Laru Edukativni centar
Laru Edukativni centar
Dositejeva 14
Zemun
Beograd Pozovi

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice....
Pročitaj više

  • 1
3.0 | 6 ocena
Modi edukativni centar i produženi boravak
Modi edukativni centar i produženi boravak
Jovana Stojsavljevića 3
Zemun
Beograd Pozovi

Modi edukativni centar i produženi boravak nalazi se na Galenici. Namenjen je deci od 1.- 4. razreda osnovne škole, sa nizom sadržaja pored dečijeg boravka i pomoći u učenju....
Pročitaj više

  • 1
5.0 | 2 ocena
Mentalna aritmetika Malac Genijalac
Mentalna aritmetika Malac Genijalac
Avijatičarski trg broj 8, I s...
Zemun
Beograd Pozovi

Edukativni centar “Mentalna aritmetika Malac Genijalac” po prvi put u Srbiji predstavlja jedinstveni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece uzrasta od 4 do 12 godina. Naš rad zasniva se na popularnoj Menar metodi koja se uspešno upo...
Pročitaj više

  • 1
3.8 | 5 ocena
Edukativni centar Inbox

Edukativni centar Inbox nalazimo se u Zemnu u ulici Cara Dušana 205a. Naš rad je posvečen edukaciji u cilju postizanja višeg stepena samopouzdanja i usavršavanja. ...
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Edukativni centar
Edukativni centar Qi Institute

Edukativni centar Qi Institute se nalazi na adresi Vinarska 13, u opštini Zemun. Naš edukativni centar pruža polaznicima obrazovanje iz oblasti Feng Shui-a....

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Edukativni centar

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
22.11.2020 00:22

Za svaku preporuku...

Neregistrovan korisnik
10.09.2020 21:58

Za svaku preporuku.Kvalitetan tim profesora,prijatno okruženje,u samom centru Zemuna.

Kristina Milosevic
28.06.2017 04:26

Deca koja se obrazuju kroz program SuanPan mentalne aritmetike pokazuju znacajan napredak u oblastima kao sto je jacanje paznje,memorije i koncentracije,razvijanje sigurnosti i samopouzdanja,razvijanje logickih i analitickih vestina na visem nivou.

Ilija Radovic
28.06.2017 04:24

Centar za pripreme Hocu Da Znam tokom cele skolske godine organizuje besplatnu skolu informatike i programiranja.U zavisnosti od nivoa znanja koje ucenici poseduju, opredeljuju se za jedan od ponudjenih kurseva pocetni,srednji,napredni.

Jovica Vitakic
28.06.2017 04:22

Programi po kojima se sprovode obuke u ovom edukativnom centru zasnovani su na metodama koje su dale najbolje rezultate u svetski priznatim skolama,a vec dugi niz godina se uspesno primenjuju i na nasem podneblju.

Milos Topalovic
05.04.2017 09:39

Pripremna nastava za polaganje mature za ucenike osmog razreda osnovnih skola je predvidjena kao pomoc u pripremi polaganja maturskih ispita iz matematike,srpskog jezika i kombinovanog testa.

Sanja Kekic
05.04.2017 09:37

Suanpan predstavlja dokazani mozdani stimulans koji podstice istovremenu upotrebu leve i desne hemisfere,samim tim i uravnotezeniji razvoj mozga i misaonog procesa.Moje dete pohadja Suanpan vec godinu dana i veoma je srecno.

Borislav Milic
05.04.2017 09:34

Sve preporuke.Obrazovni centar Vijugica je ovlasceni centar za primenu medjunarodnog obrazovno razvojnog programa SuanPan mentalne aritmetike koji je posebno kreiran za decu uzrasta do cetrnaest godina.

Milos Bozovic
30.12.2016 09:09

SuanPan mentalna aritmetika omogucava detetu da izvodi matematicke operacije bez greske,iskljucivo misaonim procesom u roku od tri sekunde,a sve kroz igru i zabavu.
Pored toga,ona je sredstvo za dostizanje izuzetnog nivoa mentalnog razvoja.

Lazar Ristic
30.12.2016 09:05

Iskoristite potencijal vase dece na pravi nacin.Pripremna nastava za polaganje kolokvijuma i ispita.Napredni kursevi iz matematike,fizike i informatike za ucenike gimnazija i srednjih strucnih skola.

Zoran Josipovic
30.12.2016 09:00

Ukljucite vase dete na vreme u uzrasnu grupu gde se putem metalne aritmentike razvijaju sposobnosti koje ce pomoci deci da se razvijaju na pravilan nacin.Tu se koriste drevne vestine poput aritmetike,abakusa.

Ana Milosavljevic
24.06.2016 06:27

Sve preporuke za usavrsavanje vase dece.Polaznici skole Mentalna aritmetika Malac Genijalac,narocito razvijaju sledece sposobnosti i vestine brzo racunanje,izuzetna koncentracija i paznja,odlicna memorija,razvijeni refleksi i predusretljivost,fotografsko pamcenje.