zanatstvu i metalnoj industriji, a nekada davno se limovima bavio isključivo limar, dok danas to čine razne radionice, kao i fabrike koje imaju posebne i specijalne mašine za obradu, sečenje, savijanje i presovanje metala.

U našem tekstu saznajte korisne i zanimljive informacije o fasadnom limu.

Fasadni lim – prodaja

Za fasadni lim je karakteristično da može da bude samouklapajući, što znatno olakšava i ubrzava proces gradnje. Fasadni lim odlikuju sjajne karakteristike, kao i univerzalnost u primeni.

Međutim, ljudi vole fasadni lim pre svega zbog njegovog lepog izgleda, dakle, estetskih karakteristika, tako da možemo da zaključimo da se veoma često koristi kako u Srbji, tako i širom Evrope.

Za fasadni lim se smatra da je to moderan i inovativan profil, koji će omogućiti instalaciju čitave fasade a da se pri tome ne vidi nijedan zavrtanj. Ovo je veoma važno, pošto predstavlja vrlo čest zahtev koji se nameće od strane investitora.

Fasadni lim ima efektan izgled, a na to utiče i elegantno ojačanje po dužini profila. Ova vrsta lima poseduje i druge pogodnosti, kao što je mogućnost primene kod veoma velikog broja različitih fasadnih podkonstrukcija.

Kao što smo već naveli, montaža se izvodi veoma jednostavno, na ravnu ploču ili se radi kombinacija sa čeličnom podkonstrukcijom, koja u svojoj osnovi ima trapezno profilisani lim.

Jedna tabla može imati pokrivnu širinu od 475 milimetara, dok se sve ostalo prilagođava potrebama kupca. To znači da će kupac odabrati boju lima, njegovu debljinu i dužinu. Na primer, da bi se dobio upečatljiv estetski izgled, koriste se vertikalno montirane prelazne lajsne u različitim kombinacjiama boja.

Za proizvodnju ovog profila se najčešće koristi čelično pocinkovani plastificirani bojeni lim, ali se pored toga upotrebljavaju i drugi materijali kao što su bakarni lim, titanijum cink lim, aluminijumski bojeni lim i drugi.

Samouklapajući fasadni lim poseduje izuzetne tehničke karakteristike, na šta kupci obraćaju posebnu pažnju. Njima se garantuje da će dobiti ono što su zahtevali, jer su te karakteristike potvrđene i verifikovane, odnosno, poseduju odgovarajuće ateste.

Na primer, postoji atestna dokumentacija o nosivosti, kao i sertifikati o korišćenim repromaterijalima.

Fasadni lim – cena

Cena fasadnog lima zavisi od njegovih karakteristika, stoga predlažemo da pozovete firme koje se bave prodajom ove vrste lima i da se detaljno raspitate u skladu sa svojim zahtevima gradnje.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Iskustva i preporuke posetilaca

Mladen Todorovic
01.11.2018 12:34

Za fasadni lim je karakteristično da može da bude samouklapajući, što znatno olakšava i ubrzava proces gradnje. Fasadni lim odlikuju sjajne karakteristike, kao i univerzalnost u primeni.

Ostavite komentar
Ocenite stranu