Dodaj firmu

Džudo klub Judoka

4.6 | 5 ocena
Član od 2022.Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Djordje Markovic
29.08.2018 12:43

Kod svog klinca sam primetio da se stalno grbi dok gleda televizor. Pogotovo kad mu dodje drugar pa zajedno igraju igrice ,izgledaju kao dve kifle iskrivljene!Hteo sam da stanem na put daljem deformitetunjegove sada mlde kicme ,raspitao sam se i odmah potom upisao na dzudo. Dzudo klub JUDOKA bih preporucio svim roditeljima koji imaju slicnih ili istih problema. Odlican nacin da kroz igru i trening ojacaju svoje misice koje ce im pomoci da se drze uspravno!!!

Sandra Marinkovic
28.04.2017 12:20

Judo za decu uzrasta od cetiri do devet godina.Skolica sporta za sve malisane koji zele da budu fizicki aktivni.Dzudo za pocetnike koji zele da se upoznaju sa ovom drevnom borilackom vestinom.

Ilija Radovic
24.02.2017 01:21

Judo je drevna vestina koja svoje principe i pravila zasniva na samoodbrani i bas zato je u danasnje vreme veoma popularna.Ovde imate sve uslove da vase fizicko i psihicko stanje podignete na visi nivo.

Andrija Atanaskovic
11.07.2016 01:59

Jedan od najpopularnijih i najpoznatijih judo klubova vec godinama privlaci veliki broj vezbaca ove drevne vestine.Tajna je u vrhunskim trenerima koji obilaze mnoge seminare i imaju veliki broj sertifikata i zvanja.

Milos Bozovic
24.05.2016 05:24

Jedini deciji klub u gradu.Spokojan sam jer je moje dete prepusteno timu iskusnih profesionalnih trenera.Dzudo je pre svega bazicni sport i kao takav predstavlja pravi izbor za razvijanje motorickih sposobnosti kod dece i dobru osnovu za sve ostale sportove.

Ostavite komentar
Ocenite firmu
    Mapa
    Džudo klub Judoka
    Firme u blizini
    Vinča Džudo klub, Prvomajska 1f, Leštane, Grocka, Beograd
    Idi na vrh strane