Excel

0.0 | 0 ocena

Excel je jedan od najpopularnijih i najkorisnijih programa iz MS Office poslovnog paketa, koji se načelno upotrebljava za uređivanje tabela i tabelarno izračunavanje. Excel nudi mnoštvo mogućnosti obavljanja niza kompleksnih matematičkih operacija i statističkih proračuna koje grafički prikazuje u vidu preglednih tabela.

Za bankare, komercijaliste, dizajnere, bibliotekare i inženjere različitih usmerenja, dobro snalaženje u Excel-u nezanemarljivo ubrzava i olakšava organizaciju i obavljanje posla.

Excel kurs

Excel za početnike podrazumeva upoznavanje sa osnovnim veštinama crtanja, proširivanja i prilagođavanja tabela i grafikona, izračunavanja procentualnih, zbirnih i prosečnih vrednosti, dovođenja u vezu podataka sa različitih radnih listova, formatiranja stranice i kompletnog okruženja, kreiranja prilagođenih formula za precizno dobijanje potrebnih vrednosti, pripremanja dokumenta za izvoz, deljenje ili štampu, itd.

Kroz jezgrovita predavanja i praktične vežbe, polaznici Excel kursa osposobljavaju se za samostalno i napredno korišćenje svih funkcija koje im ovaj program nudi, a uz pomoć kojih će s lakoćom moći da kreiraju složene proračune, izveštaje, obračune, planere, spiskove i baze podataka.

Excel škola

Za u školu Excel-a nije potrebno ništa više od osnovnog poznavanja rukovanja računarom i želje za učenjem. Dobro snalaženje u kreiranju i uređivanju tabela i grafikona u Excel-u smatra se izuzetno perspektivnom i isplativom veštinom koja se može primeniti na različitim poljima u poslovanju i istraživačkom radu. 

Škole Excel-a organizuju obuke na osnovnom i naprednom nivou. Trajanje kurseva kreće se između 8 i 12 školskih časova u dinamici od jedne do dve nedelje. Kursevi Excela nude se u pojedinačnoj i grupnoj varijanti.

Cena Excel kursa kreće se od 5000 do 7000 dinara. Budući da je navedeni iznos informativnog karaktera, savetujemo vam da se oko tačne cene konsultujete sa školama čiji kontakti slede za ovim 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Excel
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Snezana Aleksic

Excel je jedan veoma korektan program koji u danasnje vreme predstavlja jedan sastavni deo kompjuterske pismenosti ali i program koji vam poprilicno u redovnom obavljanju vaseg posla pomoci.

09.05.2017
Lea Stankovic

Excel je nesto sto veoma lako mozete da zavrsite bez nekih vecih problema.

24.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju je Excel i vise nego odlican jezik za ucenje.

12.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu je excel odlican program. Ukoliko na vreme pocnete da ga ucite, videcete da on nije ni priblizno toliko tezak i zahtevan program za ucenje kao sto se mozda na prvi pogled cini.

28.03.2017
Todor Markovic

Po meni je sto se njega tice, sigurno kvalitet nesto sto je svima i vise nego potrebno.

13.03.2017
Marta Dencevic

Sto se ovog programa tice, on zaista nije previse tezak za rad, ma koliko to drugacije izgledalo.

21.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, on je ipak jedan odlican program ali je u svakom slucaju kvalitet i vise nego bitan.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Ako jos uvek niste naucili da radite u Excelu onda je najbolje da odmah pocente sa ucenjem.

24.01.2017
Petar Jankovic

Ako nista, bar je ovo za mene u danasnje vreme elementarna pismenost. Ako se bas odlucite za ovaj program, sigurno je samo to da se necete pokajati.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da sto se tice ovog programa samo trebate da opredelite za kvalitet i da nista vise oko toga ne brinete.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Exce je odlican program. U svakom slucaju se od ljudi ocekuje da ga poznaju dovoljno dobro da mogu u njemu da se snadju ali on je takav program da u isto vreme nudi i veliki broj razlicitih mogucnosti.

30.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju excela samo treba da posetite skolu za programiranje IT centar i onda u tom smislu slobodno mozete da se uverite u kvalitet.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko planirate da naucite da radite u excelu prvo treba da znate da je to nesto sto je svima u danasnje vreme potrebno. Excel je jedan od veoma kvalitetnih programa I mozete da naucite da radite u njemu u skoli koja se zove SystemPro

24.10.2016
Marko Petrovic

U danasnje vreme je Excel jedan od najznacajnijih pokazatelja kompjuterske pismenosti. Svaki covek koji planira da se zaposli bi po mom misljenju odmah treba da nauci da radi u ovom programu i to na jednom dosta visokom nivou.

24.08.2016
Dusan Markovic

Excel zaista nije tzak program za rad u njemu a sa druge strane pruza poprilicno mogucnosti. Potrebno je da samo da pronadjete nekog ko ce da vam pokaze neke osnovne stvari.

20.07.2016
Lea Stankovic

Excel je jedan veoma korektan program koji u danasnje vreme predstavlja jedan sastavni deo kompjuterske pismenosti ali i program koji vam poprilicno u redovnom obavljanju vaseg posla pomoci.