K & Style dušeci i kreveti

5.0 | 1 ocena
Ulica: Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
K & Style dušeci i kreveti
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.comfortandstyle.rs

O nama

K&STYLE DUŠECI I KREVETI

Sa željom da Vam omogućimo zdrav i miran san, prodavnica K&Style nudi Vam širok asortiman kreveta od punog drveta, dušeka i druge vrhunske opreme za spavanje renomiranog proizvođača Schlarafia. Napravite Vašu savršenu kombinaciju kreveta i Schlarafia dušeka i omogućite Vašim najmilijima da saznaju gde se najbolje spava.

Iz našeg bogatog prodajnog asortmana dušeka izdvajamo:

 • Dušeke sa ručno rađenim žičanim jezgrom
 • Dušeke od pena
 • Naddušeke
 • Dušeke za bebe

Schlarafia dušeci sa žičanim jezgrom sastoje se od: ručno rađenog žičanog jezgra, protektivnog sloja i komfornog sloja. Srce svakog dušeka je jezgro, a naše ručno rađeno žičano jezgro ima 35% više opruga po istoj površini, nego standardno. Jezgro čine opruge tipa “Bonell” od najkvalitetnije patentirane čelične žice debljine 2, 2mm i spiralni spojevi od čelične žice od 1, 35mm. Za sve ručno rađene dušeke važi 15 godina proizvođačke garancije na nepromenljivost svojstava.

Komforni sloj može biti izrađen od tri vrste pene: HR, Latex i Memory pena, a njegova najbitnija svojstva su da bude elastičan, dugotrajan i da “diše”, tj. da propušta vazduh kroz sebe. Materijali od kojih se prave Schlarafia dušeci su u ove tri kategorije ocenjeni najvišim ocenama. Protektivni sloj se sastoji termofiksiranog filca i presovanog kokosa, sa ciljem da zaštiti jezgro od habanja. Svaki od dušeka, takođe, ima skidajuću štepanu navlaku koja omogućava adekvatno održavanje dušeka.

Pored dušeka sa žičanim jezgrom, u našoj ponudi nalaze se i dušeci od lateks pene, memorijske pene i HR (high-resiliance) pene, koji po kvalitetu materijala i izrade predstavljaju proizvode premijum kvaliteta. Ove pene napravljene su u “open cell” tehnologiji, što znači da imaju izuzetnu sposobnost ventilacije, kao i odlične termičke osobine koje onemogućavaju zadržavanje vlage, grinja i bakterija, što je posebno bitno kada se radi o dušecima za bebe.

Uz veliki izbor dušeka, K&Style nudi krevete od punog drveta, za Vaš kompletan užitak. Svi kreveti se izrađuju u standardnim dimenzijama širine: 80, 90, 120, 140, 160, 180cm, kao i dužine: 190 i 200cm. Takođe, postoji mogućnost izrade kreveta u dimenzijama i boji po želji kupca, a rok za isporuku je 15 radnih dana od momenta porudžbine. Svaki krevet se može napraviti sa kutijom za posteljinu i mehanizmom za podizanje dušeka.

Kako bi kompletno opremili Vaš krevet, u našoj ponudi nalazi se i vrhunska oprema za spavanje koja obuhvata: jastuke, jorgane, posteljinu, ćebad, prekrivače, protektore. Na raspolaganju Vam je više modela i veličina jastuka od paperja, latexa, memorijske pene, heljdinih ljuspica, koji će Vam obezbediti kompletan odmor tokom sna.

K&Style dušeci i kreveti, Partizanske avijacije 2, TC Merkur, Novi Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  22.05.2018 03:54

  Izrazito kvalitetna izrada duseka i kreveta vas ocekuje u K AND STYLE prodavnici. Duseci razlicitog kvaliteta i sastava za svaciju zelju i potrebu. Obavezno ih posetite!

  Firme u blizini

  Body Balance salon duseka i kreveta, Maksima Gorkog 41a, Vračar, Beograd
  Woodpecker, Šumadijska 18, Zemun, Beograd
  Sapin dušeci i kreveti, Ivićeva 5 i Bulevar Depota Stefana 204/I, Zemun, Beograd
  Dušeci i kreveti Royal dream, Cara Dušana 52, Zemun, Beograd
  Bonneli dušeci i kreveti, Bulevar Kralja Aleksandra 489, (Mali mokri lug), Zvezdara, Beograd
  Dušeci i kreveti ROYAL SWEET DREAM, Vojvode Stepe 68, Voždovac, Beograd
  Dušeci i kreveti Mirković, Valjevskog Odreda 29, Bratstva i Jedinstva 59, Borča, Beograd
  DremCo - dušeci i kreveti, Krunska 87, Vračar, Beograd
  DremCo TC Ušće - dušeci i kreveti, TC Ušće, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane