Adresa: Rige od Fere 22
Beograd
Adresa: Gospodar Jevremova 59
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 99
Beograd
Adresa: Molerova 11
Beograd
Adresa: Šumadijski trg 4/2
Beograd
Adresa: Gospodar Jevremova 59
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193a
Beograd
Adresa: Vrtlarska 5
Beograd
Adresa: Antifasisticke borbe 21, Beograd
Beograd
Adresa: Bulevar JNA 81, Jajinci
Beograd
Adresa: Španskih boraca 32a/2, Beograd
Beograd
Adresa: Borska 68a, Kanarevo brdo
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Endokrinolog
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pregled endokrinologa sa analizom hormona T3, T4, TSH

Akcija -54% 3700 Din.
Pregled endokrinologa sa analizom hormona T3, T4, TSH po ceni od 3.700 din samo u poliklinici Gracia Medika!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Pregled endokrinologa i ultrazvuk štitne žlezde

Akcija -53% 2900 Din.
Pregled endokrinologa i ultrazvuk štitne žlezde po ceni od 2.900 din samo u poliklinici Gracia Medika!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kompletan endokrinološki pregled sa ultrazvukom kod profesora

Akcija -38% 4000 Din.
Kompletan endokrinološki pregled sa ultrazvukom kod profesora po ceni od 4.000 din samo u Specijalističkoj internističko...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Endokrinolog

Poznato je da je endokrinologija grana medicine koja se bavi poremećajima endokrinog sistema i rada hormona. Hormoni su odgovorni za regulisanje gotovo svih funkcija našeg organizma, od rasta i razvoja, preko reprodukcije do odgovora na stres. Kao posledica poremećaja u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem javljaju se različita oboljenja kod čoveka, kao što su povećana ili smanjena funkcija štitne žlezde, dijabetes (šećerna bolest), srčana oboljenja, neplodnost, osteoporoza, metabolički poremećaji, gojaznost...

Pregled endokrinologa

Žlezde kao što su hipofiza, štitna žlezda, pankreas, nadbubrežna žlezda, polne žlezde (jajnici kod žena i testisi kod muškaraca), mogu raditi nepravilno zbog premalog ili prevelikog lučenja hormona. Pregled se može obaviti i ukoliko se čovek uz lekove koje koristi ne oseća dobro, kao i kontrolni pregled. 
Sam pregled se najpre sastoji od razgovora sa endokrinologom o bolestima članova porodice, vašim bolestima od rođenja kao i tegobama koje trenutno imate. Potrebno je pregledati kompletnu medicinsku dokumentaciju. Potom se obavlja fizikalni pregled sa posebnim obraćanjem pažnje na promene koje su karakteristične za nepravilan rad neke od žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Bitno je proveriti visinu, težinu, indeks telesne mase, izgled kose, očiju, kože, štitnu žlezdu, te visinu krvnog pritiska. 
Nakon uvida u sve nalaze kao i gorepomenutog pregleda, lekar endokrinolog će postaviti radnu ili konačnu dijagnozu, odnosno, zatražiti dodatne analize, kao što su merenje hormona, pregled žlezda kao što je ultrazvuk, magnetna rezonanca, kompjuterizovana tomografija. Posle završenih dodatnih pregleda, lekar će odlučiti o načinu vašeg lečenja. 
Kada dolazite na pregled, uvek pripremite rezultate prethodno urađenih analiza, kao i informacije o lekovima koje eventualno uzimate, te o bolestima u vašoj porodici.

Dečiji endokrinolog

Pedijatrijski endokrinolog će se pozabaviti problemima vašeg deteta ukoliko su se pojavili poremećaji sa rastom, dijabetes ili druge nepravilnosti hormonskih funkcija. Hormoni, na primer, odlučuju o tome kako dete raste i sazreva. 
Endokrinolog za odrasle i endokrinolog za decu, imaju zapravo različit posao, to jest bave se različitim problematikama, u smislu, da se dečiji endokrinolog bavi rastom i razvojem deteta. Ovo je posebna, veoma važna i komplikovana oblast. Pedijatrijska endokrinologija prati poremećaje hormonske aktivnosti od rođenja do tinejdžerskog uzrasta deteta.
Nizak ili previsok rast, prevremeni ili zakasneli pubertet, pojačana ili oslabljena funkcija hipofize, kao i štitne žlezde, te nadbubrežne žlezde; šećerna bolest kod dece, nizak nivo šećera u krvi, gojaznost u dečijem uzrastu, problemi sa metabolizmom vitamina D (rahitis, hipokalcemija); poremećena funkcija jajnika ili testisa, dvopolnost – sve navedeno su polja rada dečijeg endokrinologa.

