Donji veš Lemoni lingerie

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - DONJI VEŠ LEMONI LINGERIE


Lemoni lingerie je super moderan, ultra ženstven i veoma romantičan donji veš namenjen damama koje traže nešto više. Izrađen po visokim standardima i od najkvalitetnijih materijala, Lemoni lingerie je evidentno drugačiji ženski veš koji nosi ozbiljnu dozu luksuza i razlikuje se od svega što je dostupno na domaćem tržištu.

Pored lepe garderobe, tašni i cipela, savremena žena se ne može zamisliti bez kvalitetnog donjeg veša. Nezavisno od stila koji preferira, šik, glamur, otmeno, romantično, senzualno, zavodljivo, seksi i fatalno, donji veš Lemoni lingerie je pravi izbor za sve dame koje drže do svog stila.

Kvalitetan ženski grudnjak mora da bude komforan za nošenje i da drži grudi u ispravnom položaju. U ponudi prodavnice Lemoni lingerie očekuje Vas ženski donji veš renomiranih svetskih proizvođača, koji se izrađuje od najfinijih materijala. Kada je na Vašem telu donji veš Lemoni lingerie omogućava koži da diše, što ga čini izuzetno prijatnim za nošenje, bez žuljanja.

Lemoni lingerie ženski grudnjaci imaju adekvatne žice koje su zdravstveno ispitane i odobrene, tako da nema opasnosti da se iskrve ili ispadnu nakon dužeg nošenja. Ženski grudnjaci iz naše ponude su dobre postojanosti, tako da nakon pranja ne gube na kvalitetu izrade i materijala.

Prodavnica Lemoni lingerie može da se pohvali vrhunskom ponudom grudnjaka sa velikim korpama za dame sa jačim grudima, dame sa izraženim oblinama i za dame punijeg stasa, po čemu smo jedinstveni u Beogradu.

Sa željom da izađe u susret što većem broju dama, prodavnica Lemoni lingerie nudi mogućnost plaćanja na rate čekovima građana i karticama Banka Intese do 12 mesečnih rata. Naše ljubazno i edukovano osoblje pružiće Vam stručnu pomoć prilikom izbora adekvatnog modela i veličine grudnjaka i donjeg veša.

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: lemoni.rs
Instagram: @lemonilingerie

Donji veš Lemoni lingerie, Sarajevska 34, Savski venac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Donji veš
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Donji veš Lemoni lingerie
  • Lemoni lingerie,
  • Lemoni lingerie donji veš,
  • Donji veš Lemoni Savski venac,
  • Lemoni lingerie Beograd,
  • Prodavnice donjeg vesa Beograd,
  • donji ves beograd