Dodaj firmu

Design N - projektovanje i legalizacija objekata

4.3 | 28 ocena
Član 12 godina

Gradske opštine su počele sa slanjem zahteva za dopunu dokumentacije za ozakonjenje objekata.
U prvom koraku se traži geodetski snimak i pravni osnov (dokaz da imate pravo svojine ili korišćenja na zemlji na kojoj ste napravili kuću).
Kada se utvrdi da kuća (stambeni objekat) zadovoljava uslove za legalizaciju (znači ne nalazi se na parceli koja je predviđena za nešto drugo, kao na primer za put ili školu, zelenu površinu i slično) šalju Vam drugi dopis za dopunu predmeta kojim se traži da dostavite Izveštaj o zatečenom stanju objekta.
Između prvog i drugog zahteva za dopunu obično prođe i po par godina, i taj geodetski koji ste predali prestane da važi jer se u međuvrenenu promenio zakon pa morate opet da plaćate istu stvar, i tako godinama u krug.
Da bi se izbegle ovakve situacije potrebno je da odmah predate svu dokumentaciju odjednom, naravno, mi ćemo u saradnji sa našim geometrija proveriti da li Vaša kuća ima uslove za ozakonjenje kako Vas ne bismo bespotrebno dovodili u zabludu i radili Vam dokumentaciju koja ne služi ničemu. Isto tako obavestićemo Vas šta je sve potrebno od dokumentacije da bi Vaša kuća dobila rešenje o ozakonjenje objekta. Na vama je samo da se javite pa da zajedno dođemo do rešenja o ozakonjenje.
Arhitektonski biro DesignN
0601726672

Kategorija: Projektovanje Beograd
Podkategorija: Dokumentacija za legalizaciju Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 049362
Firma: Design N - projektovanje i legalizacija objekata
Website: www.designn2.com
Idi na vrh strane