Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Evidencija radnog vremena
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Evidencija radnog vremena

Svaki poslodavac, odnosno vlasnik preduzeća trudi se da kontroliše i optimizuje troškove. Jedan od načina da se to postigne jeste evidencija o tome kada zaposleni dolaze i odlaze sa posla.

Ovim putem se postiže više benefita, kao što je organizacija rada, čime se ostvaruje veća produktivnost svih zaposlenih u firmi.

evidencija radnog vremena

Elektronska evidencija radnog vremena

Nekada davno, radnici su kucali posebne kartice kada pristignu u firmu, tj. na radno mesto, a danas se evidencija radnog vremena obavlja elektronskim putem. Postoji poseban softver koji pruža detaljno pregledanje dolaska i odlaska zaposlenih, ali pored toga program omogućuje i druge funkcije, kao što je razna statistika koju je potrebno voditi.

ERV sistemi

ERV je skraćenica od Evidencija Radnog Vremena, i u pitanju je sistem koji je osmišljen kao uspešno rešenje za srednja i mala preduzeća. Efikasnost ERV sistema se ogleda u tome da zaposlenima i poslodavcima u svakom trenutku omogućava kontrolu rada i uvid u stanje, i to u realnom vremenu.

ERV je sistem sastavljen iz dve komponente. Aplikacija funkcioniše na taj način što zaposleni unose PIN kod, nakon čega se odabere akcija, a to može biti službeni ili privatni izlazak, odlazak na pauzu, dolazak na posao i slično. Posle toga, svoj identitet potvrđuju snimanjem preko kamere koja je ugrađena na samom uređaju.

Kada je reč o drugoj komponenti, u pitanju je ERV Admin portal. To je web aplikacija kojoj se prosleđuju podaci sa uređaja.

Sistem za evidenciju radnog vremena

Ovakvi sistemi imaju mnoštvo svojih prednosti, pa ćemo nabrojati samo neke od njih: lako se obračunava broj prekovremenih sati; smanjuju se kašnjenja na posao; kontroliše se odsutnost zaposlenih; smanjuje se administracija kao i troškovi vođenja evidencije; poslovni procesi se optimizuju.

evidencija radnog vremena cena

 

Pored nabrojanog, možete da računate i na jednostavnu ugradnju, tehničku podršku i obuku, a vrlo je važno naglasiti da se sistem u potpunosti može prilagoditi vašim potrebama i željama.

Elektronska kontrola radnika

U savremenom poslovanju, kompanije svih veličina koriste sisteme elektronske kontrole radnika, odnosno kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Na ovaj način se prikupljaju informacije o vremenu koje zaposleni provedu na svom radnom mestu.

Zahvaljujući automatizaciji, štedi se vreme i pojednostavljuju se procesi, tako da je teško zamislivo da se i dalje koristi zapisivanje i mehanički sistemi.

Slobodno se može reći da je evidencija radnog vremena jedan od najvažnijih faktora uspešnog poslovanja jedne firme. Na ovaj način možete videti, između ostalog, kada zaposleni izlaze u toku radnog vremena, ali i kada ostaju duže na poslu, što sve za cilj ima poboljšanje radne discipline, kao i celokupne efikasnosti rada.

Na osnovu vaših zahteva, analiziraće se potrebe koje imate, tako da ćete dobiti sistem koji je u potpunosti prilagođen upravo vama, što sve za posledicu ima uspeh u poslovanju. Firme koje pružaju ovu vrstu usluge, obavljaju projektovanje sistema za kontrolu pristupa kao i sisteme za evidenciju radnog vremena, ali i integraciju sa drugim sistemima tehničke zaštite.

Da bi projektovanje bilo precizno, potrebna je dobra komunikacija sa investitorom, ali i detaljna analiza radnih navika zaposlenih osoba.

Evidencija radnog vremena – cena sistema:

Cena sistema zavisi od potreba i zahteva klijenta, to jest, objekta u koji se ugrađuje sistem evidencije radnog vremena.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018
Jelena Stanarevic
Evodencija radnog vremena je ipak ono sto je namenjeno svakom poslodavcu. Sve veci broj poslodavaca se u danasnje vreme okrece pitanju, kako je moguce da se na sto efikasniji nacin izvrsi kontrola zaposlenih, bez da se krsi zakon.
30.08.2017
Mihajlo Nastasovic
Ukoliko se nalazite u ulozi poslodavca koji nema dovoljno poverenje u svoje radnike, onda je definitivno evidencija radnog vremena idealno resenje za vas. Druge stvari onda u tom slucaju i ne bi trebalo da budo dovoljno vazne.
16.05.2017
Marta Dencevic
Po meni, kako god da okrenete, morate ovakav jedan sistem da lepo platite. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
28.04.2017
Todor Markovic
U svakom slucaju nije ona nesto sto je bas posebno jeftino.
18.04.2017
Ljubinka Sreckovic
Evidencija radnog vremena je nesto sto pre ili kasnije sigurno da treba da dodje do izrazaja.
05.04.2017
Janko Zivanovic
Po pravilu, ona nije ni malo jednostavna. Upravo iz toga razloga kvalitet i jesto i vise nego vazan.
03.04.2017
Nikolina Pantelic
Po meni nije svaka evidencija radnog vremena istog kvaltieta. Nista tu posebno ne treba da vas cudi.
17.03.2017
Petar Jankovic
Ne moraju nuzno samo da velike i razvije firme imaju pristup.
27.02.2017
Jana Stankovic
Sto se mene licno tice, ovo je posebna vrsta evidnecije u koju treba da imate puno poverenje.
09.02.2017
Ivan Stojanovic
Svaka firma u danasnje vreme ima elektronsku evidenciju radnog vremena. Pre svega, ona se u danasnje vreme ne koristi samo za kontrolu zaposlenih vec i primera radi za obracun zarada.
30.01.2017
Biljana Brankovic
Morate da znate da ako vec planirate da na ovaj nacin kontrolisete svoje zaposlene, onda treba da imate dovoljno novca da kupite ovakav jedan sistem.
12.01.2017
Marko Petrovic
Moje licno misljenje je da sto se radnog vremena tice i evidencije da su najbolje resenje samo neki skupi sistemi.
22.12.2016
Dusan Markovic
Ovo je ipak ono sto je namenjeno svakom poslodavcu. Sve veci broj poslodavaca se u danasnje vreme okrece pitanju, kako je moguce da se na sto efikasniji nacin izvrsi kontrola zaposlenih, bez da se krsi zakon.