Adrenalin Escape Rooms

  • 1
5.30 | 3 ocena

O nama - ADRENALIN ESCAPE ROOMS


Escape Rooms” (igre bega iz sobe) su su prvobitno bile online igre koje su prerasle u igre u realnom prostoru. Postale su toliko popularne da su za samo nekoliko godina postale globalni fenomen i glavna atrakcija u mnogim gradovima sveta.

Igra je smeštena u misteriozni prostor savršen za testiranje veština uz dobru zabavu. U timovima od 2-6 igrača zaključani ste u tematskoj sobi na 60 minuta i treba da pokušate sve kako biste pobegli pre nego što vreme istekne. Ovo uključuje istraživanje sobe, pronaženje skrivenih tragova, otkrivanje tajnih šifri i rešavanje raznih zagonetki kako biste se izbavili na vreme!

Učestvovanje u igri ne zahteva posebne veštine ili znanje. Sve što je potrebno je vaša percepcija, kreativnost i logika. I naravno, timski rad je ključan! Igre vodimo na srpskom i engleskom jeziku. U slučaju da vam zatreba pomoć u toku igre, mi smo uvek tu da vam damo nagoveštaje za sledeći korak. Isto tako, ako iz bilo kog razloga treba da izađete pre isteka vremena, postoji panik taster koji otvara vrata odmah, tako da nema brige!

Escape Rooms su za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali pre svega, sat vremena vrhunske zabave! Savršeno je iskustvo za prijatelje i porodice, i team building događaje. U tih 60 minuta, osetićete se kao da ste ušli u drugi svet i bićete fokusirani samo na to kako da rešite sve prepreke na vreme!

To je nezaboravno iskustvo koje delite sa najblizima!


Adrenalin Escape Rooms, Simina 9a, Stari grad, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

29.08.2018 01:01
Milos Petrovic

Na sat vremena pobegnite od svakidasnjice na jedan savrseno avanturisticki i istraziteljski nacin. Povedite svoju odabranu ekipu koja broji 6 clanova u jednoj i sest u drugoj. Ponesite samo dobro raspolozenje a ostalo cete iskusiti u zakljucanoj sobi. Pozeleli ste nekad da budete istrazivac ili detektiv ,sada kroz igru resite zagonetke i pre isteka vremena pokusajte da izadjete iz zkljucane sobe!!!Fenomenalna stvar!!!!

30.04.2017 01:22
Lazar Ristic

Escape Rooms su za sve one koji traze novo i jedinstveno iskustvo,izazov,ali pre svega,sat vremena vrhunske zabave.Savrseno je iskustvo za prijatelje i porodice,i team building dogadjaje.U tih sezdeset minuta,oseticete se kao da ste usli u drugi svet.

27.02.2017 09:10
Zarko Manic

Izazov i vrhunsko iskustvo me iznova i iznova privlaci i tera me da ne odustajem sto se veoma pozitivno odrazava na moj privatan zivot i posao tako da je preporucujem svima koji su drustveni.

25.05.2016 03:35
Jovica Vitakic

Probajte ovu igru i mislim da cete biti odusevljeni kao i ja.Ucestvovanje u igri ne zahteva posebne vestine ili znanje.Sve sto je potrebno je vasa percepcija,kreativnost i logika.Igra je smestena u misteriozni prostor savrsen za testiranje vestina uz dobru zabavu.

14.04.2015 12:25
Marko Zlatanović

Adrenalin je super, zasad najbolji escape room, jer neko bio u Escape Story?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Escape room
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Adrenalin Escape Rooms
  • Adrenalin Escape Rooms Beograd,
  • Adrenalin Escape Rooms Beograd radno vreme