Drvena stolarija Brabo - krovni prozori

5.0 | 5 ocena
Ulica: Ljubomira Živković Španca 24, Vranić
Grad: Beograd
Opština: Barajevo
Drvena stolarija Brabo - krovni prozori
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
brabo-rw.com

O nama

DRVENA STOLARIJA BRABO – KROVNI PROZORI

Firma Brabo se već više od 30 godina uspešno bavi proizvodnjom i ugradnjom krovnih prozora. Program proizvodnje prate tri tehnološki potpuno različita i odvojena pogona (limarski, stolarski i bravarski), integrisani u proizvod koji izlazi na kraju – krovni prozori od drveta vrhunskog kvaliteta.

Ono po čemu se naši krovni prozori razlikuju od drugih je dugovečnost i pouzdanost prozora vrhunskog kvaliteta, koji Vam omogućavaju stvaranje savršenog ambijenta u Vašem domu, sa mnogo dnevne svetlosti i svežeg vazduha. Zahvaljujući modernom dizajnu i vrhunskoj izradi naši prozori su postali poznati širom Srbije.

Osluškujući i poštujući potrebe naših kupaca, nastao je Brabo euroline model krovnih prozora koji je dostupan u nekoliko serija:

 • Brabo Euro-line natural
 • Brabo Euro-line white
 • Brabo Euro-line special (po želji i zahtevu kupca: po dimenzijama, boji, vrstama stakla i dodatnoj opremi).

Brabo Euro-line drveni krovni prozori izrađeni su od prirodnih materijala i poseduju visoke tehničke performanse. Prozor je sa središnjim vešanjem i ima mogućnost rotacije za 180 stepeni, što Vam pruža mogućnost da ga fiksirate u željenom položaju. Drveni deo prozora premazan je sa tri sloja zaštitnog akrilnog laka na vodenoj bazi, što omogućava specijalnu impregnaciju. Spoljni deo prozora je od plastificiranog aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta.

Zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka, pri izradi naših krovnih prozora posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju, što nam omogućava da stvorimo najkvalitetnije krovne prozore koje možete sa zamislite. U našoj ponudi nalaze se drveni krovni prozori u 11 standardnih dimenzija. Takođe, nudimo mogućnost izrade prozora po meri i potrebama kupca.

Na sve krovne prozore iz našeg prodajnog asortimana dajemo 5 godina garancije. Naš stručni tim majstora izvršiće profesionalnu ugradnju prozora koje kupite kod nas, a mi Vam nudimo još i besplatno savetovanje, kao i servis sa originalnim rezervnim delovima.

Najkvalitetniji drveni krovni prozori po meri
Krovni prozori od drveta sa 5 godina garancije

Drvena stolarija Brabo – krovni prozori, Beograd

CENOVNIK BRABO KROVNIH PROZORA SA OPŠIVNIM LIMOM možete pogledati OVDE>>

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  23.05.2018 10:28

  Ja zivim u potkrovlju,znam koliko mi je vazna svetlost i provetrenost.Preko firme BARBO koja se iskljucivo bavi izradom krovnih prozra napravljenih od kvalitetnog drveta,ja sam porucila 2krovna prozora. Moram da priznam da sam prezadovoljna ,pored prelepog izgleda mnogo je kvalitetan!Sve pohvale za ovu firmu!

  Jovica Vitakic
  20.04.2017 11:40

  Ono po cemu se njihovi krovni prozori razlikuju od drugih je dugovecnost i pouzdanost prozora vrhunskog kvaliteta,koji vam omogucavaju stvaranje savrsenog ambijenta u vasem domu,sa mnogo dnevne svetlosti i svezeg vazduha.

  Milica Milenkovic
  24.04.2015 04:53

  Drveni prozori vrhunskog kvaliteta koji se izrađuju po meri. Za sada nas odlično služe i stvarno smo oduševljeni njihovim performansama.

  Firme u blizini

  Dihtung gume Trelleborg, Žarkovačka 38, Čukarica, Beograd
  Dishometim Sobna vrata, Smederevski put 29e, Zvezdara, Beograd
  Anika sobna vrata, Sutjetska ulica 8, br 19, lokal 2, Palilula, Beograd