Estetska medicina Dr Nikolić

4.1 | 22 ocena
Ulica: Bulevar Evrope 3
Grad: Novi Sad
Estetska medicina Dr Nikolić
Telefon: 021/
Mobilni: 063/

O nama

ESTETSKA MEDICINA DR NIKOLIĆ

Ordinacija estetske medicine Dr Nikolić nudi profesionalne tretmane za podmlađivanje kože lica koji će učiniti da Vaša lepota ponovo zasija. U prijatnom ambijentu ordinacije u Novom Sadu dočekaće Vas dr Svetlana Nikolić koja poseduje dugogodišnje iskustvo na polju estetske medicine i redovno se usavršava u skladu sa aktuelnim trendovima.

Za postizanje maksimalnih rezultata u našoj ordinaciji zaslužni su visokokvalitetni preparati vodećih kozmetičkih kuća: JUVEDERM, TEOSYAL, RESTYLANE, ELLANSE, REVITACARE, VISTABEL, REGENLAB... Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva i stručnosti, dr Nikolić pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora adekvatnog tretmana koji će efikasno rešiti estetski problem sa kojim se suočavate.

Estetska medicina Dr Nikolić nudi Vam sledeće tretmane:

 • Hijaluronski fileri
 • Botoks
 • Mezoterapija sa Revitacare koktelima
 • Mezoterapija tela za zatezanje kože i otklanjanje celulita
 • Mezoniti
 • PRP tretman (Platelet Rich Plasma)
 • Mezolift
 • Dermaroler
 • Hemijski piling
 • Radiotalasno otklanjanje benignih promena na koži (mladeža, bradavica, keratoza, kondiloma, fibroma...)
 • Krioterapija – tečni azot – otklanjanje benignih promena na koži (mladeža, bradavica, keratoza, kondiloma, fibroma...)

Hijaluronski fileri su najbezbedniji i najjednostavniji način podmlađivanja čiji su rezultati vidljivi odmah, bez neželjenih dejstava i perioda oporavka. Fileri se najčešće upotrebljavaju za povećanje usana bez veštačkog i neprirodnog izgleda, povećanje i osvežavanje jagodica, oblikovanje usana, kao i punjenje bora (pušačkih, nazolabijalnih, bora na čelu i u zoni oko očiju).

Zategnite lice na potpuno prirodan način, bez hiruške intervencije, uz pomoć potpuno nove i neinvazivne metode faceliftinga – mezoniti. Ova revolucionarna metoda podrazumeva ubacivanje tankih, prirodnih i biorazgradivih niti ispod kože, primenom specijalne tanke igle. Fine niti ostaju fiksirane u tkivu praveći mrežu koja zateže kožu na problematičnim delovima lica: oko usana, na bradi, jagodicama, kapcima…

Botoks je jedan od najpopularnijih tretmana u borbi protiv bora na licu, zato što je u pitanju vrlo jednostavan, brz i efikasan tretman koji daje fantastične rezultate. Ovaj tretman se može sprovoditi samo od strane obučenog lekara koji male doze botoksa ubrizgava u specijalne mišiće. Blokiranjem hemijskih signala, onemogućavaju se preterane kontrakcije mišića i time sprečava nastanak bora, dok postojeće bore postaju pliće i manje vidljive.

Ukoliko želite da osvežite, podmladite i zategnete kožu lica, vrata i dekoltea, naša preporuka je savremena metoda mezoterapije koja uspešno rešava veliki broj estetskih i zdravstvenih problema. Dr Nikolić u svom radu koristi mezoterapijske koktele prestižne francuske kuće REVITACARE koji uspešno koriguju sve nedostatke, sa rezultatima koji su vidljivi odmah nakon tretmana. Takođe, radi se i mezoterapija tela za uspešno otklanjanje celulita i zatezanje kože na kritičnim delovima tela.

PRP tretman poznat je i pod nazivom “vampirski tretman”, jer predstavlja podmlađivanje matičnim ćelijama iz sopstvene krvi. Ova revolucionarna metoda podrazumeva izdvajanje ćelija i proteina koji se nalaze u krvi od strane lekara, koji ih zatim ubrizgava u kožu. To je potpuno prirodan način obnavljanja kože i potkožnog tkiva, smanjivanja bora i poboljšanja tonusa kože, jer se ne koriste nikakve sintetičke supstance, tako da je potpuno netoksičan i bez neželjenih pojava.

U ordinaciji Dr Nikolić dostupan je inovativni Dermaroler kojim se uspešno tretiraju ožiljci od akni, bore na licu, vratu i dekolteu, kao i koža koja na sebi ima oštećenja od sunca. Ovaj aparat sadrži brojne hirurške iglice različitog dijametra koje se primenjuju u zavisnosti od problema koji se tretira. Na taj način se stimuliše aktivacija kolagena u fibroblastima i postiže prirodan proces samozaceljivanja kože.

Hemijski piling predstavlja efikasnu medicinsku proceduru koja će osvežiti Vaše lice i učiniti da izgledate mlađe. Primenom rastvora određenih hemijskih kiselina koje lekar nanosi na kožu, uklanja se njen oštećen sloj, kao što su: akne, ožiljci, mrke mrlje, pigmentacije, gruba koža… Umesto ovog oštećenog, javlja se nov i zdraviji sloj kože, znatno poboljšanog kvaliteta i strukture.

Mezolift predstavlja kombinovanu proceduru PRP tretmana i mezoniti koji daje odlične rezultate u podmlađivanju i revitalizaciji kože lica, vrata, dekoltea i šaka. Ova metoda podrazumeva ubacivanje aktivnih sastojaka (vitamini, minerali, amino-kiseline, hijaluron) u dubinski sloj kože-derm uz pomoć najfinijih iglica. Efekti tretmana su vidljivi odmah, bez iritacije i crvenila, dok koža postaje jedra, baršunasta i boljeg tonusa, a bore manje primetne.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 11-20h
obavezno prethodno zakazivanje termina

Estetska medicina Dr Nikolić, Bulevar Evrope 3, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miljana MIlivojevic
  24.09.2018 10:50

  licno vam preporucujem Estetsku oridnaciji dr Nikolic, ja sam prezadovoljna..

  Firme u blizini

  Poliklinika Pekic, Grckoskolska 3, Novi Sad, Novi Sad
  DermoMedica, Ilije Ognjenovica 4, Novi Sad, Novi Sad
  Mezo Modul Estetska Medicina, Radnička 13, Novi Sad