Elegantne muške cipele Beograd

Adresa: Požeška 128a, Banovo brdo, Beograd
Beograd
Adresa: Belmax Centar, Autoput 20, Beograd
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 149a, lokal 3
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Elegantne muške cipele
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Elegantne muške cipele

Svi mi volimo da nosimo opušteniju verziju garderobe, takozvani casual style, ali postoje neke prilike u životu, kao što su intervju za posao, poslovni sastanak, svadba ili krštenje, kada nam modna pravila i norme dobrog ukusa govore da moramo biti elegantni.
 
 
Svojom elegancijom, mi stavljamo do znanja osobi koja nas je pozvala, budućem šefu, kolegama i saradnicima, najboljem drugu koji staje na „ludi kamen“, ili rođaci koja organizuje krštenje svog deteta, da poštujemo njih same i povod tog okupljanja. 

Kako odabrati elegantne muške cipele?

Naravno, lepo odabrano odelo, moraju pratiti i elegantne cipele. Cipele su ogledalo naše ličnosti, jer će svima preneti poruku: „Hej, obratite pažnju, ovaj momak je fensi, ima ukusa i stila, prefinjen je i moderan!“ Dame će pročitati poruku u stilu: „Ovo je tako samouveren i muževan muškarac, pravi dasa!“
Priznajte da i vi želite da ovako nešto pomisle o vama. Da možete čitati misli, uverili biste se da vam govorimo istinu, jer će svi oni upravo tako razmišljati kada vas vide recimo u Oksfordicama. Zašto baš u njima? 
 
 
Pa, jedan od razloga je da ih voli princ Čarls, a ako su one njemu „slaba tačka“, zašto vi u njima ne biste bili „slaba tačka“ svim elegantnim damama koje su se okupile povodom važne prigode?
Oksfordice predstavljaju tradiciju i kvalitet, čistu klasiku i večni model cipela. Nikada neće izaći iz mode i one jednostavno zahtevaju elegantno odelo uz sebe.
Na neki način, one su modni fenomen. Kada ih pogledate, odmah vidite da su to cipele na pertlanje, i u britanskoj verziji postoji pet rupa sa svake strane, dok američki model ima po šest. 
Često su ukrašene zombanim detaljima, a sam dizajn Oksford cipela je karakterističan po kapnama koje postoje na vrhu cipela, i one mogu biti zombane ali i ne moraju. U svakom slučaju i to je detalj po kome su poznate.
U ovim elegantnim cipelama ćete imati otvoren članak, odnosno kada sedite, vaš članak će se videti. Pri tome, još dve osobine su im sistem zatvorenog pertlanja, kao i niska potpetica.
Još neke od varijanti elegantnih cipela su lakovane cipele. U njima se prosto možete ogledati ili „promatrati“ plafon i lustere iznad vas u dvorani u kojoj se odigrava svečana prigoda. 
Lakovane cipele su jednostavno uvek u modi. Međutim, one imaju jednu malu „manu“ a to je da im se od nošenja, kroz izvesno vreme, stvaraju brazde, pa da biste predupredili ovaj problem, mi vam savetujemo da kada god ste u mogućnosti kupite sebi još jedan par lakovanih cipela. Takva investicija se jednostavno uvek isplati, iz razloga što ćete smenjivati jedan par drugim, pa će oba stalno biti nova.

Elegantne muške cipele – prodaja

Ako ste primili poziv za određeni događaj, onda vi kao džentlmen znate da prihvatanje poziva ima vrednost poslovnog dogovora. To znači poštovanje domaćina na svaki način, a pre svega pravilnim odabirom garderobe i cipela.
Elegantne cipele možete pronaći u buticima obuće koji su oglašeni ispod našeg teksta, a pretragom njihovih web prezentacija bliže ćete se upoznati sa modelima koji su u bogatoj ponudi, pa ćete sigurno naći savršen model u kojima ćete impresionirati druge na pravi način.

Elegantne muške cipele – cena:

Cena elegantnih muških cipela se kreće u rasponu od 6853 din. sve do 25990 dinara za ekskluzivne modele. Ipak, prosek je oko 7999 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice obuće ispod našeg teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Lea Stankovic
Samo treba da znate da su elegantne muske cipele nesto sto i nije bas toliko jeftino, kao sto mozda pojedini ljuid kazu. Ja sam to licno osetila proslog vikenda u jednom manjem sopingu.
Mihajlo Nastasovic
Po meni tesko da od njih postoji nesto bolje.
Simona Vucinic
Po meni je sigurno samo to da ove cipele nikada nisu bile bas toliko vazne.
Todor Markovic
Po meni su ove cipele uvek bile odlicne. Mada, naravno sve zavisi do toga kakvog su na kraju kvaliteta.
Marta Dencevic
Ono sto je cinjenica je to da elegantne muske cipele su uvek morale bas onako dosta da se plate. Samo je to pre ili kasnije za vas sigurno resenje.
Janko Zivanovic
Posebno je bitno da svaki ozbiljan muskarac adekvatnu paznju pokloni pravilnom izboru ovih cipela. To je ipak najbolje moguce resenje.
Ljubinka Sreckovic
One su uvek bile bas onako skupe. Jedini je problem u tome sto uvek moraju dobro i debelo da se plate.
Petar Jankovic
Sto se tice ovih vrsta cipela, samo treba da znate da je potrebno da u njih ulozite dosta novca i da nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
Nikolina Pantelic
Po pitanju ovih vrsta cipela, samo treba da se odlucite za kvalitet pa da vidite u cemu je to tacno problem.
Ivan Stojanovic
Ipak su elegantne muske cipele nesto sto posebno mora da se plati posot bas onako mogu da bude elegantne i lepe.
Jana Stankovic
Bas lepe i elegantne muske cipele, a pri tome i da su lakovane, mozete da kupite u radnji Zid 2 u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Elegantne muske cipele se mogu kupiti vec po nekoj ceni od 10000 dinara i da uz to budu i veoma lepe. Mogu po toj ceni da se bez problema pronadju u butiku Zid 2.
Marko Petrovic
Takvih cipela je puno u danasnje vreme u Beogradu. Jedino sto fali je to da te muske cipele trebaju da se plate sa dosta novca.
Dusan Markovic
I ja sam cuo za taj butik S Fashion koji se nalazi na Cukarici. E sad, cuo sam da su generalno nesto skuplje cene ali Boze moj, dobar kvalitet mora dobro i da se plati.
Mihajlo Nastasovic
Veoma kvalitetjne i elegantne muske cipele mozete da kupite u obuci S Fashio sa Cukarice. Cene su takodje i vise nego pristojne. Naravno, to je butik u kojem se obuca ne moze kupiti bas za dzabe ali zato mozete pronaci veoma kvalitetnu obucu.