Er lac su boje, lakovi i automobilski program, međutim, na našem tržištu je er lac najpoznatiji po poliuretanskom laku za parket. Parketari ga veoma rado koriste iz prostog razloga što se uz pomoć ovog proizvoda radi sa lakoćom, pri čemu lak ima veliku izdržljivost.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju ER LAC

Beograd

Mis Color Farbara
Triše Kaclerovića 27đ
Voždovac

Farbara Mis Color nalazi se na Voždovcu. U ponudi ima kompletni fasadni program kao i materijal, boje i lakove za eksterijer i enterijer najpoznatijih proizvođača....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Farbare Ocean color
Tošin bunar 148
Novi Beograd

Farbare Ocean Color nude sve što Vam je potrebno za adaptaciju stambenog ili poslovnog prostora. Nalazimo se na dve lokacije na Novom Beogradu - Tošin bunar 148 i Bulevar Milutina Milankovića 28 i Tošin bunar 236. U našoj ponudi imamo veliki ...
Pročitaj više

Pre 11 h poslednji put pozvana firma
Hemoluks farbara
Pilota Mihaila Petrovića 53g

Farbara Hemoluks uspešno posluje od 1997. godine kao pouzdan partner svih majstora koji žele da nabave najkvalitetnije materijale za svoj posao ili uređenje doma. Veliki izbor boja, lakova, izolacionih materijala, dekorativnih tehnika za zido...
Pročitaj više

Farbara Kole
Braće Jerković 233d
Voždovac

Prodaja boja, lakova i gradjevinskog materijala. Širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom....
Pročitaj više

Color Mania boje i lakovi
Kirovljeva 35, Kumodraška 83
Čukarica

Farbara Color Mania nalazi se na dve lokacije u gradu i nudi najveći izbor proizvoda za molerske i fasaderske radove. U našoj ponudi nalaze se visoko kvalitetne boje i lakovi, svih mogućih nijansi, a radimo i kompjutersko miksovanje boja. Tak...

Er lac su boje, lakovi i automobilski program, međutim, na našem tržištu je er lac najpoznatiji po poliuretanskom laku za parket. Parketari ga veoma rado koriste iz prostog razloga što se uz pomoć ovog proizvoda radi sa lakoćom, pri čemu lak ima veliku izdržljivost.

U našem daljem tekstu možete da saznate još korisnih i zanimljivih informacija vezanih za er lac.

Er lac boje

U pitanju su boje visokog kvaliteta za zidove koji se nalaze u otvorenom i zatvorenom prostoru. Pokrivna moć ovih boja je veoma velika, nanose se lako, i stvaraju izuzetnu belinu. Savršeno se razmazuju i ne prljaju se.

Mogu se naneti na površine od betona, maltera, drveta, gipsanih ploča i slično. Er lac boja je otporna na pranje i na razne vremenske uslove.

Er lac prodaja

U ponudi trgovina koje se bave prodajom er lac boja i lakova, moguće je pronaći širok asortiman proizvoda. Oni su prikazani i na lepo osmišljenim web prezentacijama. Svaki artikal je prikazan slikom i pratećim tekstualnim opisom.

U tekstualnom opisu saznaćete najvažnije karakteristike proizvoda, kako se on nanosi, koliki je očekivani životni vek, tj. da li je izdržljiv, kako se površine pod njim održavaju i slično. Er lac proizvode moguće je poručiti i online i isporuka se obavlja najčešće brzom poštom na vašu adresu.

Er lac boje za zidove

Kada se er lac boja nanosi na zid, potrebno je da se isti očisti od prašine, stare boje, dotrajalog materijala i ulja. Prvo se nanosi podloga, pri čemu se vrši razređivanje sa preporučenim er lac razređivačem. Kada se podloga osuši, tada se nanosi boja valjkom ili četkom, i to se čini u dva nanosa, uz naznačeno razređivanje sa vodom.

Interesantno je da se er lac boja brzo suši, i to je obično od sat do dva od trenutka nanošenja, što opet zavisi od vremenskih uslova.

Er lac boje za drvo

Učinak pokrivanja er lac boje za drvo je oko deset do trinaest metara kvadratnih po jednom litru, da bi se dobilo potpuno pokrivanje. Ista boja koja se koristi za drvo, može da se upotrebljava i za zidove, odnosno, površine od maltera, betona, gipsanih ploča i dr.

Er lac boja za auto

Kao što smo naveli na početku teksta, postoji er lac automobilski program. Er lac ima zaokruženu seriju proizvoda koji se koriste pri popravci automobila i njihovom repariranju.

Pri tome se prate neke bitne stavke kao što su: moderna tehnologija, visok nivo kvaliteta, ali i briga za okolinu.

Er lac – cena:

Koliko ćete izdvojiti za er lac boje i lakove, odnosno, za automobilski program zavisi od više faktora, tj. od samih karakteristika proizvoda.

Primera radi, cene akrilnih boja se kreću od 500 dinara, pa sve do 12000 dinara, što pre svega zavisi od veličine pakovanja u kome dolaze, dakle, da li je u pitanju na primer, 3 kg ili 10 kg.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite firmu