Yum Commerce doo

  • 1
3.75 | 4 ocena

O nama - YUM COMMERCE DOO

Yum Commerce je jedno od vodećih preduzeća koje se bavi izvođenjem završno-zanatskih građevinskih radova i proizvodnjom ukrasnih i elemenata od polistirola, namenjenih enterijeru i eksterijeru. Zahvaljujući sopstvenoj proizvodnoj liniji i iskustvu od gotovo 15 godina uspešnog poslovanja, kako u zemlji, tako i inostranstvu, danas smo jedan od vodećih proizvođača u ovoj oblasti proizvodnje.

Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, koji se prodaju pod brendom YC profili, pružamo Vam mogućnost da bez prevelikog ulaganja i stručnog znanja, učinite Vaš dom lepšim i prijatnijim. Naš proizvodni asortiman čine:

  • - stiropor lajsne
  • - obloge
  • - ukrasni elementi
  • - stubovi
  • - specijalni elementi po narudžbi kupaca

Renoviranje starih objekata sve više dobija na značaju, a naši proizvodi su idealni za ukrašavanje, kako starih, tako i novih fasada. Dobro izabrane ukrasne lajsne će i najjednostavniju građevinu učiniti čarobnom i zanimljivom, a iz raznovrsne ponude naših proizvoda za eksterijer, izdvajamo:

Svi naši ukrasni elementi za eksterijer su proizvedeni od ekspandiranog polistirola koji je premazan hidroizolacionim zaštitnim premazom, što im daje sigurnost i otpornost prema atmosferskim uticajima. Ovaj premaz je fleksibilan, paradifuzan, tvrd, otporan prema UV zracima i vlagi, tako da se ne skuplja. Nakon ugradnje, naše spoljašnje elemente je dovoljno samo premazati fasadnom bojom.

Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda preduzeće Yum Commerce Vam pruža mogućnost da uz malo ulaganja i bez potrebe za stručnim znanjem, ulijete nov život u Vašu okolinu. U cilju zadovoljenja potreba i zahteva kupaca kao osnove uspešnog poslovanja, Yum Commerce je svoj sistem menadžmenta uredio kvalitetom u skladu sa procesnim pristupom i modelom definisanim u standardu ISO 9001:2000.

Sve dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, možete dobiti na telefone:
024/ 554 134
024/ 548 439 Prodaja

Yum Commerce doo, Trebinjska 4, Subotica

Iskustva i preporuke posetilaca

26.05.2017 08:54
Sanja Kekic

Kvalitetni elementi od stiropora za vas enterijer.Zahvaljujuci sirokoj paleti proizvoda preduzece Yum Commerce vam pruza mogucnost da uz malo ulaganja i bez potrebe za strucnim znanjem,ulijete nov zivot u vasu okolinu.

06.07.2016 08:14
Ilija Radovic

Siroka paleta elemenata od stirodura kao sto su lajsne,obloge i razni ukrasni profili.Stirodur je veoma velikog kvaliteta,ekoloski podoban za ustedu energije a strucan tim radnika ga pouzdano i pedantno postavlja.

20.05.2016 12:11
Andrija Atanaskovic

Elementi od polistirola su inovacija na nasem trzistu.Koriste se za ukrasavanje eksterijera objekata a ima ih u vidu lajsni,raznih elemenata i stubova.Njihova ugradnja je brza i laka a cena veoma povoljna.Vek trajanja je neogranicen.

28.03.2015 10:01
Nikola Maksimovic

Yum Commerce je stvarno odlican. imaju veliki izbor proizvoda za ukrasavanje fasada, sve ono sto je neophodno za odlican eksterijer kuce u Beogradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Eksterijer
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Yum Commerce doo
  • Yum Commerce Subotica