Adrenalin Escape Rooms

5.0 | 1 ocena
Ulica: Simina 9a
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Adrenalin Escape Rooms
Mobilni: 065/
www.escaperooms.rs

O nama

ADRENALIN ESCAPE ROOMS

Escape Rooms” (igre bega iz sobe) su su prvobitno bile online igre koje su prerasle u igre u realnom prostoru. Postale su toliko popularne da su za samo nekoliko godina postale globalni fenomen i glavna atrakcija u mnogim gradovima sveta.

Igra je smeštena u misteriozni prostor savršen za testiranje veština uz dobru zabavu. U timovima od 2-6 igrača zaključani ste u tematskoj sobi na 60 minuta i treba da pokušate sve kako biste pobegli pre nego što vreme istekne. Ovo uključuje istraživanje sobe, pronaženje skrivenih tragova, otkrivanje tajnih šifri i rešavanje raznih zagonetki kako biste se izbavili na vreme!

Učestvovanje u igri ne zahteva posebne veštine ili znanje. Sve što je potrebno je vaša percepcija, kreativnost i logika. I naravno, timski rad je ključan! Igre vodimo na srpskom i engleskom jeziku. U slučaju da vam zatreba pomoć u toku igre, mi smo uvek tu da vam damo nagoveštaje za sledeći korak. Isto tako, ako iz bilo kog razloga treba da izađete pre isteka vremena, postoji panik taster koji otvara vrata odmah, tako da nema brige!

Escape Rooms su za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali pre svega, sat vremena vrhunske zabave! Savršeno je iskustvo za prijatelje i porodice, i team building događaje. U tih 60 minuta, osetićete se kao da ste ušli u drugi svet i bićete fokusirani samo na to kako da rešite sve prepreke na vreme!

To je nezaboravno iskustvo koje delite sa najblizima!

Adrenalin Escape Rooms, Simina 9a, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Petrovic
  29.08.2018 01:01

  Na sat vremena pobegnite od svakidasnjice na jedan savrseno avanturisticki i istraziteljski nacin. Povedite svoju odabranu ekipu koja broji 6 clanova u jednoj i sest u drugoj. Ponesite samo dobro raspolozenje a ostalo cete iskusiti u zakljucanoj sobi. Pozeleli ste nekad da budete istrazivac ili detektiv ,sada kroz igru resite zagonetke i pre isteka vremena pokusajte da izadjete iz zkljucane sobe!!!Fenomenalna stvar!!!!

  Lazar Ristic
  30.04.2017 01:22

  Escape Rooms su za sve one koji traze novo i jedinstveno iskustvo,izazov,ali pre svega,sat vremena vrhunske zabave.Savrseno je iskustvo za prijatelje i porodice,i team building dogadjaje.U tih sezdeset minuta,oseticete se kao da ste usli u drugi svet.

  Zarko Manic
  27.02.2017 09:10

  Izazov i vrhunsko iskustvo me iznova i iznova privlaci i tera me da ne odustajem sto se veoma pozitivno odrazava na moj privatan zivot i posao tako da je preporucujem svima koji su drustveni.

  Jovica Vitakic
  25.05.2016 03:35

  Probajte ovu igru i mislim da cete biti odusevljeni kao i ja.Ucestvovanje u igri ne zahteva posebne vestine ili znanje.Sve sto je potrebno je vasa percepcija,kreativnost i logika.Igra je smestena u misteriozni prostor savrsen za testiranje vestina uz dobru zabavu.

  Marko Zlatanović
  14.04.2015 12:25

  Adrenalin je super, zasad najbolji escape room, jer neko bio u Escape Story?

  Firme u blizini

  No Escape Room, Terazije 43, Stari grad, Beograd
  Play escape room, Bratstva i jedinstva 2g, Borča, Beograd
  2H Kvalitetne kocke Escape Room, Majke Jevrosime 19c, Stari grad, Beograd