PROIZVODNJA UKRASNIH TRAKA I EKSERA ZIMS


Firma ZIMS počela je sa radom sada već davne 1998. godine sa ciljem da ponudi sve što je potrebno za dekorisanje stilskog i tapaciranog nameštaja. U prodajnom programu firme nalaze se ukrasne trake, ekseri i nitne različitog prečnika, a postoji i mogućnost proizvodnje metalnih delova po tehničkoj dokumentaciji.

Osnovna funkcija ukrasnih traka i eksera jeste spajanje kože, mebl štofa, skaja i sl. sa okovom nameštaja pri njegovoj finalnoj izradi. Upotrebom ukrasnih traka i eksera prilikom tapaciranja vrata, stolica ili nekog drugog komada nameštaja, dodatno možete oplemeniti enterijer Vašeg životnog ili radnog prostora.

Proizvodnja ZIMS nudi veliki izbor ukrasnih traka i eksera različitih oblika i dimenzija koji se izrađuju od najkvalitetnijih materijala. U našoj ponudi očekuju Vas trake i ekseri različitog prečnika: 9mm, 11mm, 16mm, 18mm i 20mm, tako da mogu da zadovolje različite potrebe klijenata.

Još jedna mogućnost koju nudi firma ZIMS jeste izrada metalnih delova u dimenzijama po želji kupca. Dovoljno je samo da nam dostavite tehničku dokumentaciju, a naš stručni tim će izraditi željeni proizvod u najkraćem mogućem roku.

Pored ukrasnih traka i eksera, u proizvodnom programu firme ZIMS nalaze se i elementi za uvođenje i razvod gromobranske opreme. Postavljeni na sva važna mesta na objektu, gromobranski elementi omogućavaju pravilno i bezbedno odvođenje struje iz groma, ne ostavljajući nikakve posledice iza sebe.

Ulepšajte Vaš tapacirani ili stilski nameštaj, izaberite ukrasne trake i eksere ZIMS!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-15h
nedelja ne radimo

Proizvodnja ukrasnih traka i eksera ZIMS, Bežanijskih ilegalaca 37, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

23.05.2018 11:36
Tihomir Senic

Veoma je vazno kako prispajamo i cime namestaj koji tapaciramo. Proizvodnja ukrasnih traka i eksera nitni razlicitog precnika mozete naci u ZIMS-u. Osnovna funkcija ukrasnih traka i eksera jeste spajanje koze,mebl stofa,skaja i sl.Na ovaj nacin cete ulepsati vase komade namestaja i tapacirana vrata sa divnim nitnama. Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Enterijer
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Proizvodnja ukrasnih traka i eksera Zims Novi Beograd
  • Proizvodnja ukrasnih traka i eksera Zims,
  • Proizvodnja ukrasnih traka i eksera Zims Novi Beograd,
  • Zims Novi Beograd,
  • proizvodnja ukrasnih traka,
  • proizvodnja eksera,
  • proizvodnja nitni,
  • ukrasne trake za namestaj,
  • ekseri za namestaj,
  • Proizvodnja ukrasnih traka i eksera Zims radno vreme