Endokrinolog – cena pregleda:

Cena se kreće od 2200 do 2500 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Endokrinološki pregled + Ultrazvuk štitne žlezde + Analiza hormona FT3 + FT4 + TSH

Akcija -51% 2990 Din.
Endokrinološki pregled + Ultrazvuk štitne žlezde + Analiza hormona FT3 + FT4 + TSH po ceni od 2.990 din samo u Poliklini...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ULTRAZVUK štitaste žlezde + ULTRAZVUK abdomena + analiza najvažnijih hormona štitaste žlezde (FT3, FT4, TSH) uz pojašnjenje laboratorijskih analiza

Akcija -55% 3000 Din.
ULTRAZVUK štitaste žlezde + ULTRAZVUK abdomena + analiza najvažnijih hormona štitaste žlezde (FT3, FT4, TSH) uz pojašnje...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Analiza hormona štitne žlezde sa tumačenjem rezultata (T3, T4, TSH)

Akcija -32% 1000 Din.
Analiza hormona štitne žlezde sa tumačenjem rezultata (T3, T4, TSH) po ceni od 1.000 din samo u Millenium Medic Poliklin...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ANALIZA HORMONA ŠTITNE ŽLEZDE (FT3, FT4, TSH) + KKS GLUKOZA LIPIDNI STATUS AST, ALT, UREA, KREATININ, Fe

Akcija -50% 1600 Din.
Analiza hormona štitne žlezde po ceni od 1.600 din samo u Millenium Medic Poliklinici i Laboratoriji!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Profesorski endokrinološki sistematski pregled (pregled endokrinologa + hormoni štitaste žlezde (FT4,TSH) + UZ štitaste žlezde + određivanje terapije

Akcija -11% 2740 Din.
Profesorski endokrinološki sistematski pregled (pregled endokrinologa + hormoni štitaste žlezde (FT4,TSH) + UZ štitaste ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kompletna analiza 3 hormona štitne žlezde FT3, FT4, TSH

Akcija -23% 1260 Din.
Kompletna analiza 3 hormona štitne žlezde FT3, FT4, TSH po ceni od 1.260 din samo u LaboMedica Poliklinici i Laboratorij...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Miroslav Jagnjic
Kvalitetan endokrinolog je u danasnje vreme zlata vredan. Normano funkcionisanje zlezda je jako bitno i zbog toga je ovom pitnjau svakako potrebno da posvetite odgovarajucu paznju.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju je veoma lose za vas ukoliko zlezde pocnu bas onako lose da rade. To je naravno od pocetka jedan veoma veliki problem.
Lea Stankovic
Sto se endokrinologa tice, pre ili kasnije sigurno je samo to da treba se odlucite za kvalitet. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, ovo je jedno i vise nego ozbiljno zanimanje.
Simona Vucinic
Po meni je endokrinolog nesto sto treba da se debelo plati pre ili kasnije.
Todor Markovic
Sto se ove intervencije tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje bitno i vazno.
Marta Dencevic
Mislim da je ovo jedna poprilicno lep poziv.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, ovo je zaista jedna veoma znacajna specijalnost. Zaista po ovom pitanju treba da budete i vise nego zadovoljni
Ljubinka Sreckovic
Svaki endokrinolog ima puno pravo da za svoje usluge naplati veoma veliku cenu.
Petar Jankovic
Po ovom pitanju je samo veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo onda i nije bas toliko vazno.
Nikolina Pantelic
Mnogi imaju problema sa endokrinologom ali je problem u tome sot sve veci broj ljudi ima upravo problema sa zlezdama.
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan endokrinolog, samo treba da znate da nazalost je postoji bas neki preveliki broj strucnjaka po pitanju interne medicine u nasoj zemlji.
Jana Stankovic
Mogu samo da kazem da veoma kvalitetan endokrinolog radi u centru za internu medicinu Vizit. To je zapravo mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Po pitanju endokrinologa, ubedljivo je za vas najbolje resenje ukoliko biste posetili ordinaciju dr. Petric.
Marko Petrovic
proveren i veoma odgovoran endokrinolog radi na klinici Intermedica. To je u svakom slucaju klinika u koju mozete da imate puno poverenje ukoliko je posetite u Beogradu.
Dusan Markovic
Kvalitetan endokrinolog je u danasnje vreme zlata vredan. Normano funkcionisanje zlezda je jako bitno i zbog toga je ovom pitnjau svakako potrebno da posvetite odgovarajucu paznju.
Marina Zivkovic
Pravilan rad zlezda je veoma bitan kada govorimo o normalnom funkcionisanju organizma. Po pitanju endokrinologa onda je najbolje da posetite ordinaciju interne medicine Nada-a koja se nalazi na Cukarici.