Modi edukativni centar i produženi boravak

5.0 | 3 ocena
Ulica: Jovana Stojsavljevića 3
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Modi edukativni centar i produženi boravak
Mobilni: 065/

O nama

MODI EDUKATIVNI CENTAR I PRODUŽENI BORAVAK

Modi edukativni centar i produženi boravak nastao je kao ideja da se pomogne svim roditeljima školaraca, a pre svega deci kao podrška u učenju i razvijanju njihovih potencijala.

MODI je akronim za Motivaciju Odricanje Disciplinu i Istrajnost. Ova četiri pojma zajedno čine ključ uspeha u svim sferama života, pa i u školi. Naš cilj je da naučimo decu kako da uče i na taj način kontinuirano razvijaju svoj potencijal.

Znamo da kao roditelji već imate previše obaveza u toku dana, sa ne uvek dobrim radnim vremenom, koje vam otežava funkcionisanje i provođenje kvalitetnog vremena sa decom.

Zato je Modi edukativni centar i produženi boravak tu da pomogne kako bi većinu dečjih obaveza već završili do trenutka kada dođete po svoje dete, a vama ostavljamo onaj najlepši deo dana da ga kvalitetno provedete sa svojim detetom.

Modi edukativni centar i produženi boravak namenjen je deci od 1. do 4. razreda osnovne škole. Boravak je najbliži deci koja pohađaju OŠ “Mihajlo Pupin” na Galenici, pa ukoliko vaše dete pohađa ovu školu, a potreban vam je neko od poverenja ko bi ispratio vaše dete u školu i došao po njega, dođite kod nas!

Naravno, Modi edukativni centar otvoren je i za svu ostalu decu, ukoliko roditelji već imaju nekog ko je zadužen da dete vodi u školu.

Modi edukativni centar i produženi boravak osmišljen je tako da:

 • Pruži podršku u rešavanju svih domaćih zadataka, vežbanju za kontrolni ili pismeni. Učitelj pomaže detetu da se pripremi za naredni školski dan i obavi sve školske aktvnosti dok je u boravku.
 • Pruži osmišljenu igru, kreativne (likovne i muzičke) i matematičke radionice (dodatni i dopunski nastavni sadržaj, pripreme za takmičenja) putem kojih se razvija obrazovni potencijal svakog deteta.
 • Pruži slobodno vreme u prirodi i fizičku aktivnost jer je kretanje za decu jedan od najvažnijih faktora dobrog razvoja i zdravlja.
 • Pruži detetu potrebnu podršku, pažnju i sigurnost.
 • Jedan petak mesečno rezervisan je za kulturna dešavanja van boravka (posete muzejima, izložbe, izlete ii druge sadržaje za decu).

Cena boravka je 100 evra mesečno + 250 dinara po obroku (roditelj sam bira koliko obroka želi, a ima i opciju da donese hranu za svoje dete koja će biti adekvatno servirana i ugrejana ili ohlađena po potrebi). Pružamo mogućnost adaptacije i besplatnog probnog perioda u trajanju od nedelju dana.

Ishrana u boravku je izbalansirana, a roditelj se sam opredeljuje za jedan ili više obroka u toku dana. Sarađujemo sa keteringom “Lido” koji već godinama priprema hranu za vrtiće i škole.

Mi obezbeđujemo odvođenje i preuzimanje deteta iz škole, jer je škola “Mihajlo Pupin” na samo 7 minuta od nas!

Radimo u malim grupama, jer želimo da se vaše dete oseća prijatno i bezbedno kao i da mu poklonimo dovoljno pažnje uz kvalitetno učenje i dovoljno vremena za sve aktivnosti!

Sigurni smo da svom detetu želite samo najbolje, a ono će uraditi sve zadatke i zabaviti se sa drugarima dok vi ne dođete!

Pratite nas na našoj Instagram stranici i saznajte sve novosti!

Tu smo za sva vaša pitanja!

Radno vreme:

Ponedeljak-petak 7-17:30h

Cenovnik

1. Cena boravka (+ 250,00 rsd po obroku)
100 evra mesečno
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Mentalna aritmetika Malac Genijalac, Avijatičarski trg broj 8, I sprat, Zemun, Beograd
  Centar za pripreme Hoću Da Znam, Gundulićev venac 6, Stari grad, Beograd
  Škola gitare Starčević Novi Beograd, Gandijeva 99, OŠ “Mladost”, Novi Beograd, Beograd
  Škola gitare Artino, Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica, Čukarica, Beograd
  Škola gitare Starčević Stari grad, Terazije 26, Stari grad, Beograd
  Procoding Edukativni Centar, Gandijeva 132, Novi Beograd, Beograd
  Laru Edukativni centar, Dositejeva 14, Zemun, Beograd
  Traumland Edukativni centar, Balkanska 2, PU Mlekce - Zgrada B2, Stari grad, Beograd
  Blokić edukativni centar, Gandijeva 115a, Novi Beograd, Beograd
  Bubamarac školarac produženi boravak, Trajka Rajkovića 5, Novi Beograd, Beograd