Engleski za decu je sasvim sigurno najbolji pocetni strani jezik. Danas se ne može zamisliti napredovanje u životu i karijeri, ukoliko se ne govori barem jedan strani jezik, a engleski se smatra obaveznim. U ovom tekstu saznajte više o časovima i kursevima engleskog jezika za decu, kada je najbolje krenuti sa nastavom, šta sve časovi podrazumevaju, koje su cene i slično.

engleski za decu

 

Škola engleskog za decu

Kursevi engleskog jezika mogu da se podele prema uzrastu dece i to da bude kurs za decu predškolskog uzrasta, od tri do šest godina, kao i za osnovce, od sedam do deset godina.

Škole engleskog za decu

Roditelji obično vole da znaju šta se to tačno dešava na časovima engleskog jezika, kako deca uče, šta sve obuhvata nastava... Naime, kada je reč o najmlađima, nastava se svodi na učenje koje se usvaja kroz igru, pesmu, zabavu, glumu, kreativne i jezičke radionice.

Kod osnovaca, nastava je nešto ozbiljnijeg karaktera, u smislu da se rade jezički kvizovi, konverzacijske radionice, što sve za cilj ima razvijanje slušanja, govora, pisanja, čitanja, kao i razumevanja engleskog jezika.

Škole engleskog jezika za decu

Roditelji bi trebalo da imaju u vidu, da se u okviru ove dve velike grupe, formiraju podgrupe, a to bi značilo da se deca raspoređuju prema svom predznanju engleskog jezika, ali i prema uzrastu.

Škola engleskog jezika za decu

Primera radi, kada dete želi da se upiše u školu engleskog jezika, profesori će odraditi besplatnu procenu nivoa znanja. To bi značilo da se dobijaju grupe koje imaju slično znanje, i deca su istog uzrasta.

engleski za decu cena

 

Časovi engleskog za decu

Roditelji zanima i prostor u kome se nastava odvija, kako izgleda, kako je opremljen... U školama engleskog jezika, pre svega se vodi računa o tome da prostor bude prilagođen uzrastu polaznika, ali i to da budu opremljene savremenim tehničkim aparatima.

Časovi engleskog jezika za decu

Zahvaljujući svemu navedenom, časovi engleskog jezika deci postaju zabavni i oni njih ne shvataju kao obavezu, već se unapred raduju svakom zakazanom terminu. Engleski jezik tako nije samo učenje, već je to i zabava, druženje i igra sa vršnjacima.

Engleski za predškolce

Predškolci su obično mališani koji sa engleskim jezikom počinju od nule, odnosno, nemaju nikakvo predznanje. Vrlo je važno istaći da u školama engleskog jezika rade mladi i vrlo motivisani profesori, koji znaju kako da priđu deci i da im prenesu znanje na pravi način.

Engleski jezik za predškolce

Pored navedenog, čitav nastavni tim škole jezika se trudi da stalno bude u kontaktu sa roditeljima, i da prati potrebe i želje dece, pa se tako nastava stalno usavršava, uvode se razne novine, kako bi se kvalitet podigao na što viši nivo.

Engleski jezik za decu cena

Cene mesečnih rata su obično oko 60 evra.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole jezika koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Engleski za decu
Pitaj firme

Čas engleskog jezika za decu od 6 do 12 godina (45 minuta)

Akcija -% 500 Din.
Čas engleskog jezika za decu od 6 do 12 godina (45 minuta) - 500 din! Blokić edukativni centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Engleski za decu mesec dana (8 x 90 min)

Akcija -% 2500 Din.
Engleski za decu mesec dana (8 x 90 min) - 2.500 din! Škola stranih jezika - Studio Pčelica D!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon