O nama - MOJ BORAVAK DNEVNI BORAVAK ZA ŠKOLSKU DECU

Ukoliko ste roditelj školarca od prvog do četvrtog razreda osnovne škole i prezauzeti ste da bi ispratili sve njegove aktivnosti a želite da mu pružite maksimum i veliki izbor aktivnosti u kojima bi pronašlo sebe onda je „Moj boravak“ pravo mesto za vas.

Vaše dete je sa nama bezbedno i srećno, jer mi brinemo o njemu tokom celog radnog dana, od praćenja u školu do odlaženja u školu po dete, do edukacije i pružanja mnoštva zanimljivih aktivnosti, kao što su:

 • Likovne radionice
 • Muzičke radionice
 • Literarne radionice
 • Radionice scenskog stvaralaštva

Pratimo vaše dete sve dok traje njegov boravak kod nas, njegov razvoj stalno prate pedagozi, logopedi, učitelji psiholozi. Svi oni čine naš tim i svakodnevno se trude da ostvare maksimalni potencijal vašeg deteta, kroz edukaciju ali i maštovite igre, zabavu i druženje sa vršnjacima
Jedan deo aktivnosti vezan je za domaće zadatke. Zajedno sa vašim detetom uz pomoć učitelja radimo sve domaće zadatke za naredni školski dan, tako da kada dođete po dete vama ostaje kvalitetno vreme koje možete provesti sa vašim detetom, a ti trenuci su dragoceni.

Svi roditelji se svakodnevno obaveštavaju o aktivnostima koje dete pohađa, njegovom napretku, kao i informaciju kada smo došli po dete, odnosno ispratili dete u školu.

Ukoliko vi tako odredite, po dete mogu doći samo osobe koje vi navedete u Ugovoru.

Veliku pažnju „Moj boravak„ posvećuje zdravoj ishrani, a plan ishrane sastavlja naš nutricinista.

Ono što vaše dete dobija u našem boravku je:

 • Kvalitetna ishrana od renomirane ketering službe
 • Odvođenje i dovođenje dece iz škole
 • Rad na izradi domaćih zadataka
 • Utvrđivanje školskog gradiva i priprema za kontrolne i pismene zadarke
 • Kreativne i sportske radionice
 • Engleski jezik dva puta nedeljno

Kao i:

Jedinstveni licencirani program od najboljeg profesora na svetu koji će sa vašim detetom raditi na sledećim programima, koji će značajno uticati na sposobnost bržeg učenja u školi, radoznalost i optimizaciju informacija kroz mapu uma.

Mentalna aritmetika putem abakusa razvija finu motoriku i jednako razvijanje funkcije leve i desne šake.

Mapa uma: Pomaže da vaše dete uči sa razumevanjem kroz celine koje na kraju spaja u smislenu celinu koju će razumeti. Dete će razviti bolje pamćenje i sposobnost vizuelnog pamćenja.

Napredno čitanje: omogućava vašem detetu da pojača moć brzog pamćenja informacija do 5 puta. Zahvaljujući ovoj tehnici vaše dete biće fokusirano, duže koncentrisano, razviće bolje fotografsko pamćenje i veću sposobnost socijalne interakcije.

Napredno pamćenje: Omogućava vašem detetu da kroz različite efikasne tehnike brže usvaja znanje sa razumevanjem, što će mu u velikoj meri koristiti ne samo kasnije tokom obrazovanja već i u svakodnevnom životu.

Robotika, Programiranje, Elektronika: Inovativni programi za sve male istraživače i ljubitelje robota i mašina, koji će prepoznati i razviti potencijal vašeg deteta koji mu kasnije može doneti perspektivan, zanimljiv i siguran posao.

Iskoristite priliku da vaše dete razvije svoje potencijale dok čeka najlepši deo dana, slobodno vreme sa vama!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Edukativni centar
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Moj boravak dnevni boravak za školsku decu
 • Moj boravak dnevni boravak za školsku decu,
 • Moj boravak dnevni boravak za školsku decu Palilula,
 • Moj boravak dnevni boravak za školsku decu Beograd,
 • Moj boravak dnevni boravak za školsku decu radno vreme