Kurs za asistenta PR-a

  • 0
5.00 | 1 ocena
  • Ulica: Nemanjina 28 (office 13)
  • Opština: Savski venac
  • Grad: Beograd
  • Telefon: 011/Prikaži broj
Kurs za asistenta PR-a

DA VERUJU VAšOJ KOMPANIJI – obučite se za ASISTENTA PR-a* Kako razvijati inovativna rešenja?
* Kako prenositi pozitivnu sliku o instituciji/kompaniji za koju radite?
* Kako istraživati javno mnjenje?
* Kako održati dobar govor?
* Kako komunicirati s medijima?
* KAKO BITI USPEšAN PR?Kurs za asistenta PR-a pruža sva potrebna znanja iz oblasti odnosa s javnošću i komunikacije. Osim teorijskog dela i interaktivne nastave kroz radionice, vežbe i praktičan rad, polaznici će u studiju učiti nastup na televiziji i radjiu, držanje govora, ali i ostale neophodne elemente ličnog stila.

Nosic programa: "Djuro Salaj" AD Beograd
Izvodjači: Drago Vulinović, novinar-reporter i istraživač pokreta i Milena Jovanović, dipl. komunikolog- novinar

Kurs traje 112 časova, od kojih će 18 biti u studiju. Neke od tema su istraživanje javnog mnjenja, odnosi sa medijima, reklamiranje, javni nastup, pisanje PR tekstova, organizovanje dogadjaja, poslovna komunikacija, neverbalna komunikacija, lični stil i druge.

Nastava se izvodi u grupama od 10 do 15 polaznika, tri dana u nedelji (radnim danima po tri časa u popodnevnim satima, subotom šest časova), počevši od 23. aprila. Nakon završenog kursa najuspešniji polaznici će dobiti preporuke koje će im olakšati traženje posla ili dalji rad, a postoji i mogućnost zasnivanja radnog odnosa. Svi polaznici na kraju dobijaju i sertifikat o završenom kursu.

Cilj programa je savladavanje tehnika neophodnih za uspešan javni nastup i saradnju sa medijima, kako bi na što bolji način predstavljali instituciju/kompaniju za koju radite. Umećem izgradnje pozitivnog imidža firme i uspešnom poslovnom komunikacijom postaćete nezamenljivi u kreiranju cilja, misije i konkretnih radnih zadataka vaše firme!

PRVI KONTAKT
Nemanjina 28, tel: 3619 273, 3619 320; www.djurosalaj.co.rs
JE NAJVAŽNIJI ZA USPEšNU KOMUNIKACIJU!


Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2017 03:51
Milos Topalovic

Cilj programa je savladavanje tehnika neophodnih za uspesan javni nastup i saradnju sa medijima,kako bi na sto bolji nacin predstavljali kompaniju za koju radite.Umecem izgradnje pozitivnog imidza firme i uspesnom poslovnom komunikacijom.

23.06.2016 09:10
Sanja Kekic

Postanite i vi deo vrhunskog tima menadzera.Kurs za asistenta pr menadzera pruza sva potrebna znanja iz oblasti odnosa s javnoscu i komunikacije.Osim teorijskog dela i interaktivne nastave kroz radionice,vezbe i praktican rad,polaznici ce u studiju uciti nastup na televiziji i radiju.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Djuro Salaj
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kurs za asistenta PR-a
  • Djuro Salaj,
  • kurs za asistenta pr-a,
  • kurs komunikacije,
  • praktican rad,
  • nastup na radiju i televiziji