Dodaj firmu

Nexel elektronske komponente

Nexel iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom elektronskih komponenata u energetici, kao i servisom i popravkom uređaja u industriji i isporukom rezervnih delova po specijalnim narudžbinama. Nudimo Vam servis i popravku elektro uređaja kao i rezervne delove iz ponude Bürklin i Conrad i drugi, takođe i servis i popravku aparata za zavarivanje, punjača Aku baterija, dizelel ektro agregata i ostalih uređaja.
Pročitaj više

Žarka Zrenjanina 6
Subotica

V.S.V. Electronics proizvodnja električnih uređaja

V.S.V. Electronics iz Subotice je kompanija koja se bavi proizvodnjom različitih vrsta električnih uređaja. Posetite nas u Subotici na adresi Braće Jugovića 16 i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Naš prodajni asortiman čine: RELEJI, MONITORING RELEJI, INTERFEJS MODULI, KONTAKTORI, MERNI INSTRUMENTI, STRUJNIT RANSFORMATORI, TERMOREGULACIJA,BROJAČI, TAJMERI, VENTILACIJA, NAPOJNE JEDINICE, FREKVENTNI REGULATORI, KRAJNJI PREKIDAČI, PCB KONEKTORI, SOFT STARTERI
Pročitaj više

Braće Jugovića 16
Subotica

Om sistem elektro oprema

Om sistem je kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja elemenata, uređaja i inženjering u oblasti elektromotornih pogona. Proizvodni program je zasnovan na razvoju sopstvene konstrukcije i tehnologije uz korišćenje proizvoda i uređaja vodećih domaćih i inostranih proizvođača u ovoj oblasti. Odabrani specijalizovani saradnici i kooperanti osiguravaju realizaciju proizvodnog programa preduzeća.
Pročitaj više

Boška Vujića 4
Subotica

Elektrosever elektromaterijal i oprema

Elektrosever iz Subotice je kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom elektro materijala i opreme, kao i rasvete. Posetite nas u Subotici na adresi: Somborski put 41 i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
Pročitaj više

Somborski put 41
Subotica

Elektrokomerc elektro instalacioni materijali

Elektrokomerc iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom svih vrsta elektro instalacionih materijala. Pored toga, pružamo usluge tehničke podrške, uvoza i popravke elektro instalacionih materijala.
Pročitaj više

Segedinski put 86
Subotica

Feroelektro elektromaterijal i oprema

Feroelektro iz Subotice se bavi prodajom svih vrsta elektro materijala i opreme. Nudimo Vam sve materijale i opremu neophodnu za izvođenje svih vrsta elektro instalaterskih radova.
Pročitaj više

Ljo Lajoša 73
Subotica

Selma electronic corp saobraćajna elektrika

Kompanija Selma iz Subotice se bavi razvojem, proizvodnjom, izgradnjom, održavanjem i projektovanjem. Oblasti u kojima radimo su: saobraćajna signalizacija, semafori, trafifoto uređaji, prenosni semafori, parkinzi, i ostale putne signalizacije.
Pročitaj više

Beogradski put 58
Subotica

MG Promet elektro instalacioni materijali

MG Promet iz Subotice svojim kupcima nudi veliki izbor elektro instalacionih materijala.
Pročitaj više

Ištvana Viga 2
Subotica

Zim Promet elektromaterijal

Zim Promet iz Suotice je kompanija koja se bavi prodajomsvih vrsta elektro materijala. Ukoliko se bavite popravkom ili izvođenjem elektro instalaterskih radova, na pravom ste mestu.
Pročitaj više

Arsenija Čarnojevića 11
Subotica

Optibox elektromaterijali

Optibox iz Subotice je kompanija koja se bavi prodajom elektro materijala i druge sične opreme. Optibox d.o.o. se bavi prodajom elektro materijala, satelitske opreme i set-top-boxova za digitalnu kablovsku i zemaljsku televiziju.
Pročitaj više

Bečka 72
Subotica

Light Electric Veleprodaja rasvetne opreme i elektromaterijala

Light Electric iz Subotice je kompanija čija je primarna delatnost veleprodaja rasvetne opreme i elektromaterijala. Kako biste se bliže upoznali sa našim prodajnim asortimanom, posetite nas u Subotici na adresi: Arsenija Čarnojevića 54
Pročitaj više

Arsenija Čarnojevića 54
Subotica

Elektronapon veleprodaja elektromaterijala

Elektronapon iz Subotice je kompanija čija je primarna delatnost veleprodaja elektro materijala. Nudimo Vam veliki izbor elektro materijala. Posetite nas i postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika naših proizvoda.
Pročitaj više

Jovana Mikića 2
Subotica
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane