Dresovi su „radna uniforma“ sportista, odnosno neophodni su pri treninzima, takmičenjima... Ukoliko vaše dete trenira fudbal, košarku, rukomet, odbojku, tenis, gimnastiku, atletiku ili bilo koji drugi sport, tada je neophodno da nabavite odgovarajući dres.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde možete naći ponudu za kupovinu DRESOVA

Beograd

Sportska oprema Spindo
Sportska oprema Spindo
Luke Vojvodića 25j, pored hotela Orasac
Rakovica Pozovi

Ukoliko želite postizanje maksimalnih rezultata, sportska oprema Spindo je pravi izbor za Vaš klub. U našoj ponudi očekuje Vas kompletna oprema za fudbal, odbojku, košarku, rukomet, atletiku i ostale sportove. Takođe, bavimo se izradom rekl...
Pročitaj više

Dresovi su „radna uniforma“ sportista, odnosno neophodni su pri treninzima, takmičenjima... Ukoliko vaše dete trenira fudbal, košarku, rukomet, odbojku, tenis, gimnastiku, atletiku ili bilo koji drugi sport, tada je neophodno da nabavite odgovarajući dres.

Dresovi prodaja

Ponudu dresova možete da vidite na jednom mestu i to putem lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje se bave prodajom sportske opreme.

Na njihovim web shop-ovima, dresovi su prikazani kroz fotografije i kratke opise. Opisi govore o tome u kojim brojevima, odnosno veličinama su dostupni, od kog materijala je izrađen dres i slično.

Na ovaj način možete da obavite i poručivanje željenog artikla i to u par jednostavnih koraka. Dres se doda u korpu, a potom se narudžbenica potvrdi. Nakon što izvršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, dres će za najviše dva radna dana biti isporučen na vašu adresu.

Naravno, uvek možete da posetite fizička sedišta prodavnica sportske opreme i da probate različite dresove, te da odlučite kakav tačno želite.

Dresovi za decu

Deca se posebno raduju kada mogu da nose dresove omiljenih klubova za koje navijaju. Posebno ih usrećuje kada na zadnjoj strani dresa stoji ime njihovog najdražeg fudbalera, košarkaša i sl.

Ukoliko razmišljate šta bi to bio pravi poklon za vašeg mališana, ukoliko se približava rođendan, onda je dobro da razmotrite odluku da kupite dres kluba za koji navija.

Fudbalski dresovi – dresovi za fudbal

Fudbal je definitivno najvažnija sporedna stvar na svetu, i verovatno svaki dečak voli ovu najpopularniju igru. Sva deca igraju fudbal rekreativno i iz zabave, a jedan broj njih se ozbiljnije bavi time, odnosno redovno trenira.

U tim slučajevima, biće neophodno da nabavite prave fudbalske dresove koje će dete koristiti za treninge, na utakmicama i sl.

Košarkaški dresovi – dresovi za košarku

Za Srbiju se kaže da je zemlja košarke, a to svakoga dana potvrđuju klinci koji igraju basket na igralištima, ili oni koji vredno treniraju ovaj popularni sport.

Naravno, za takmičenja i treniranja, potrebno je imati adekvatne dresove za košarku.

Odbojakški dresovi – dresovi za odbojku

Odbojka je takođe izuzetno popularan sport kod nas, i uvek se možemo pohvaliti medaljama sa nekih velikih svetskih ili evropskih takmičenja, klupskih ili reprezentativnih.

Ako imate dete koje voli odbojku, odnosno trenira taj sport, neophodno je da kupite odbojkaške dresove. Bogat izbor možete da pogledate u prodavnicama sportske opreme.

Rukometni dresovi – dresovi za rukomet

Rukomet je sport koji je zastupljen u svim školama, i već od petog razreda počinjemo da se upoznajemo sa osnovnim pravilima te popularne igre.

Ako vaše dete želi da se ozbiljnije pozabavi tim sportom, tada će biti dobro da posetite prodavnice opreme, i da izaberete adekvatne dresove.

Dresovi – cena:

Cene dresova se kreću od 800 din. pa sve do 8500 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst