No Escape Room

5.0 | 2 ocena
Ulica: Terazije 43
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
No Escape Room
Mobilni: 064/

O nama

NO ESCAPE ROOM

No Escape Room nalazi se u centru Beograda i namenjena je svim ljubiteljima ove jedinstvene igre koji žele da provere svoju hrabrost. Vreme koje budete proveli u našoj Insanity sobi pamtićete zauvek, zato pozovite prijatelje i proverite koliko ste hrabri, snalažljivi i mentalno stabilni, jer ovde ništa nije lako.

Escape room je avanturistička igra koja je namenjena svim ljubiteljima rešavanja zagonetki, bez obzira na uzrast, koji žele da ustanu od kompjutera i igraju stvarnu igru koristeći samo logičko razmišljanje. Jedinstvenost ove igre je u činjenici da ste Vi unutar priče i možete uživati i fizički i realno.

Učesnici u igri (3-5 osoba) zaključani su u sobi i imaju 60 minuta da pronađu način kako da iz nje izađu. Da li će uspeti, zavisi od snalažljivosti članova tima, dobre komunikacije i sposobnosti da reše različite logičke zagonetke i otkriju sve tragove koji će im omogućiti da ostvare cilj.

Igra je dizajnirana tako da nisu potrebna nikakva posebna predznanja ili veštine, već samo osnovno poznavanje engleskog jezika i osnovnih matematičkih operacija. Zbog ozbiljnosti teme i težine igre, minimalna starost igrača je 16 godina.

No Escape Room pruža Vam mogućnost da zakoračite u ludnicu šezdesetih godina 20.veka, osetite jezive lekarske eksperimente i doživite strahove od kojih Vam se ledi krv u žilama. Tokom igre moraćete da proniknete u misterije pomračenih umova, kako biste uspeli da rešite sve zagonetke i pronađete izlaz.

Može Vas ući najviše pet, a Vi i Vaš tim se morate potruditi da izađe barem jedan. Ukoliko ste dovoljno hrabri i vešti da rešite sve zagonetke za samo 60 minuta koliko imate na raspolaganju, uspećete da otkrijete dugo čuvanu tajnu Insanity sobe.

JEDAN ULAZ. JEDNA TAJNA. JEDAN SAT!

Za sve dodatne informacije posetite našu Facebook stranicu:

Radno vreme:

svaki dan od 13-01h

No Escape Room, Terazije 43, Escape room Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Gavrilovic
  29.08.2018 01:07

  Do sada ste gledali mnoge horor filmove i jezili ste se istih. Sada budite na samo 60 min i vi deo necije lude maste i budite zakljucani u sobi koja je uredjena na nacin lekarskih soba iz 60tih. Resite zagonetke pre isteka vremena i proverite koliko ste zaista izdrzljivi i hrabri. Adrenalin vas nece napustati niti jedne sekunde. Savrsen vid jedne nesvakidasnjo dobre zabave!!!

  Zoran Josipovic
  30.04.2017 01:24

  Moze vas uci najvise pet,a vi i vas tim se morate potruditi da izadje barem jedan. Ukoliko ste dovoljno hrabri i vesti da resite sve zagonetke za samo sezdeset minuta koliko imate na raspolaganju,uspecete da otkrijete dugo cuvanu tajnu Insanity sobe.

  Lazar Ristic
  27.02.2017 09:15

  Moze vas uci najvise pet,a vi i vas tim se morate potruditi da izadje barem jedan. Ukoliko ste dovoljno hrabri i vesti da resite sve zagonetke za samo sezdeset minuta koliko imate na raspolaganju,uspecete da otkrijete dugo cuvanu tajnu Insanity sobe.

  Ana Marinkovic
  31.10.2016 05:13

  Stvarno sve pohvale za ovu sobu i divne devojke koje tamo rade! Bilo je nas 4oro i malo je reci da smo se raspametili..mozda i jedina soba koja je stvarno u horor fazonu i gde adrenalin ne popusta ni u jednom momentu

  Borislav Milic
  13.07.2016 11:47

  Najbolji nacin da otkrijete i upoznate sebe.Escape room je avanturisticka igra koja je namenjena svim ljubiteljima resavanja zagonetki,bez obzira na uzrast,koji zele da ustanu od kompjutera i igraju stvarnu igru koristeci samo logicko razmisljanje.

  Firme u blizini

  Adrenalin Escape Rooms, Simina 9a, Stari grad, Beograd
  Play escape room, Bratstva i jedinstva 2g, Borča, Beograd
  2H Kvalitetne kocke Escape Room, Majke Jevrosime 19b, Stari grad, Beograd