Bonneli dušeci i kreveti

5.0 | 4 ocena
Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra 489, (Mali mokri lug)
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Bonneli dušeci i kreveti
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
www.bonneli.rs

O nama

BONNELI DUŠECI I KREVETI

Osnovna delatnost kompanije Bonneli koja postoji i uspešno radi od 2009. godine je proizvodnja raznih tipova dušeka i kreveta koji su već dugi niz godina sinonim za kvalitetan i zdrav san. Za kratko vreme smo se od male porodične firme, razvili u kompaniju sa preko 80 zaposlenih.

Zahvaljujući sopstvenom proizvodnom pogonu koji se nalazi u Bariču i prostire se na preko 12.000 kvadrata, u mogućnosti smo da proizvedemo sve vrste dušeka – od jednostavnih modela od pene do kompleksnih hibridnih 3D modela. Sa ciljem da zadovoljimo zahteve inostranog tržišta, od 2015. godine naša fabrika je prva u regionu koja se bavi proizvodnjom sopstvenih džepičastih jezgra na najmodernijim mašinama velikog proizvodnog kapaciteta.

U našem proizvodnom programu koristimo najkvalitetnije i najnovije materijale, sa odličnim tehničkim karakteristikama. U skladu sa vodećim svetskim trendovima, naši tehnolozi tesno sarađuju sa stručnjacima za ergonomiju, nastojeći da razvijemo bolje i udobnije dušeke koji će Vam obezbediti dobar san kao osnovu dobrog i srećnog života.

Kompanija Bonneli nudi širok izbor dušeka izrađenih od memory, latex, PU i HR pene koji zahvaljujući svojim izuzetnim karakteristikama omogućavaju superioran odmor i opuštanje. Svi naši dušeci imaju antialergijsku i antibakterijsku zastitu, a iz naše ponude posebno izdvajamo program dušeka sa ortopedskom potporom koji su namenjeni svim ljudima koji imaju problema sa kičmom. Takođe, u našoj ponudi nalazi se i veliki asortiman Baby dušeka.

Pored dušeka vrhunskog kvaliteta, u proizvodnom pogonu kompanije Bonneli nalaze se i kreveti od punog drveta (parena bukva) koji mogu biti singl, bračni ili spratni. Kreveti se izrađuju u svim standardnim dimenzijama, a postoji i mogućnost izrade kreveta van standarda. Svi kreveti dolaze u natur boji, a u zavisnosti od modela možete izabrati krevet u nekoj od boja: wenge, trešnja, bela. Takođe, u našoj ponudi nalazi se više modela i veličina jastuka, naddušeci od memory pene, kao i prateći program.

Naša prodajna mreža sastoji se od preko 80 prodajnih objekata, od kojih je veliki broj u našem sistemu franšize. Osim prodajne mreže u Srbiji, naši proizvodi su zastupljeni i na tržištu Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rusije, Austrije, Nemačke, Holandije, Švedske, Danske, Italije i Grčke.

Saznajte zašto nam je toliko ljudi ukazalo poverenje i probajte Bonneli dušek.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jevrem Stefanovic
  22.05.2018 03:58

  Zaista jedan kvalitet pred vama BONNELI duseci i kreveti izradjeni su od posebnih materijala koji su stekli veliko poverenje kod kupaca. U koraku sa trendom ova firma se razvija sve vise i vise!Sve pohvale!

  Sanja Kekic
  20.04.2017 12:59

  U njihovom proizvodnom programu koriste najkvalitetnije i najnovije materijale,sa odlicnim tehnickim karakteristikama.U skladu sa vodecim svetskim trendovima,njihovi tehnolozi tesno saradjuju sa strucnjacima za ergonomiju,nastojeci da razviju bolje i udobnije duseke koji ce vam obezbediti dobar san kao osnovu dobrog i srecnog zivota.

  Firme u blizini

  Body Balance salon duseka i kreveta, Maksima Gorkog 41a, Vračar, Beograd
  Sapin dušeci i kreveti, Ivićeva 5 i Bulevar Depota Stefana 204/I, Zemun, Beograd
  Dušeci i kreveti Royal dream, Cara Dušana 52, Zemun, Beograd
  K & Style dušeci i kreveti, Autoput za Zagreb 18, TC Zmaj, Novi Beograd, Beograd
  Dušeci i kreveti ROYAL SWEET DREAM, Vojvode Stepe 68, Voždovac, Beograd
  Bebi dušeci Luka Line, Smederevski put 22dj, Zvezdara, Beograd
  Dušeci i kreveti Mirković, Valjevskog Odreda 29, Bratstva i Jedinstva 59, Borča, Beograd
  DremCo - dušeci i kreveti, Krunska 87, Vračar, Beograd
  DremCo TC Ušće - dušeci i kreveti, TC Ušće, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane