O nama - TRGO POFI - SVET VRATA

Kompanija Trgo Pofi osnovana je 1990. godine i bavi se proizvodnjom i trgovinom građevinske stolarije i elemenata za dalju proizvodnju. Svi naši proizvodi izrađeni su pažljivim odabirom i klasifikacijom repromaterijala, sa željom da Vam ponudimo samo najkvalitetnije proizvode, po niskim cenama.

Pored dobre izolacije u zidovima, najviše toplote i buke prolazi kroz stolariju, tako da je pored estetskog momenta i kvaliteta u vidu završe izrade samog proizvoda, podjednako važno dobro planiranje i korišćenje materijala koji omogućavaju bolju izolaciju. U našoj ponudi možete odabrati vrata koja su ispunjena ekstrudiranom ivericom i koja omogućavaju do 28% bolju zvučnu izolaciju obezbeđujući Vam na taj način potpuno uživanje u Vašem novom domu.

U našem prodajnom asortimanu nalaze se:

 • Sobna vrata od: hrasta, bukve, jasena, medijapana
 • Štokovi i pervajz lajsne
 • Vratna krila od: hrasta, bukve, jasena, medijapana, oraha
 • Okov za vrata: brave i cilindri, šarke, kvake

Za proizvodnju naših sobnih vrata koristimo samo najbolje materijale, a sušenje vršimo u sopstvenim sušarama kapaciteta 50m³, tako da Vam sa sigurnošću možemo garantovati da se naša vrata neće rasušiti. Za kvalitetno funkcionisanje Vaših novih vrata brinu se okovi renomiranih proizvođača Hafele i AGB. Odabirom brendiranih okova, uspešno smo rešili probleme poput: škripanja vrata ili oksidiranja brave, usle čega dolazi do zaglavljivanja ključa.

Svi naši proizvodi imaju minimum dve godine garancije, a nudimo Vam i veliki izbor palete boja, zahvaljujući kojima će se naša vrata lako uklopiti u enterijer Vaše kuće ili stana. Naš tim dizajnera uvek Vam stoji na raspolaganju, ukoliko Vam je potreban stručan savet pri odabiru pravog tipa sobnih vrata.

Ako niste mogućnosti da dođete do našeg maloprodajnog salona, kompletnu ponudu sobnih vrata možete pronaći u našoj internet prodavnici. Veliki deo naših proizvoda imamo na lageru i isporučujemo ih u roku od 24h, dok za ostale artikle možete očekivati isporuku u roku od 3 do 7 radnih dana.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 08h-17h
Subota od 12h-16h

Trgo Pofi doo, Đorđa Stanojevića 11g, Belville, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

15.10.2020 11:36
Neregistrovan korisnik

Poštovani,

Potrebna mi je zamena spoljne stolarije na stanu. Želeo bih ponudu za drvenu stolariju više klasa (borovina, jasen i hrast) recimo kao gradaciju u kvalitetu samog materijala.

Stolarija je sledećih dimenzija i karakteristika:

1. Dva otvora su dimenzija 210x370 cm, od toga jedan otvor treba da bude sa harmonika kliznim sistemom otvaranja sva 4 krila na jednu stranu, dok drugi može biti klasičan fiksni sa jednim dvokrilnim balkonskim vratima.

2. Tri prozora dimenzija 130x140 cm, dvokrilni, sa okretno nagibnim sistemom otvaranja.

3. Dva otvora su dimenzija 70x210 cm, klasična balkonska vrata sa okretno nagibnim sistemom otvaranja.

4. Jedan otvor je dimenzija 50x60 cm, jednokrilni sa sa okretno nagibnim sistemom otvaranja.

Sva stolarija treba da bude sa niskoemisionim staklom (jednoslojnim/dvoslojnim), opremljena nadgradnim roletnama sa ručnim otvaranjem (postoji otvor sa unutrašnje strane), odgovarajućim komarnicima, prozorskom daskom i okapnicom.

Srdačan pozdrav,

Jovan Miranović

mail adresa za ponudu miranjmiran@yahoo.com

24.03.2020 18:45
Neregistrovan korisnik

Врата су врхунска! Купио,врхунска сарадња са власником,испоручено у датом термину. Лако за уградњу,а прелепа за видети! Раша- Аранђеловац

23.05.2018 10:21
Nikola Gavrilovic

Ako zelite veliki izbor razlcitog materijala i izgleda vasih buducih vrata onda vam T & P DOORS -svet vrata mogu pomoci. Tu su da vam daju resenja za sve sto vas zanim u vezi vasih buducih vrata. Sve pohvale!

20.04.2017 11:35
Andrija Atanaskovic

U njihovoj ponudi mozete odabrati vrata koja su ispunjena ekstrudiranom ivericom i koja omogucavaju do trideset posto bolju zvucnu izolaciju obezbedjujuci vam na taj nacin potpuno uzivanje u vasem novom domu.

20.05.2016 11:56
Goran Sarenac

Ova firma se bavi uvozom i prodajon najkvalitetnije stolarije od drveta.Iz njihove ponude izdvajam sobna vrata od hrasta,bukve,jasena i medijapana.Sve su to poznati proizvodjaci tako da je kvalitet zagarantovan.

07.08.2015 11:41
Marina Stančić

Koliko koštaju okvirno drvena sobna vrata?

28.03.2015 09:33
Natasa Petrusic

Suprug i ja smo u renoviranju stana. Zanimaju nas vrata i prozori i drvena stolarija u Beogradu. Zanimaju nas cene za sobna vrata?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Drvena stolarija - vrata i prozori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu T&P doors - Svet vrata
 • drvena sobna vrata,
 • sobna vrata cene,
 • drvena vrata beograd,
 • sobna vrata hrast,
 • sobna vrata jasen,
 • drvena sobna vrata bukva,
 • drvena sobna vrata medijapan,
 • t and p doors,
 • t and p doors novi beograd,
 • t and p doors svet vrata radno vreme,
 • svet vrata