O nama - WIKING GROSS

Osnovna delatnost preduzeća Wiking Gross je uvoz, veleprodaja, maloprodaja i distribucija električnih mašina i opreme za različite namene. Od samog početka poslovanja 2000. godine, naša firma je orijentisana na prodaju visokokvalitetnih mašina renomiranih proizvođača koje se uvoze direktno iz Švedske.

Zahvaljujući dugoj tradiciji uspešnog poslovanja, velikom lageru i vrhunskom kvalitetu proizvoda, povoljnim cenama i profesionalnoj usluzi, stekli smo veliki krug stalnih klijenata iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Pored prodajnog mesta u Aranđelovcu, naši objekti se nalaze u Beogradu i Gornjem Milanovcu.

Sa željom da klijentima ponudimo mašine, alate i opremu vrhunskog kvaliteta, u asortimanu naše firme nalaze se proizvodi vodećih svetskih kompanija: SIEMENS, ABB, MB Sweden, ASEA, SEW, BUSCK, BENZLERS, LENZE...

U našoj bogatoj ponudi očekuju Vas:

Firma Wiking Gross nudi veliki izbor elektromotora različitih snaga od 80 W do 120 KW, kao i tipova kačenja: B3 (šape), B5 (flanšna) i B14 (flanšna). SIEMENS, ASEA, BUSCK, MB, ABB, SEW, VEM..., samo su neki od brendova koji su zastupljeni u našem asortimanu.

Ukoliko Vam je potreban reduktor sa motorom ili bez njega, firma Wiking Gross ima najbolje rešenje za Vas. Našu ponudu čine zupčasti, pužni, nasadni, prolazni reduktori sa motorom različite snage od 180 W do 200 KW. Takođe, nudimo reduktore bez motora (zupčasti, pužni) raznih veličina i prenosnih odnosa.

Značajno mesto u našoj ponudi zauzimaju pumpe za vodu raznih protoka, kapaciteta i karakteristika (cirkulacione i potapajuće), kao i ventilatori (aksijalni i radijalni) raznih veličina i kapaciteta. Pored svega navedenog, firma može da ponudi i razne druge mašine, alate, sajle, remenice, frekventne regulatore i još mnogo toga.

Za svu robu kupljenu kod nas odobreni su odgovarajuća garancija i servis u našim radionicama.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-16h
vikendom ne radimo

Wiking Gross, Rudnička 7, Aranđelovac

Iskustva i preporuke posetilaca

08.09.2015 11:27
Marko NIkolic

Wiking gross preporučujem svima kojima je potrebna prodaja elektromotora, uvoz elektromotora, prodaja reduktora, elektricne masine, rashladni sistemi i pumpe. Prezadovoljan sam saradnjom sa njima i kvalitetom proizvoda.

19.08.2012 05:09
DraganPN

Poštovani, Potreban mi je u kompletu trovazni Elektromotor sa zupčastim reduktorom od 4 kw za cepač od 900 o/m. koja je cena. Pozdrav

10.04.2012 07:50
Dejan

Da li mogu dobiti ponudu za el motor 7.5 kw 200 obrt/min,konustno tanjirasti.hvala.

14.10.2011 11:09
dragan

potreban mi je el motor min 1.5 KW direktno vezan za redukror (ili vise reduktora) koji na kraju imaju izlaz od 3 o/min.Molim vas posaljite mi ponudu.

02.12.2009 17:55
sasa radovanovic

Postovani postoji li mogucnost trampe severovog motora22kw 2800 obrtaja za 5,5 ili 7,5 kw 1400 obrtaja.Srdacan pozdrav Sasa Radovanovic Valjevo.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Elektro Električne mašine
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Wiking Gross
  • wiking gross,
  • prodaja elektromotora,
  • uvoz elektromotora,
  • prodaja reduktora,
  • elektricne masine,
  • rashladni sistemi,
  • pumpe