Almi Paint adaptacija enterijera

  • 6
5.00 | 3 ocena

O nama - ALMI PAINT ADAPTACIJA ENTERIJERA


Posedujete prostor koji je potrebno renovirati ili urediti?
Niste sigurni kako da to izvedete? Na pravom ste mestu! Ideju, projekat, građevinske radove i kompletno opremanje Vašeg enterijera prepustite profesionalcima u svom poslu...

Već više od 2 decenije, tačnije od 1993. godine, bavimo se izvođenjem završnih građevinskih radova. MTR „Almi Paint“ nastala je 2003. godine, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu njenih osnivača. Osnovna delatnost naše firme je prodaja italijanskih zidnih dekorativnih boja kao i profesionalan pristup izvođenju dekorativnih radova u enetrijeru.

Bogata paleta dekorativnih boja, obezbediće Vam neograničenu inspiraciju u pogledu dizajna prostora koji uređujete. Dekorativne boje za zidove i ostale površine, uneće dozu svežine i elegancije u prostor koji uređujete i učiniti ga prijatnim za Vaš svakodnevni život i rad.

Više od 20 godina iskustva obavezuje nas da Vam pružimo svoj maksimum, kao znak zahvalnosti za ukazano poverenje tokom proteklih godina. Bilo da se radi o adaptaciji enterijera, dekorativnim molerskim radovima ili prodaji boja za krečenje, nastojimo da opravdamo Vaše poverenje i obezbedimo Vam najkvalitetniju uslugu.

Profesionalnim pristupom, stručnošću i efikasnošću izdvajamo se od drugih i predstavljamo Vaš pouzdan izbor u najrazličitijim poslovima. Izuzetno velik broj obavljenih poslova i naši zadovoljni klijenti, dovoljno govore o našem radu i spremnosti da Vaše želje pretvorimo u stvarnost.

Izvođenje radova

Način našeg rada kada je u pitanju izvođenje molersko dekorativnih radova obezbeđuje Vam moderan i elegantan izgled Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora i iznad svega garantuje poštovanje Vaših želja i zahteva. Radeći po najvišim svetskim standardima, našim klijentima nastojimo da pružimo kvalitetnu i odgovornu uslugu.

- ADAPTACIJE – od projekta do završnih radova
- mogućnost saradnje sa arhitektom
- dekorativni i klasični molerski radovi
- gipsarski radovi
- neupadljiv i čist rad
- poštovanje dogovorenih rokova

Iako su dekorativni radovi u enerijeru primarna delatnost naše firme, već celu deceniju bavimo se prodajom zidnih boja Valpaint, koje zauzimaju vodeće mesto među preporučljivim bojama za uređenje enetrijera. Boje na vodenoj bazi, potpuno su neškodljive po ljudsko zdravlje, nisu zapaljive i vodorazdradive su, što im daje prednost nad ostalim bojama. Među Valpaint bojama možete pronaći i klasične boje i premaze za zaštitu drveta.

Dekorativni program obuhvata:

- TRAVERTINO-MARMORINO
- SABULA
- POLISTOF
- RINASCIMENTO
- ARTECO’ 3
- ARTECO 7
- VALSETIN
- SABULADOR I SABULADOR SOFT
- VALRENNA
- KLONDIKE I KLONDIKE light
- STUCCO VENEZIANO
- MIRAFLOR
- VELIDOR FINE
- JUNGLE

Klasični program:

- AKRILNE BOJE – mat i saten
- LATEKS
- VINILNE BOJE
- FERROGRAF – boja sa metalnim opiljcima za metal i ostale površine
- VODENI LAKOVI

Takođe u našoj ponudi možete pronaći:

- PRATEĆI ALAT
* od četke do kompresora
- TAPETE
* Roberto cavalli, grandeco, Marburg
- UKRASNE LAJSNE
* Stilby

Adaptacija enterijera i dekorativni radovi u enterijeru.
Dekorativni molerski radovi i prodaja boja vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama.

Firma „Almi Paint“, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

23.05.2018 11:52
Djordje Markovic
ALM PAINT vam nudi kompletnu adaptaciju vaseg stambenog ili poslovnog prostora. Uz visok kvalitet proizvoda koje koriste u radu , strucnosti,i razlicitih usluga ova firma vam nudi dekorativne radove u enterijeru.Ja sam ih naso preko preporuke i zadovljan sam sta sam postigao sa njima.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Enterijer
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Almi Paint adaptacija enterijera
  • almi paint adaptacija enterijera,
  • adaptacija enterijera almi paint,
  • almi paint,
  • almi paint adaptacija enterijera radno vreme,
  • adaptacija enterijera,
  • tapete