Termomont elektro - elektromaterijal

  • 7
5.00 | 5 ocena

O nama - TERMOMONT ELEKTRO - ELEKTRO MATERIJAL


Termomont-elektro se bavi distribucijom i uvozom elektromaterijala više od 10 godina.Kao iskusni trgovci elektromaterijala možete očekivati da vam možemo rešti sve nedoumice u izboru elektromaterijala i opreme, u ponudi imamo preko 10 000 artikala tako da verujemo da nećete pogrešiti ako nas posetite i uverite se da vam svi problemi u polju elektro izgradnje mogu biti rešeni.

U današnje vreme kupci i pored kvaliteta traže i estetski prilagođen materijal tako da pratimo sve trendove u elektro izgradnji.

Od 2011 možete naći u prodaji grebenaste sklopke Fluetess koje se ističu visokim kvalitetom i pristupačnim cenama. Ne očajavajte ako vam trebaju i stariji modeli elektro opreme jer i to vam možemo nabaviti kroz veliku mrežu partnera i saradnika.Ponudu možete videti i na web adresi www.elektroshop.co.rs i www.termomontelektro.rs

O nama

Termomont-elektro se bavi između ostalog uvozom i distribucijom grebenastih sklopki,aspiratora-ventilatora,opal kugli,zaštitnih stakala,sijaličnih grla kao i ostalih proizvoda u oblastima elektro instalacija,rasvete,rashlade,grejanja,ventilacije itd.

Na radost najmlađih sugrađana od skoro i veliki izbor igračaka-autića za decu.

Termomont-elektro poseduje dva objekta na lokacijama Bavaništanski put 247 veleprodaja i maloprodaja sa izložbenim salonom od 500m2 i magacinskim prostorom od 1500m2 i maloprodaja u Cara Lazara 14.

Od početka našeg rada trudimo se da održimo visok kvalitet usluga i raspoloživost rezervnih delova za veliki broj uređaja bele tehnike a posebno klima uređaja.Možemo se pohvaliti povoljnim cenama i velikim izborom jer kod nas možete naći više od 10 000 artikala.

Posebno vodimo brigu o proizvodima naše robne marke Fluetess.

Kod nas možete naći i veliki izbor rasvete svih svetskih proizvođača kao što su Eglo,Philips,Massive,Briloner,Mitea itd.

Iskustva i komentari posetilaca

08.09.2015 03:29
Marko NIkolic
Kako se kreću grebenasti osigurači i opal kugle?
03.07.2013 11:36
Bozica
Da li ste zaineresovani da Vam posaljem na mejl specifikaciju potrebnog materijala ,da mi date ponudu u pitanju je nadogradnja jednog objekta u Kragujevcu a vidim da imate predstavnistvo u Arandjelovcu tu nam je blize za preuzimanje robe ukoliko nam cene odgovaraju. Pozdrav Bozica
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Elektro materijal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Termomont elektro - elektromaterijal
  • termomont elektro - elektro materijal,
  • elektro materijala termomont elektro,
  • termomont elektro,
  • termomont elektro pancevo