Zavese unose toplinu u svaki prostor, a ukoliko koristite samo venecijanere, to može da deluje pomalo hladno. Međutim, postoji i jedno drugačije rešenje, drveni venecijaneri

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju DRVENE VENECIJANERE

Beograd

Kipal Line - Venecijaneri, tende i roletne
Radnička 51a, lok.8
Čukarica Pozovi

Zaštitite svoj stambeni ili poslovni objekat od vremenskih nepogoda i sunca. Nudimo profesinalnu i brzu montažu roletni, tendi i venecijanera po pristupačnim cenama!...
Pročitaj više

Lukić Rolet

Voždovac Pozovi

Nudimo Vam ručnu izradu opreme za prozore i druge staklene površine. Mi smo porodična firma sa tradicijom od 15 godina i naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta, izdržljivi, elegantni i jedinstveni...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Drveni venecijaneri Mara Home
Mileševska 44
Vračar Pozovi

Ukoliko ste u potrazi za stilskim rešenjem za prozore u vašem domu ili poslovnom prostoru, Mara Home drveni venecijaneri su idealno rešenje za Vas...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Rolo 011 roletne, komarnici, venecijaneri

Voždovac Pozovi

Osnovna delatnost preduzeća Rolo 011 je prodaja, montaža i servisiranje PVC stolarije, PVC i ALU roletni, venecijanera, raznih vrsta roletni i zavesa koji će ukrasiti i zaštiti Vaš dom. Usluge izrade i ugradnje svih proizvoda vršimo u najkrać...
Pročitaj više

Zavese unose toplinu u svaki prostor, a ukoliko koristite samo venecijanere, to može da deluje pomalo hladno. Međutim, postoji i jedno drugačije rešenje, drveni venecijaneri

O čemu se tačno radi, saznajte u nastavku našeg teksta.

Drveni venecijaneri prodaja

Na stranici na kojoj upravo čitate ovaj tekst, nalaze se oglašene firme koje se bave prodajom i ugradnjom venecijanera izrađenih od drveta. Na njihovim web prezentacijama, venecijaneri su prikazani kroz fotografije i kraće tekstualne opise. Na slikama je prikazan izgled proizvoda, dok opisi služe da nam predoče najvažnije karakteristike drvenih venecijanera.

Ceo postupak naručivanja može da bude online putem, kao i plaćanje, putem e-bankinga. Naša topla preporuka je da se tokom poručivanja dodatno raspitate da li je cena montaža uračunata, ili se ona zasebno naplaćuje.

Drveni venecijaneri za balkonska vrata

Mnogo ljudi nema prozore, tj. na dnevnoj sobi poseduje balkonska vrata. Ona deluju izuzetno elegantno, a to će biti još i više ako na njih ugradite drvene venecijanere. Oni su pravi način da unesete toplinu u svoj dom, upravo iz razloga što je drvo živ materijal. Zahvaljujući drvetu, dobijate dašak prirode u stanu, kao i izuzetan estetski efekat.

Drveni venecijaneri za prozore

Venecijaneri imaju nekoliko važnih uloga. Prva je da štite vašu privatnost, odnosno, nećete biti izloženi radoznalim pogledima, a druga uloga je estetska. Takođe, venecijaneri određuju koliko će svetlosti prodreti unutar prostorije, od čega ponekad direktno zavisi i koja će temperatura biti u stambenom ili poslovnom prostoru, a ovo se posebno odnosi na letnje mesece.

Drveni venecijaneri su sjajno stilsko rešenje, jer imaju prirodnu teksturu, kao i moderne i savremene boje. Enterijeri koji su zahtevni, ne predstavljaju nedostižan izazov za ovu vrstu venecijanera, upravo zbog toga što imaju prirodnu teksturu. Idealno se uklapaju i u kuhinje i u kupatila.

Ugradnja drvenih venecijanera je vrlo jednostavan način da osvežite svoj prostor, prozore i balkonska vrata. Oni su jedna lepa alternativa za aluminijumske venecijanere, pri čemu su podjednako kvalitetni, i mogu da se koriste na malim i na velikim prozorima.

U ponudi firmi koje se bave prodajom ove vrste robe nalaze se venecijaneri po veoma povoljnim cenama, i sa preko tridesetak različitih dezena, dok širina lamela može da bude od 25 i 50 milimetara.

Pošto postoji mnogo mogućnosti, zaista vam neće biti nikakav problem da izaberete idealne drvene venecijanere za svoj dom ili za poslovni prostor.

Drveni venecijaneri – cena:

Cena je od 60 do 90 evra po kvadratnom metru, što zavisi od širine lamela.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst